Siirry suoraan sisältöön.

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Tässä riparimatkamme tapaamiset:

Joulunaika JUMALANPALVELUS perheen kanssa.                      Katso perheen kanssa seurakunnan YouTube-kanavalta jokin jumalanpalvelus tai kauneimmat joululaulut. Taikka kierrä perheen kanssa jokin seurakunnan joulupoluista. Lähetä selfie Sannalle.

su 10.1. klo 16 MESSU ja kirkkoon tutustuminen PERUTTU

to 4.2. klo 17 RIPARILAISTEN DRAAMAMESSU Uskelan kirkko

pe 12.2. PALVELUTEHTÄVÄ YV-keräys kaupoissa

to 1.4. klo 18 KIIRASTORSTAIN MESSU Halikon kirkko

to 8.4. klo 16.30 GOSPELKONSERTTI Uskelan kirkko

la 24.4. klo 15-17 DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLI Salon seurakuntatalo Huom! Paikka ja kellonaika muuttuneet

pe 7.5. klo 17.30 VEISUKINKERIT Uskelan kirkko

10.-16.6. RIPPILEIRI Kesä-Angelassa

su 20.6. klo 10 KONFIRMAATIO Halikon kirkko

Mikäli olet sairas tai sinulla on hyvin perusteltu syy poissaolollesi jostain kokoontumisesta,ota yhteys hyvissä ajoin Sannaan.

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä. Yksin toteutetuista vierailuista laitetaan kuva tai viesti työntekijälle tai yhteiseen ryhmäkeskusteluun. Yhteisissä tapaamisissa ilmoita aina työntekijälle läsnäolostasi sitä kysyttäessä.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät ripariryhmämme nettisivuilta. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Sanna Kotiranta p. 044-7745329, **@**

pdf liite

Ulkoa oppimiseen
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.