Naarila 6

Naarila 6

Mukavaa, kun Sinä olet tulossa Naarila 6:lle!

Muistathan täyttää riparipassia. Jos joku  merkintä puuttuu, niin vielä on kesää jäljellä. Jos seurakuntatilaisuusmerkintä puuttuu, tässä on hyvä vinkki: Ma 10.6. klo 14-15.30 Salo-Uskelan srk-talon keskisalissa on lähetyksen kesäkahvio. Vieraana on Veronika Shutova Pietarista Jokainen-säätiöstä. Säätiö auttaa vaikeasti vammaisia lapsia ja nuoria.

Leirijaksomme alkaa keskiviikkona 31.7. klo 10 Salon seurakuntatalolla osoitteessa Torikatu 6, 24100 Salo ja päättyy 6.8. klo 16.15 Uskelan kirkossa.

Mukaan leirille tarvitset ainakin seuraavia tavaroita:

• mukavat oloiluvaatteet, jotka saa vähän leirillä rähjääntyäkin

• riittävästi vaatetta helteeseen ja vähän kylmempäänkin ulkoiluun ja mettässä telmimiseen

• lakana, pussilakana, tyynyliina ja yöasu

• pyyhe ja uimapuku, hygieniatarvikkeet, hammasharjat yms., tarvittavat lääkkeet (omat särkylääkkeet)

• ulkoiluun sopivat kengät ja villasukat on tosi kivat

• riparipassi, muistiinpanovälineet

• leirillä on bändisoittimia, mutta omankin soittimen voit ottaa mukaan

Kotiin jätetään: kaikki päihdyttävät aineet, energiajuomat, turhat elektroniikkavempaimet ja isommat poppihärvelit.

Konfirmaatio on sunnuntaina 11.8. klo 10-11.30 Uskelan kirkossa.

Nuoret tulevat kirkkoon jo klo 9 ryhmäkuvaa varten.

Kummit ovat tervetulleita siunaamaan konfirmoitavia.

Ehtoollisella on mahdollista saada myös gluteenitonta ehtoollisleipää ja alkoholitonta viiniä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, kun tulee kysyttävää/kerrottavaa/ ilmoitettavaa riparin tiimoilta.

Ripariterveisin!

Marika Huhtasalo, pappi, puh. 050 5909 521,

Vilho Routasalo, nuorisotyönohjaaja, puh. 044 7745 290,

Sanna Räisänen, kanttori,

Maija-Liisa Ristola-Niskala, diakoni,

ISOSET

Lasse Lindberg, rippikoulutyöstä vastaava pappi, puh. 044 7745 378.

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi