Siirry suoraan sisältöön.

Perniö 1

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Perniö 1 ripariryhmän aloitustapaaminen pidetään Perniön seurakuntatalolla 7.11.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Löydät ydintekstit riparipassistasi. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä Lasseen. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa järjestetään myös rippikoulujen yhteisiä korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen Lassen kanssa.

Yhteydenotot

Ryhmään liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä pastori Johannes Alarantaan. 044 735 8629, **@**

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.