Siirry suoraan sisältöön.

Juvankosken ryhmät

Tervetuloa Juvankosken rippikouluun!

Matka alkaa!

Juvankosken ryhmien aloituspäivää vietetään Perttelin seurakuntatalolla 7.11.

Riparipolkumme etenee yhdessä seuraavasti:

To 10.12. klo 16.30 Joululaulelot Perttelin kirkossa, mukana vain juvisryhmät Korvaava tehtävä lähetetty sähköpostilla!

su 10.01. klo 13-18 Jumalanpalvelusopetus Perttelin kirkko ja seurakuntatalo, kokoonnumme omina ryhminä päivällä ja yhteinen messu klo 17 Perttelin kirkossa Korvaava aikataulu lähetetty sähköpostilla! Juvankoski1 klo 11.30-13.30 ja Juvankoski 2 klo 13.45-15.45. EI yhteistä messua.

ke 03.02. klo 17-18.30 Draamamessu Uskelan kirkossa (mukana useampia rippikouluryhmiä) PERUTTU!

su 21.03. klo 10-14 messu Perttelin kirkossa ja Veisukinkerit Perttelin seurakuntatalolla

su 040.04. klo 10 Pääsiäismessu Perttelin kirkossa

to 08.04. klo 16 Gospelkonsertti NNS Uskelan kirkossa (mukana useampia rippikouluryhmiä)

ti 18.05. klo 18 Vanhempainilta Perttelin seurakuntatalolla

Juvankoski 1 leiri 13.-19.06. Juvankoskella

Juvankoski 2 leiri 05.-10.07. Juvankoskella

Juvankoski 1 konfirmaatiomessu su 20.06. klo 12 Perttelin kirkossa

Juvankoski 2 konfirmaatiomessu su11.07. klo 12 Perttelin kirkossa

Kaikkiin seurakunnan tilaisuuksiin myös vanhmemmat ovat tervetulleita!

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä. Yksin toteutetuista vierailuista laitetaan kuva tai viesti työntekijälle tai yhteiseen ryhmäkeskusteluun.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Ne löytyvät liitetiedostosta: Ulkoläksyt.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Rippikoulun maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Elise Joroon.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ohjaajiin. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen oman ryhmän ohjaajan kanssa.

Yhteydenotot

Juvankosken ryhmien yhteyshenkilönä on **@** 0447745280.

Menossa mukana

Juvankoski 1 Suvi, Kirsi, Elise, Lea ja joukko isosia.

Juvankoski 2 Aki, Elise, Lea ja joukko isosia.

pdf liite

Ulkoläksyt
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.