Siirry suoraan sisältöön.

Kesä-Angela 1

Tervetuloa rippikouluun!

Matka jatkuu!

Tässä riparimatkamme tapaamiset/ tehtävät/ streamit:

DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLI etätehtävänä. Palautus 25.3. mennessä

TUTKIJA TAVATTAVISSA-Pääsiäisvideo etätehtävänä. Palautus 7.4. mennessä Tutkija tavattavissa/pääsiäinen

to 8.4. klo 16.30 GOSPELKONSERTTI stream

pe 7.5. PALVELUTEHTÄVÄ YV-keräys kaupoissa

pe 7.5. klo 17.30 VEISUKINKERIT Uskelan kirkko

10.-16.6. RIPPILEIRI Kesä-Angelassa

su 20.6. klo 10 KONFIRMAATIO Halikon kirkko

Mikäli olet sairas tai sinulla on hyvin perusteltu syy poissaolollesi jostain kokoontumisesta,ota yhteys hyvissä ajoin Sannaan.

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä. Yksin toteutetuista vierailuista laitetaan kuva tai viesti työntekijälle tai yhteiseen ryhmäkeskusteluun. Yhteisissä tapaamisissa ilmoita aina työntekijälle läsnäolostasi sitä kysyttäessä.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät ripariryhmämme nettisivuilta. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Sanna Kotiranta p. 044-7745329, **@**

pdf liite

Ulkoa oppimiseen

docx liite

Diakonia- ja lähetysrallin korvaava tehtävä
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.