Lammenjärvi

Lammenjärvi

Tervetuloa rippikouluun!

Seurakunnan varautuminen koronavirukseen

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Salon seurakunta on rajoittanut toimintaansa ja muun muassa rippikoulutapaamiset on peruttu maaliskuun osalta.

Lammenjärven rippikouluryhmän osalta tämä tarkoittaa sitä, että diakonia- ja lähetysralli 15.3. sekä gospelkonsertti 2.4. jää pitämättä.

Lisäohjeistusta seuraa tilanteen kehittyessä.

Rippikoulun ohjelma

• 17.11. Rippikoulun aloituspäivä
  • 1.12. Jumalanpalvelus
  • Kauneimmat joululaulut
  • 19.12. Draamallinen messu
  • 19.1. Messu ja riparitapaaminen
  • 8.2. Riparitapaaminen
  • 7.3. Yhteisvastuu-tapahtuma
  • jotain muuta?
  • 24.4. Riparitapaaminen ja nuorten messu
    • Salon kirkko klo 16
  • 2.-9.6. Rippileiri
  • 14.6. Konfirmaatio
    • Kiikalan kirkko klo 11

Passiton rippikoulu

Pyrimme käymään rippikoulun alkujakson yhteiset tapaamiset yhdessä. Meillä ei ole niin sanottua riparipassia käytössä, vaan jokaisessa tapaamisessa on joku ryhmän työntekijöistä paikalla. Varmista, että työntekijä kirjaa läsnäolosi muistiin.

Mikäli et pääse johonkin yhteisistä tapahtumista, ole yhteydessä Villeen. Kaikelle löytyy korvaavaa menoa. Korvaavassa tapahtumassa ei välttämättä ole tuttua työntekijää, jolloin läsnäolon saa kuitattua ottamalla selfien tapahtumaa vetävän seurakunnan työntekijän (esim. pappi) kanssa.

Rippikoulun ulkoläksyt

Rippikoulun aikana, viimeistään rippileirillä, kysellään nuorilta mitenkäs tärkeimmät kristilliset rukoukset yms. menee. Tarkoituksena on opetella Isä meidän -rukous, uskontunnustus, Herran siunaus, 10 käskyä ja rakkauden kaksoiskäsky.

Seuraavana vuorossa...

Rippikoulutapaamiset ovat toistaiseksi peruttu.

Ville Väänänen
koulupastori