Naarila 1

Naarila 1

Tervetuloa Naarila 1 rippikouluun!

YHTEISET TAPAAMISET

Aloituspäivä Mahlakankareella 3.11.

Päivä alkaa   klo 10 ja  jatkuu  klo 15.00 asti. Päivän aikana tarjotaan ruoka nuorille. Vanhempien toivotaan tulevan Mahlakankareelle klo 15 noin tunnin kestävään tilaisuuteen, jossa saatte tietoa rippikoulusta. Päivä päätttyy viimeistään klo 16.

• su 15.12 klo 18 Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa
  • ke 18.12 klo 17 Draamallinen nuorten messu Uskelan kirkossa, jos et pääse tähän, tule samaiseen tilaisuuteen to 19.12. klo 17
  • la 14.3 Diakonia ja lähetysrallit klo 10-12 Salo-Uskelan seurakuntatalo

Jos, et pääse tähän kyseiseen ryhmällesi tarkoitettuun Diakonia ja lähetyspäivään, voit käydä esim. 15.3.vastaavassa tapahtumassa klo 12.30-14.30.

• to 2.4 klo 16.30 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa.
  • la 18.4. klo 13-16:30 Jumalanpalveluspäivä Salon srk-talolla. Vanhemmat  kutsutaan mukaan 15.30, jolloin annetaan leiri-informaatio ja tietoa konfirmaatiosta.  Passien tarkistus!
  • su 19.4. kun osallistumme Uskelan kirkon klo 10 alkavan messuun. Vanhemmat ovat myös tervetulleita!
  • pe 14.2, 13.3 ja 24.4 Nuortenmessu  Salon kirkossa,valitse näistä yksi
  • to 7.5 klo 17 Veisukinkerit Salon kirkossa, jos et pääse tähän, tule klo 18:30 alkavaan samaan tilaisuuteen

Lisäksi rippikoululaisella on itsenäinen palvelutehtävä. Tehtävän suorituksesta tehtävän antaja merkitsee passiin allekirjoituksensa ja puhelinnumeronsa. Rippikoululainen ottaa myös selfien tehtävän ääreltä.

• ke 3.6. klo 10 Aamupäivä Salon srk-talolla ja iltapäivä Uskelan kirkossa, päättyy noin klo 15
  • Rippileiri 4.-11.6. Naarilan leirikeskus
  • 11.6. Konfirmaatioharjoitukset leirin perään Uskelan kirkossa
  • su 14.6. klo 10 Konfirmaatio Uskelan kirkossa

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Päiville

paivi.pulkkinen-watson**@**, 0447745265

Vetäjätiimi

Papit Päivi Pulkkinen-Watson, Mari Vihinen, kanttori Jari Parviainen, nuorisotyönohjaaja Kai Ruha, lähetyssihteeri Henna Seppälä, diakoni Sanna Saramo

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja 3 seurakuntatilaisuutta, neljäs merkintä tulee  itsenäisesti hoidettavasta palvelutehtävästä. Huomaa että tarvitset yhden itsenäisesti käydyn jumalanpalveluksen. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Sanna Saramoon.

Yhteydenotot

Ryhmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pastori Päivi Pulkkinen-Watsoniin