Kesä-Angela 3

Kesä-Angela 3

Tervetuloa mukaan riparille!

Mahtavaa että juuri sinä olet mukana yhteisellä riparipolullamme!

Seuraavaksi ripari jatkuu etätehtävien kanssa

Etukäteistapaamiset on jouduttu perumaan, mutta rippikoulu ei ole peruttu.

• Huhtikuun aikana on syytä palvella lähimmäistä. Auta jotain oman lähipiirin iäkästä tai muuten enemmän apua tarvitsevaa ihmistä kuten esimerkiksi omia isovanhempia jossain tehtävässä, missä hän tarvitsee apua. Ottakaa tästä tehtävästä kuva, jonka lähetätätte whatsappissa diakoni Sannalle numeroon 0447745360.

• Gospelkonsertin korvaava tehtävä löytyy tämän sivun alalaidasta. Lähetä vastauksesi joko kirjoitettuna Lasselle whatsappilla tai sähköpostilla. Vaihtoehtoisesti voit kuvata Lasselle whatsappiin videon, jossa vastaat tehtävään.

Riparipolkumme

• 24.11. Riparin aloituspäivä

• 18.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17

• Käy jossain joulun ajan jumalanpalveluksessa, käy ottamassa selfie papin, kanttorin, suntion kanssa ja lähetä se Lasselle.

• 29.3. Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla kello 15-19. Toteutamme yhdessä Halikon kirkon iltamessun kello 18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. PERUTTU

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16.30 PERUTTU

• 8.4. Palvelutehtävä kello 15-17. Vierailemme Halikon  hoivakodeissa. Tapaamme Halikon seurakuntatalolla. PERUTTU

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17.-18.

• 17.5. Diakonia- ja lähetysralli Halikon seurakuntatalolla kello 15.-17.Tämän perään vanhempainilta kello 17-18.

• Lisäksi vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Lisäksi vieraile Halikon seurakuntatalon avoimissa ovissa jonain tiistaina kello 15.-17. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 1.7. - 7.7.

• Konfirmaatio Halikon kirkossa 12.7. kello 11

Vetäjäporukka

Lasse Lindberg - pappi (044 774 5378, **@**)

Timo "Sönde" Sjöblom - Nuorisotyönohjaaja

Maria Sirén - kanttori

Sanna Laakkonen - diakoni

Ja iloinen joukko isosia!

docx liite

Gospel-keikan korvaava tehtävä