Naarila 1
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Naarila 1

Tervetuloa Naarila 1 rippikouluun!

YHTEISET TAPAAMISET

Seuraavat tapaamiset on peruttu: lauantaina 14.3. Diakonia ja lähetysralli klo 10-12 Salo-Uskelan seurakuntatalolla ja   Gospelkonsertti 2.4.  Uskelan kirkossa. 

Nyt nuorten messukin  Salon kirkossa perjantaina 13.3. klo 18 on peruttu!

  • la 18.4. klo 13-16:30 Jumalanpalveluspäivä Salon srk-talolla. Vanhemmat  kutsutaan mukaan 15.30, jolloin annetaan leiri-informaatio ja tietoa konfirmaatiosta.  Passien tarkistus!  Jumalanpalveluspäivä on  oppitunti, johon kuuluu myös messu sunnuntaina 19.4. klo 10. Osallistumme silloin Uskelan kirkon klo 10 alkavan messuun. Vanhemmat ovat myös tervetulleita!
  • pe 14.2, 13.3 ja 24.4 Nuortenmessu  Salon kirkossa klo 18,valitse näistä yksi
  • to 7.5 klo 17 Veisukinkerit Salon kirkossa, jos et pääse tähän, tule klo 18:30 alkavaan samaan tilaisuuteen

Lisäksi rippikoululaisella on itsenäinen palvelutehtävä. Tehtävän suorituksesta tehtävän antaja merkitsee passiin allekirjoituksensa ja puhelinnumeronsa. Rippikoululainen ottaa myös selfien tehtävän ääreltä.

  • ke 3.6. klo 10 Aamupäivä Salon srk-talolla ja iltapäivä Uskelan kirkossa, päättyy noin klo 15
  • Rippileiri 4.-11.6. Naarilan leirikeskus
  • 11.6. Konfirmaatioharjoitukset leirin perään Uskelan kirkossa
  • su 14.6. klo 10 Konfirmaatio Uskelan kirkossa

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Päiville

 paivi.pulkkinen-watson**@**, 0447745265

 

 

Vetäjätiimi

Papit Päivi Pulkkinen-Watson, Mari Vihinen, kanttori Jari Parviainen, nuorisotyönohjaaja Kai Ruha, lähetyssihteeri Henna Seppälä, diakoni Sanna Saramo

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja 3 seurakuntatilaisuutta, neljäs merkintä tulee  itsenäisesti hoidettavasta palvelutehtävästä. Huomaa että tarvitset yhden itsenäisesti käydyn jumalanpalveluksen. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Sanna Saramoon.

Yhteydenotot

Ryhmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pastori Päivi Pulkkinen-Watsoniin

044 774 5265
**@**