Siirry suoraan sisältöön.

Juvankoskien ryhmät

Tervetuloa Juvankosken rippikouluun!

Matka alkaa!

Juvankosken ryhmien aloituspäivää vietetään Perttelin seurakuntatalolla 7.11.

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä. Yksin toteutetuista vierailuista laitetaan kuva tai viesti työntekijälle tai yhteiseen ryhmäkeskusteluun.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Ne löytyvät liitetiedostosta: Ulkoläksyt.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Rippikoulun maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Elise Joroon.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ohjaajiin. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen oman ryhmän ohjaajan kanssa.

Yhteydenotot

pdf liite

Ulkoläksyt
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.