Siirry suoraan sisältöön.
Teemarippikoulut 2021

Teemarippikoulut 2021

Vuonna 2021 järjestetään kaksi teemarippikoulua. Laskettelurippikoulu Ruotsin Åressa ja Vaellusrippikoulu Kairosmajan leirikeskuksessa ja Pyhätunturin maastossa.

Teemaripareille ilmoittautuminen on päättynyt.

Kaikille teemarippikouluihin ilmoittautuneille on lähetetty tieto ryhmään pääsystä.

Teemariparien lisäksi Salon seurakunnassa järjestetään vuonna 2021 ripareita 16 eri ryhmässä talvella ja kesällä, leirinä ja päiväriparina. Näille ripareille ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen kautta elokuun lopulla. Rippikouluikäluokka on saanut postissa kutsun riparille heinäkuussa. Eri riparivaihtoehtojen aikatauluihin voit tutustua täällä.

Lisätietoja:
Lasse Lindberg
rippikoulupappi

Laskettelurippikoulu Pyhätunturilla

• Rippikoulun aloituspäivä la 24.10.2020 Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2.
  • Viikonloppuleiri 23.1 – 24.1.2021 Naarilan leirikeskuksessa.
  • Leiriosuus 20.2. – 27.2.2021 Lomakeskus Lupossa Pyhätunturilla
  • Konfirmaatio 7.3.2021 Uskelan kirkossa.
  • Hinta 490 € (muilta kuin salolaisilta 740 €) sisältää rippikoulun ohjelman lisäksi matkat, majoituksen, ateriat ja kuuden päivän hissiliput, mutta ei mahdollisia välinevuokria. Hinnasta 150 € laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 50.

Riparille lähdetään lauantaina aamulla iltalaivalla Turusta ja palataan takaisin lauantai-illalla. Majoitumme lomakeskus Lupassa ja  teemme päivittäin laskettelumatkoja Pyhän rinteille.

Lähtijöiltä edellytetään aiempaa laskettelukokemusta. Laskettelukypärän käyttö on kaikille pakollista.

Vaellusrippikoulu Pyhätunturilla

• Aloituspäivä 7.11.2020 Salo-Uskelan seurakuntatalolla, Kirkkokatu 6.
  • Viikonloppuleiri 8. – 9.5.2021 Naarilan leirikeskuksessa.
  • Leiriosuus 7.6. – 15.6.2021 Kairosmajan leirikeskuksessa ja Pyhätunturin maastossa.
  • Konfirmaatio lauantaina 19.6.2021 Uskelan kirkossa.
  • Hinta 290 € (muilta kuin salolaisilta 400 €) sisältää rippikoulun ohjelman lisäksi matkat, majoituksen ja ateriat. Hinnasta 150 € laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 15.

Majoitumme Kairosmajan leirikeskuksessa. Päivittäin tehdään kohtuumittaisia vaelluksia lähituntureille, sekä leirin aikana ainakin yksi kanoottivaellus.

Vaellusriparille lähtijältä edellytetään normaalia peruskuntoa.

Rippikoululaisia Åressa rinteen alapuolella
Rippikoululaisia Åressa rinteessä
Rippikoululaisia vaeltamassa Pyhätunturilla
Rippikoululaisia vaeltamassa Pyhätunturilla suolla pitkospuilla
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.