Kesä-Angela 1

Kesä-Angela 1

Mainiota! Olet tulossa Kesä-Angela ykköselle!

Tällä sivulla on sinulle ja huoltajillesi infopläjäyksiä luvassa.

Riparien leirijaksojen osalta varaudutaan kahteen vaihtoehtoon sen mukaisesti, miten viranomaiset antavat luvan leirien järjestämiseen.

Ensimmäinen vaihtoehto on se, että viranomaiset antavat luvan järjestää leirejä heinäkuun alusta lähtien. Tällöin kaikkia leirejä lyhennetään ja leirit ja konfirmaatiot siirretään heinä-elokuulle. Ryhmien aikataulut löydät täältä.

Toinen vaihtoehto on se, että lupaa leirien järjestämiseen heinäkuun alusta lähtien ei anneta. Tällöin rippikoulu toteutetaan kesäkuun alussa järjestettävänä etätoteutuksena ja viikonloppuleireinä elo-syys-lokakuussa. Tällöin myös konfirmaatioita vietetään syksyllä. Ryhmien aikataulut löydät täältä

Tapaamiset

ke 18.12. klo 17 RIPARILAISTEN DRAAMAMESSU Uskelan kirkko

Joulunaika JUMALANPALVELUS perheen kanssa. Lähetä selfie Sannalle.

su 26.1. klo 16 MESSU + kirkkoon tutustuminen Halikon kirkko

ke 18.3. klo 15.30-17.00 TAPAAMINEN Halikon seurakuntatalo, alasali PERUTTU

to 2.4. klo 16.30 GOSPELKONSERTTI Uskelan kirkko PERUTTU

to 9.4. klo 18 KIIRASTORSTAIN MESSU Halikon kirkko PERUTTU

to 7.5. klo 17 VEISUKINKERIT Salon kirkko PERUTTU

la 16.5. klo 15-17 DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLI Halikon seurakuntatalo PERUTTU

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Kaija Virtaseen.

Jos et jostain syystä tapaamisiin, ilmoita siitä pikaisesti Sannalle p. 044-7745329 tai **@**. Katsotaan korvaava tilaisuus sulle.

Mahtisupeeta ripariaikaa just sulle!

Kesä-Angela ykkösen tiimi

Nuorisotyönohjaaja Sanna, pappi Miika, kanttori Lauriina ja diakonissa Kaija + isoset

docx liite

Tulosta, täytä vanhempien kanssa ja tuo ekaan tapaamiseen!