Muualla riparin käyvät

Muualla riparin käyvät

Tervehdys!

Sinä muualla rippileirin käyvä Salon seurakuntalainen.

Meillä oli yhteinen riparin aloitustapaaminen Torstaina 29.11. 16-18. Jos missasit tuon, niin ota yhteys Vilhoon.

Seuraava kokoontumisemme on 17.1. klo 15.30 Salon kirkossa.

Auvoisaa adventin aikaa toivotellen!

Vilho Routasalo

Ripariryhmän yhteiset tapaamiset

Seuraavassa riparimme yhteiset kokoontumiset. Olkaa hyvissä ajoin paikalla ja jos olette estyneitä tai on muuta kysyttävää, niin olkaa yhteyksissä Vilhoon 0447745290.

29.11. Tapaaminen klo 16 Salon kirkossa.

17.1. Miitinki Salon kirkossa 15.30-18

18.1. Nuorten messu Salon kirkossa riparilaiset paikalle 17, messuun ovat perheenjäsenet myös lämpimästi tervetulleita ja se alkaa 18.

9.2. Draamallinen messu Uskelan kirkossa klo 17.

7.3. Miitinki Salon kirkossa 15.30-18

31.3. Diakonia- ja lähetysralli Seuriksella 12.30-14.30

2.5. Miitinki Salon kirkossa 15.30-18

Muu seurakuntaan tutustuminen

Ripariisi kuuluu myös seuraavat toimenpiteet, joiden tarkemmat aikataulut saat käsiisi lehtien kirkollisista tiedoituksista, tämän sivuston ajankohtaisista tai vaikka sukulaisiltasi.

1. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme adventin tai joulunajan tilaisuuteen/kirkkoon.

2. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme pääsiäisen ajan tilaisuuteen/kirkkoon.

3. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme musiikkitilaisuuteen. Näitä on pilvin pimein tarjolla:)

4. Osallistu seurakunnan nuorisotyön tilaisuuteen kevään aikana.

X. Osallistu riparisi aikana johonkin seurakunnan tilaisuuteen yhdessä perheenjäsenesi, kummisi tai sukulaisesi kanssa. Se voi olla jokin edellämainittu tilaisuus, suvussa oleva kirkollinen toimitus tai mikä tahansa muu seurakuntatilaisuus.

Eri tilaisuuksien sisältöjä ja kokemuksia käydään yhdessä läpi aina kun kokoonnumme, joten osallistuessasi edellämainittuihin tilaisuuksiin kirjoittele puhelimeesi muistiin...

a) Mikä tilaisuus oli kyseessä, missä se oli ja keitä siellä oli

b) Mikä oli mukavaa, miellyttävää tai tärkeää mielestäsi

c) Mikä oli ikävää tai turhaa

d) Mikä ihmetytti tai mitä haluaisit kysyä

e) Voit myös napata tilaisuudesta kuvan

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja Raamatustasi.

Riparipäivä vanhemmille

3.2. on riparilaisten huoltajille ja kummeille järjestetty vapaaehtoinen leiripäivä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täällä. Tervetuloa mukaan!

pdf liite

Ydin