Kesä-Angela 3

Kesä-Angela 3

Tervetuloa mukaan riparille!

Mahtavaa että juuri sinä olet mukana yhteisellä riparipolullamme!

Aloitustapaaminen oli ja meni ja meillä oli mukavaa!

Seuraavan kerran tapaamme Uskelan kirkossa rippikoululaisten draamamessussa 18.12 kello 17. Tule hyvissä ajoin paikalle. Messussa on merkityt paikat meidän ryhmälle. Etsi Maria-kanttori messusta.

Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan tapaamisiin, ilmoita siitä mahdollisimman pian Lasselle.

Riparipolkumme

• 24.11. Riparin aloituspäivä

• 18.12. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17

• Käy jossain joulun ajan jumalanpalveluksessa, käy ottamassa selfie papin, kanttorin, suntion kanssa ja lähetä se Lasselle.

• 29.3. Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla kello 15-19. Toteutamme yhdessä Halikon kirkon iltamessun kello 18. Messuun on huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita.

• 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa kello 16.30

• 8.4. Palvelutehtävä kello 15-17. Vierailemme Halikon hoivakodeissa. Tapaamme Halikon seurakuntatalolla.

• 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa kello 17.-18.

• 17.5. Diakonia- ja lähetysralli Halikon seurakuntatalolla kello 15.-17.Tämän perään vanhempainilta kello 17-18.

• Lisäksi vieraile Salon kirkon nuorten messussa jonain seuraavista päivistä: 17.1., 14.2., 13.3., 24.4. kello 18. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Lisäksi vieraile Halikon seurakuntatalon avoimissa ovissa jonain tiistaina kello 15.-17. Ota valokuva vierailustasi ja lähetä Lasselle.

• Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 1.7. - 7.7.

• Konfirmaatio Halikon kirkossa 12.7. kello 11

Vetäjäporukka

Lasse Lindberg - pappi (044 774 5378, **@**)

Timo "Sönde" Sjöblom - Nuorisotyönohjaaja

Maria Sirén - kanttori

Sanna Laakkonen - diakoni

Ja iloinen joukko isosia!

docx liite

Tässä kastetehtävä. Tulosta, täytä ja tuo mukana tapaamiseen!

pdf liite

Opeteltavia tekstejä