Vaellusripari

Vaellusripari

Tervetuloa vaellusriparille!

Mahtavaa että sinä olet mukana vaellusriparilla!

Seuraavaksi...

Seuraavan kerran näemme yhdessä vasta 14.3. Sitä odotellessa on hyvää aikaa täyttää riparipassiaan. Voit käydä vierailemassa seurakunnan nuortentila Katiskassa, Salon kirkon nuorten messussa ja hoitaa palvelutehtävän.

Tämän sivun alalaidasta löydät lapun, joka jaettiin aloituspäivässä. Siitä löytyy riparipolkumme ja olennaiset tiedot.

Vaellusrippikoulun ensimmäinen lasku on jo lähetety ja seuraava lähetetään viikolla 15.

Palvelutehtävä

Auta jotakuta iäkkäämpää henkilöä arjen askareissa, esimerkiksi pihatöissä, ostoksilla, talkoissa tms. Henkilön olisi hyvä olla joku muu kuin omat vanhemmat tai isovanhemmat, esimerkiksi naapuri. Ota valokuva auttamastasi ihmisestä ja lyhyt selostus siitä, mitä olet tehnyt. Lähetä kuva ja viesti Tainalle numeroon 044 774 5385

Ohjaajaporukka

Maritta "Markka" Järveläinen - nuorisotyön ohjaaja 044 774 5276 **@**

Lasse Lindberg - pappi 044 774 5378 **@**

Hanna-Leena Keinänen - kanttori

Taina Lindholm -diakoni

ja iloinen joukko isosia!

Riparipolkumme

• 7.12. Aloituspäivä Mahlakankareella

• 19.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17. Tästä saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 14.3. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla kello 15-17

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16:30. Tästä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• 2.5. - 3.5. Viikonloppuleiri. Päätämme leirin yhdessä toteutettuun messuun Salon kirkossa kello 17-18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17. Kinkereistä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile joku perjantai nuortenillassa Salon seurakuntatalolla kello 18-22. Nuortenillasta saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• Lisäksi yksi vapaavalintainen jumalanpalvelusvierailu.

• Lisäksi palvelutehtävä. Auta jotakuta iäkkäämpää henkilöä arjen askareissa. Ota valokuva auttamastasi ihmisestä ja lyhyt selostus siitä, mitä olet tehnyt. Lähetä kuva ja viesti Tainalle numeroon 044 774 5385

• 13.5. Huoltajien ja riparilaisten ilta kello 18-19.30.

• 1.6.-9.6 Leiri Pyhätunturilla

• 12.6. Konfirmaatioharjoitukset Uskelan kirkossa kello 17-19.

• 13.6. Konfirmaatio Uskelan kirkossa kello 11.

docx liite

Kastetehtävä! Tulosta täytä ja tuo mukaan aloitustapaamiseen.

docx liite

Aloituspäivässä jaettu moniste