Lammenjärvi

Lammenjärvi

Tervetuloa rippikouluun!

Seurakunnan varautuminen koronavirukseen

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Salon seurakunta on rajoittanut toimintaansa ja muun muassa rippikoulutapaamiset on kevään osalta peruttu.

Lammenjärven rippikouluryhmän loput alkutapaamiset muuttuvat tämän vuoksi etänä tehtäväksi.

Varsinainen leirijakso on siirtynyt lyhennettynä heinäkuulle. Leireilemme Lammenjärvellä 6.-10.7. ja konfirmaatio on vasta syksyllä 6.9.

Mikäli leiriä ei voida pitää heinäkuussa, pidämme tuona aikana päivärippikoulua tai etärippikoulua tilanteesta riippuen.

Rippikoulun ohjelma

• 17.11. Rippikoulun aloituspäivä
  • 1.12. Jumalanpalvelus
  • Kauneimmat joululaulut
  • 19.12. Draamallinen messu
  • 19.1. Messu ja riparitapaaminen
  • 8.2. Riparitapaaminen
  • 7.3. Yhteisvastuu-tapahtuma
  • Rippikoulun alkujakso jatkuu etänä
    • 24.4. Etäriparitapaaminen
    • kolme etätehtävää
  • 4.5. Etävanhempainilta
  • 6.-10.7. Rippileiri
  • 6.9. Konfirmaatio
    • Kiikalan kirkko klo 11

Passiton rippikoulu

Pyrimme käymään rippikoulun alkujakson yhteiset tapaamiset yhdessä. Meillä ei ole niin sanottua riparipassia käytössä, vaan jokaisessa tapaamisessa on joku ryhmän työntekijöistä paikalla. Varmista, että työntekijä kirjaa läsnäolosi muistiin.

Mikäli et pääse johonkin yhteisistä tapahtumista, ole yhteydessä Villeen. Kaikelle löytyy korvaavaa menoa. Korvaavassa tapahtumassa ei välttämättä ole tuttua työntekijää, jolloin läsnäolon saa kuitattua ottamalla selfien tapahtumaa vetävän seurakunnan työntekijän (esim. pappi) kanssa.

Rippikoulun ulkoläksyt

Rippikoulun aikana, viimeistään rippileirillä, kysellään nuorilta mitenkäs tärkeimmät kristilliset rukoukset yms. menee. Tarkoituksena on opetella Isä meidän -rukous, uskontunnustus, Herran siunaus, 10 käskyä ja rakkauden kaksoiskäsky.

Seuraavana vuorossa...

Rippileiri! Leirikirjeet on postitettu kesäkuussa, mutta mikäli posti ei ole kulkeutunut perille, löytyy infot myös liitteenä tällä sivulla. Nähdään Lammenjärvellä :)

Ville Väänänen
koulupastori