Siirry suoraan sisältöön.

Kesän päiväripari

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa

Kesän päiväriparin aloituspäivä on Salon seurakuntatalolla 21.11.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa siihen merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen intensiivijaksoa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat oppia ulkoa rippikoulun aikana. Löydät ydintekstit riparipassistasi. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ryhmän ohjaajan kanssa.

Ohjaajaporukka

Elina Joutsiniemi: 0447745298
Pirjo Lahti
Niina Jyllilä

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.