Siirry suoraan sisältöön.

Kesä-Angela 2

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Kesä-Angela 2 riparin aloituspäivää vietetään 14.11. Halikon seurakuntatalolla.

Passiton ripari

Riparillamme emme käytä rippikoulupassia, vaan tutustumme seurakuntaan ja osallistumme jumalanpalveluksiin yhdessä ryhmänä. Yksin toteutetuista vierailuista laitetaan kuva tai viesti työntekijälle tai yhteiseen ryhmäkeskusteluun. Yhteisissä tapaamisissa ilmoita aina työntekijälle läsnäolostasi sitä kysyttäessä.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät ripariryhmämme nettisivuilta. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Ville Väänänen 044 774 5218 , **@**

pdf liite

Ulkoa oppimiseen
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.