Siirry suoraan sisältöön.
Vaellusripari

Vaellusripari

Tervetuloa vaellusriparille!

Mahtavaa että sinä olet mukana vaellusriparilla!

Matka alkaa

7.11. Salon seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6)

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Riparipassi

Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Löydät ydintekstit riparipassistasi. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Rippileirin maksut

Vaellusriparin hinta on 290 €. Hinnasta 150 € laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 15. Maksusta on mahdollista pyytää taloudellisin perustein hyvistystä seurkaunnan diakoniatyöltä enintään 80euroa. Tässä tapauksessa yhteys ryhmän diakoniatyöntekijään Ailaan.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ohjaajiin. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen oman ryhmän ohjaajan kanssa.

Ohjaajaporukka

Lapin yötön yö

Pyhätunturin maisemia

Rukoushelmiä

Konfirmaatiokirkko, Uskelan kirkko.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.