Siirry suoraan sisältöön.

Kesä-Angela 3

Tervetuloa rippikouluun!

Ryhmän omat kokoontumiset

su 13.12. klo 18 Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Nuorten kauneimmat joululaulut on jouduttu perumaan uusien koronarajoitusten vuoksi. Tilaisuus tulee nettiin striimattuna. Tämän merkinnän saa katsomalla striimauksen ja tekemällä siihen liittyvät tehtävät. Tarkemmat ohjeet tehtävästä on lähetetty sekä rippikoululaisten että heidän vanhempiensa sähköpostiin.

to 4.2. klo 17 Riparilaisten draamamessu Uskelan kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Draamamessu on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

su 28.2. klo 15-n.19.15 Jumalanpalveluspäivä Halikon seurakuntatalolla ja Halikon kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Jumalanpalveluspäivä joudutaan perumaan koronarajoitusten jatkumisen vuoksi. Tilaisuus korvataan myöhemmin lähetettävällä tehtävällä.

to 8.4. klo 16 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

la 17.4. Palvelutehtävä: lipaskeräys Yhteisvastuukeräyksen hyväksi joko Prismassa tai Pirkkatorilla vuorolistan mukaan (merkintä palvelutehtävästä passiin)

Palvelutehtävä on siirtynyt toukokuulle ja ryhmämme uusi keräyspäivä on la 22.5. Keräyspaikat ovat Prisma ja Pirkkatori. Keräysaika on 1 tunti / rippikoululainen. Diakoniatyöntekijät ilmoittavat rippikoululaisille tarkemmat keräysaikataulut myöhemmin.

su 25.4. klo 12-14 Diakonia- ja lähetysralli Salo-Uskelan seurakuntatalolla, Kirkkokatu 6

Diakonia- ja lähetysralli perutaan ja se korvataan tehtävällä, joka on lähetetty sekä rippikoululaisten että heidän vanhempiensa sähköpostiin. Tehtävän viimeinen palautuspäivä on ke 10.3.

pe 7.5. klo 17.30 Veisukinkerit Uskelan kirkossa (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Itsenäisesti suoritettavaksi jää yksi jumalanpalveluskäynti, vaikkapa joulun tai pääsiäisen aikaan.

RIPARIPASSI KAIKKINE MERKINTÖINEEN PALAUTETAAN VEISUKINKEREILLÄ 7.5. OMAN LEIRIN TYÖNTEKIJÖILLE.

15.-21.7. Rippileiri Kesä-Angelassa

su 25.7. klo 10 Konfirmaatio Halikon kirkossa

Mikäli koronatilanne muuttuu ratkaisevasti, tilaisuuksien järjestämiseen saattaa tulla rajoituksia. Muutoksista ilmoitetaan tällä nettisivulla.

Riparipassi

Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin ja suntio laittaa passiin merkinnän jumalanpalveluksen aikana.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Ulkoläksyjä ovat Apostolinen uskontunnustus, Isä meidän -rukous, Rakkauden kaksoiskäsky, Herran siunaus ja 10 käskyä. Neljä niistä löytyy riparipassista ja käskyt löytyvät monisteesta, joka jaettiin aloituspäivässä.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijä Kaija Virtaseen.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Mari Vihinen 044 204 9566 **@**

Nyt mennään!

Rukoushelmiä

Konfirmaatiokirkko, Halikon kirkko.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.