Kesä-Angela 3

Kesä-Angela 3

Tervetuloa mukaan riparille!

Mahtavaa että juuri sinä olet mukana yhteisellä riparipolullamme!

Seuraavaksi...

Seuraavaksi on pientä taukoa yhteisissä tapaamisissa. Näemme seuraavan kerran vasta maaliskuussa jumalanpalveluspäivässä.

Tammi-helmikuun aikana on hyvää aikaa käydä vierailemassa Halikon seuriksen avoimissa ovissa jonain tiistaina kello 15 -17. Tammi-helmikuussa ehdit myös vierailemaan Salon kirkon nuorten messussa 17.1. tai 14.2.

Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan yhteisiin tapaamisiin, ilmoita siitä mahdollisimman pian Lasselle.

Riparipolkumme

• 24.11. Riparin aloituspäivä

• 18.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17

• Käy jossain joulun ajan jumalanpalveluksessa, käy ottamassa selfie papin, kanttorin, suntion kanssa ja lähetä se Lasselle.

• 29.3. Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla kello 15-19. Toteutamme yhdessä Halikon kirkon iltamessun kello 18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita.

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16.30

• 8.4. Palvelutehtävä kello 15-17. Vierailemme Halikon hoivakodeissa. Tapaamme Halikon seurakuntatalolla.

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17.-18.

• 17.5. Diakonia- ja lähetysralli Halikon seurakuntatalolla kello 15.-17.Tämän perään vanhempainilta kello 17-18.

• Lisäksi vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Lisäksi vieraile Halikon seurakuntatalon avoimissa ovissa jonain tiistaina kello 15.-17. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 1.7. - 7.7.

• Konfirmaatio Halikon kirkossa 12.7. kello 11

Vetäjäporukka

Lasse Lindberg - pappi (044 774 5378, **@**)

Timo "Sönde" Sjöblom - Nuorisotyönohjaaja

Maria Sirén - kanttori

Sanna Laakkonen - diakoni

Ja iloinen joukko isosia!

docx liite

Tässä kastetehtävä. Tulosta, täytä ja tuo mukana tapaamiseen!

pdf liite

Opeteltavia tekstejä