Vaellusripari

Vaellusripari

Tervetuloa vaellusriparille!

Mahtavaa että sinä olet mukana vaellusriparilla!

Piakkoin postilaatikkoihin kolahtaa kutsu rippikoulun aloituspäivään!

Otamme ensimmäiset askeleet riparimme vaelluspolulla 7.12. Mahlakankareen seurakuntatalolla (Koivulankuja 2) kello 10 alkaen. Päivän aikana tarjotaan lounas. Tutustumme toisiimme ja pohdimme mikä rippikoulu on ja mitä siihen kuuluu. Huoltajat pyydämme mukaan kello 14.30 alkaen. Huoltajien kanssa yhdessä käymme läpi rippikoulun käytännön toteutusta. Päivä päättyy noin 15.30.

Vaellusrippikoulun ensimmäinen lasku lähetetään ennakkotietojen mukaisesti viikolla 40.

Kirjeen liitteenä on  on ennakkotehtävä ensimmäistä tapaamista varten. Löydät sen myös tämän sivun alalaidasta.

Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan aloitustapaamiseen, ilmoita siitä mahdollisimman pian Markalle tai Lasselle.

Hienoa että olet mukana! Kohta me jo nähdään!

Maritta "Markka" Järveläinen - nuorisotyön ohjaaja 044 774 5276 **@**

Lasse Lindberg - pappi 044 774 5378 **@**

Hanna-Leena Keinänen - kanttori

Taina Lindholm -diakoni

ja iloinen joukko isosia!

Riparipolkumme

• 7.12. Aloituspäivä Mahlakankareella

• 19.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17. Tästä saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 14.3. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla kello 15-17

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16:30. Tästä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• 2.5. - 3.5. Viikonloppuleiri. Päätämme leirin yhdessä toteutettuun messuun Salon kirkossa kello 17-18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17. Kinkereistä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile joku perjantai nuortenillassa Salon seurakuntatalolla kello 18-22. Nuortenillasta saa seurakuntatilaisuusmerkinnän.

• Vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Messusta saa jumalanpalvelusmerkinnän.

• Lisäksi yksi vapaavalintainen jumalanpalvelusvierailu.

• Lisäksi palvelutehtävä, joka jaetaan aloituspäivässä.

• 13.5. Huoltajien ja riparilaisten ilta kello 18-19.30.

• 1.6.-9.6 Leiri Pyhätunturilla

• 12.6. Konfirmaatioharjoitukset Uskelan kirkossa kello 17-19.

• 13.6. Konfirmaatio Uskelan kirkossa kello 11.

docx liite

Kastetehtävä! Tulosta täytä ja tuo mukaan aloitustapaamiseen.

Lapin yötön yö

Pyhätunturin maisemia