Siirry suoraan sisältöön.

• joko
    • 13.12. kauneimmat joululaulut Halikon kirkko klo 18
    • tai 20.12. kauneimmat joululaulut Salon kirkko klo 14 tai 16
  • -.- joulun aikana mikä tahansa kirkonmeno
  • 4.2. draamamessu, Uskelan kirkko klo 17
  • 12.2. nuortenilta, Salon kirkko klo 18
  • 13.3. rippikoulun palvelustehtävä
  • -.- pääsiäisen aikana mikä tahansa kirkonmeno
  • 25.4. diakonia- ja lähetysralli, Salon srk-talo klo 12
  • 7.5. veisukinkerit, Salon kirkko, klo 17:30
  • 1.-7.7. rippileiri, Kesä-Angela
  • 11.7. konfirmaatio, Halikon kirkko klo 10

Tullessasi paikalle tapahtumaan, etsi käsiisi Ville tai Lauriina ja ilmoittaudu hänelle ennen tapahtuman alkua. Siten läsnäolosi kirjataan muistiin. Jos olet estynyt jostain yhteisestä tapahtumasta, ilmoita siitä meille. Joulunajan ja pääsiäisen kirkonmenon läsnäolon kuittaat ottamalla selfien paikalla olevan papin/suntion/kanttorin kanssa ja lähettämällä sen Villelle.

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä.

Seuraavana vuorossa...

Kauneimmat joululaulut! Käy yhdessä kolmessa annetusta kauneimpien joululaulujen tilaisuudessa. Moikkaa Lauriinaa ja pääset laulamaan (tai vaan kuuntelemaan) suosikkijoululauluja ja -virsiä ja siten virittäytymässä joulutunnelmaan.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.

Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät ripariryhmämme nettisivuilta. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Ville Väänänen 044 774 5218 , **@**
Lauriina Hurig 044 774 5346, **@**

pdf liite

Ulkoa oppimiseen
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.