Siirry suoraan sisältöön.

Kesän päiväripari

Tervetuloa kesän päivärippikouluun!

Matka alkaa

Kesän päiväriparin aloituspäivä oli Salon seurakuntatalolla 21.11.

Ripariviikkomme on kesällä 14.-20.6. Salon seurakuntatalossa: ma-pe klo 10-15, la klo 10-14 ja su klo 13-18. Sunnuntai päättyy klo 17 alkavaan messuun Salon kirkossa, mihin kotiväki on tervetullut mukaan! Jokaiseen rippikoulupäivään kuuluu maksuton ruokailu.

Lisäksi osallistumme veisukinkereille Uskelan kirkkoon 7.5. klo 16.

Diakonia- ja lähetysralli tehdään etänä, ohjeet lähetetty sähköpostiin 15.2.

Helmikuun draamamessu Uskelan kirkossa peruttiin.

Diakonia- ja lähetysralli toteutetaan etätehtävän muodossa, ohjeet siitä on lähetetty sähköpostiin. 13.3. ei siis pidä tulla paikalle.

Konfirmaatio on Halikon kirkossa su 4.7. klo 10. Tule paikalle viimeistään klo 9.15.

Palvelutehtävästä saat tarvittaessa lisätietoa Niina Jyllilältä.

Nähdään rippikoulutapaamisissa!

Koska koronarajoitukset ovat vaikuttaneet seurakunnan tilaisuuksien määrään vahvasti ja et ole nyt päässyt keräämään passileimoja, voit osallistua nettijumalanpalveluksiin (Salon seurakunta, Youtube) ja ottaa kuvakaappauksen stillikuvasta. Jos rajoitukset vielä maaliskuun jälkeenkin jatkuvat, voit suorittaa kaikki jäljellä olevat jp-merkinnät siten. Säästä kuvat (itse ottamasi) kesän ripariimme asti ja vastaa 27.1. infokirjeessä lähetettyihin niihin liittyviin kysymyksiin. Jos sähköpostitiedote ei ole tavoittanut sinua, vinkkaatko Elinalle tai Niinalle, niin lähetämme sen uudestaan. Hyvää kevättalvea kaikille!

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin. Suntio laittaa passiin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat oppia ulkoa rippikoulun aikana. Löydät ydintekstit riparipassistasi. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan.

Ohjaajaporukka

Elina Joutsiniemi: 044 7745298.
Pirjo Lahti
Niina Jyllilä

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.