Siirry suoraan sisältöön.
Vaellusripari

Vaellusripari

Tervetuloa vaellusriparille!

Mahtavaa että sinä olet mukana vaellusriparilla!

Vaellusrippikoulun ohjelma

• Aloituspäivä 7.11. Salon seurakuntatalossa klo 10-15
  • Suositus: käy jossakin joulunajan tapahtumassa (saat passimerkinnän)
  • Nuorten draamamessu 4.2. Uskelan kirkossa klo 17 (saat passimerkinnän)
  • Jumisopetuspäivä 14.2. Salon kirkossa klo 15.30 (saat passimerkinnän)
  • Diakonia-ja lähetysralli 14.3. Salon seurakuntatalossa
  • Suositus : käy jossakin pääsiäisajan tapahtumassa ( saat passimerkinnän)
  • Rippikoulun palvelutehtävä maalis-huhtikuun aikana ( saat passimerkinnän)
  • Viikonloppuleiri Naarilassa 7.-8.5. Aloitamme leirin veisukinkereillä  Salon kirkossa klo 17.30 (saat passimerkinnän)
  • Rippileiri 7.-15.6.2021
  • Konfirmaatioharjoitukset 18.6. klo 15 Uskelan kirkossa
  • Konfirmaatio 19.6. klo 11 Uskelan kirkossa

Riparipassi

Riparipassiin keräät merkinnän osallistumisesta seurakunnan tapahtumaan. Rippikoulun aikana on tarkoitus käydä neljässä jumalanpalveluksessa ja kolmessa muussa tapahtumassa. Osallistumalla yllä olevaan ohjelmaan, tulet käyneeksi ainakin kahdessa jumalanpalveluksessa ja yhdessä tapahtumassa. Passi tulee laittaa ennen tilaisuuden alkua kirkossa niille tarkoitettuun paikkaan (usein sakastin oven vieressä) tai antaa työntekijälle. Jos et pääse yhteisiin tapaamisiin, ole siitä yhteydessä meihin.

Palvelutehtävä

Tehtävä suoritetaan keväällä, maalis-huhtikuun aikana. Palvelutehtävän voi jokainen miettiä itse. Kun olet keksinyt, miten sen suorittaisit, pistä Annelle WhatsAppiin lyhyesti mitä aiot tehdä eli miten autat ja ketä autat ja miksi. Sitten Anne kommentoi tyyliin, että antaa palaa tai voi ohjeistaa lisää tai käydä keskustelua kanssasi, jos et keksi mitään tehtävää. Kon toteutat palvelutehtävän, tehtävänäsi on pistää siitä selfie Annelle ja myös lyhyt selostus miten omasta mielestä meni ja miltä tuntui auttaa.

Mukavia kohtaamisia!

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Löydät ydintekstit riparipassistasi. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Vaellusriparin hinta on 290 €. Hinnasta 150 € laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 15. Maksusta on mahdollista pyytää taloudellisin perustein hyvistystä seurakunnan diakoniatyöltä enintään 80 €. Tässä tapauksessa yhteys ryhmän diakoniatyöntekijään Anneen.

Laskustusjärjestelmässä on tällä hetkellä häiriö, joka korjattaneen marraskuun aikana.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ohjaajiin. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen oman ryhmän ohjaajan kanssa.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ohjaajaporukka

Ville Väänänen
koulupastori

Hanna-Leena Keinänen

Anne Kössi
diakoni

Lapin yötön yö

Pyhätunturin maisemia

Rukoushelmiä

Konfirmaatiokirkko, Uskelan kirkko.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.