Vaellusripari

Vaellusripari

Tervetuloa vaellusriparille!

Mahtavaa että sinä olet mukana vaellusriparilla!

Vaelluksen kohtalo on vielä epävarmaa. Heti kun tilanne varmistuu, siitä tiedotetaan. Ripari saadaan kyllä käytyä tavalla tai toisella.

Seuraavaksi...

Seuraavaksi ripari jatkuu etätehtävien muodossa. Löydät gospel-keikan korvaavan tehtävän sivun alalaidassa.

Palvelutehtävä

Auta kotonasi arjen askareissa, esimerkiksi pihatöissä, ostoksilla, siivoamisessa tms. Ota valokuva auttamistyöstäsi ja lyhyt selostus siitä, mitä olet tehnyt. Lähetä kuva ja viesti Tainalle numeroon 044 774 5385

Ohjaajaporukka

Maritta "Markka" Järveläinen - nuorisotyön ohjaaja 044 774 5276 **@**

Lasse Lindberg - pappi 044 774 5378 **@**

Hanna-Leena Keinänen - kanttori

Taina Lindholm -diakoni

ja iloinen joukko isosia!

Riparipolkumme

• 7.12. Aloituspäivä Mahlakankareella

• 19.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17. Tästä saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 14.3. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla kello 15-17

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16:30. Tästä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• 2.5. - 3.5. Viikonloppuleiri. Päätämme leirin yhdessä toteutettuun messuun Salon kirkossa kello 17-18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17. Kinkereistä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile joku perjantai nuortenillassa Salon seurakuntatalolla kello 18-22. Nuortenillasta saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• Lisäksi yksi vapaavalintainen jumalanpalvelusvierailu.

• Lisäksi palvelutehtävä. Auta jotakuta iäkkäämpää henkilöä arjen askareissa. Ota valokuva auttamastasi ihmisestä ja lyhyt selostus siitä, mitä olet tehnyt. Lähetä kuva ja viesti Tainalle numeroon 044 774 5385

• 13.5. Huoltajien ja riparilaisten ilta kello 18-19.30.

• 1.6.-9.6 Leiri Pyhätunturilla

• 12.6. Konfirmaatioharjoitukset Uskelan kirkossa kello 17-19.

• 13.6. Konfirmaatio Uskelan kirkossa kello 11.

docx liite

Tässä gospelkeikan korvaava tehtävä. Palauta jollekulle ohjaajista!

docx liite

Aloituspäivässä jaettu moniste