Ohjattua rukousta

Ohjattua rukousta

Ryhmä on täynnä!

Kaipaatko mahdollisuutta jakaa ajatuksia hengellisen matkakumppanin kanssa? Siihen tarjoaa nyt tilaisuuden ohjattu rukous, keskelle arkielämää sijoittuva hengellisen ohjauksen jakso.

Kuusiviikkoinen ohjattu rukous toteutetaan Salon seurakunnassa
4. maaliskuuta – 14. huhtikuuta.

Tämän niin sanotun arkiretriitin päivittäiseen ohjelmaan kuuluu kotona tapahtuva puolen tunnin rukousmietiskely ohjaajan antamien Raamatun tekstien ja niihin liitettyjen kysymysten äärellä. Rukoukseen osallistuja keskustelee annetuista Raamatun teksteistä kerran viikossa henkilökohtaisen ohjaajan kanssa.

Nämä noin puolen tunnin mittaiset tapaamiset järjestetään sopimuksen mukaan tiistaisin tai keskiviikkoisin Muurlan seurakuntakodissa, Uotilantie 1.

Viikkotapaamiset ohjaajan kanssa ovat henkilökohtaisia ja luottamuksellisia. Kaikille ohjaukseen osallistuville yhteinen aloitustapaaminen on sunnuntaina 24.2. Muurlan kirkossa klo 10 alkavan jumalanpalveluksen päätyttyä.

Ohjaajana ja matkakumppanina toimii pastori Marjatta Parvio. Häneltä saa lisätietoja ja hänelle voi ilmoittautua puh. 040 570 3746.