Kesä-Angela 2

Kesä-Angela 2

Moikka! Seuraava juttumme on jazzmessun korvaaminen. Jazzmessuhan piti olla su 26.4. Korvaaminen tapahtuu siten, että kuljet ensi tilassa, viimeistään ensi sunnuntaina yksin tai kaverisi kanssa Halikon kirkon hautausmaalla. Löydät sieltä hiljaisuuden polun. Polun pään löydät kätevästi astuessasi hautausmaalle Halikon seurakuntatalon puoleiselta portilta. Polku alkaa kyltistä numero 1. Kyltit ovat aluksi numerojärjestyksessä. Kierrä koko kirkko, pysähdy jokaisen kyltin luona: mieti, mitä siinä kyltissä sanotaan. Ota käynnistäsi todisteeksi selfie, jonka pistät whatsapp-ryhmäämme toistemme iloksi. Mikäli asut Salossa ja Uskelan kirkko on lähempänä kotiasi, voit käydä myös siellä hiljaisuuden polulla.

Riparien leirijaksojen osalta varaudutaan kahteen vaihtoehtoon sen mukaisesti, miten viranomaiset antavat luvan leirien järjestämiseen.

Ensimmäinen vaihtoehto on se, että viranomaiset antavat luvan järjestää leirejä heinäkuun alusta lähtien. Tällöin kaikkia leirejä lyhennetään ja leirit ja konfirmaatiot siirretään heinä-elokuulle. Ryhmien aikataulut löydät täältä.

Toinen vaihtoehto on se, että lupaa leirien järjestämiseen heinäkuun alusta lähtien ei anneta. Tällöin rippikoulu toteutetaan kesäkuun alussa järjestettävänä etätoteutuksena ja viikonloppuleireinä elo-syys-lokakuussa. Tällöin myös konfirmaatioita vietetään syksyllä. Ryhmien aikataulut löydät täältä

• 26.4. Jazz Messu Halikon kirkossa on peruttu, mutta se korvataan hiljaisuuden polulla Halikon kirkon hautausmaalla. ( tai Uskelan kirkon hautausmaalla).
  • Lähetys- ja diakoniaralli sunnuntaina 17.5. Halikon seurakuntalolla 12:30 - 14:30. Peruttu todennäköisesti. korvaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Rippileirimaksusta voi hakea vapautusta.

Rippileiri maksaa 10 euroa per kokonainen leirivuorokausi eli 70e. Rippileirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä. Maksusta vapautusta haetaan oman alueen diakoniatyöntekijältä viimeistään tammikuun loppuun mennessä.

Alueen diakoniatyöntekijät ja heidän yhteystietonsa löytyvät seurakunnan nettisivuilta: salonseurakunta.fi – alue oikealta ylhäältä – Työntekijät vasemmasta palkista TAI salonseurakunta.fi – Yhteystiedot – Diakoniatyöntekijät.

Jos jotain kysyttävää, niin laita viestiä Erkki Kiiski 044 7745 251 tai sähköpostia **@**

docx liite

Kastetehtävä. Tulosta, täytä ja tuo ekaan tapaamiseen!

doc liite

Ekan tapaamisen aikana jaettu paperi päivitettynä.