Siirry suoraan sisältöön.

Sivu päivitetty 1.3. klo 12.15

Korona on jarruttanut riparimme toimintaa. Nyt emme enää odottele tilanteen muuttumista, vaan laitamme vauhdin päälle!

------------------------

Riparipolkumme /päivitetty!

1. Tällä hetkellä käynnissä, viimeinen palautuspäivä 28.2.
Diakonia- ja lähetysrallin
korvaava tehtävä on lähetetty WhatsApp-viestinä tai muulla tavoin 17.2. Palautus diakoniatyön osuudesta Tainalle, p. 044 774 5385  ja lähetystyön osuudesta Hennalle, p. 044 774 5214. Diakonia- ja lähetysrallin korvaava tehtävä löytyy sivun alalaidasta pdf-tiedostona.

2. Tällä hetkellä käynnissä, viimeinen palautuspäivä 21.3.
Halikon ja Uskelan kirkon sekä Helisnummen kappelin ympärillä on paastopolku (7 kylttiä). Kiikalan ja Suomusjärven ympäristössä on psalmipolku "paaston matkalla" (6 kylttiä). Kierrä yksi poluista. Lue kylttien tekstit ja katsele kuvat. Valitse kyltti, jonka teksti "koskettaa" sinua eniten / tuntuu parhaalta. Ota selfie itsestäsi ja tästä taulusta. Lähetä Hennalle, p. 044 744 5214  tämä selfie sekä perustele, miksi valitsit tämän taulun.

P.S. Paastopolulla ei anneta vinkkejä kevyempään ruokavalioon. Polun nimi viittaa kirkkovuodessa juuri nyt elettävään paaston aikaan, joka alkoi laskiaistiistain jälkeen ja kestää pääsiäiseen. Luterilaisessa kirkossa paaston aikana kehotetaan miettimään (ruokavalion sijaan) omaa elämää (mikä on tärkeää, mihin haluaa elämänsä käyttää).

Psalmipolulla tekstit ovat Vanhan Testamentin Psalmien kirjasta. Psalmit ovat runoja, joita on aikoinaan laulettu. Psalmeissa on ajatuksia ihmiselämästä ja ihmisen suhteesta Jumalaan.

3. 13.3.–28.3. välisenä aikana palvelutehtävä.
Palvelutehtävä on yksilötehtävä arjen diakoniasta. Miten sinä voit auttaa ja ilahduttaa lähimmäistäsi (esim. sukulaistasi, naapuriasi tai ystävääsi)? Lähetä Tainalle p. 044 774 5385 Whatsapp-viestinä kuva tilanteesta (kuvassa sinä ja lähimmäisesi; älä halaa k-aikana) ja kerro: 1) Mitä teit? 2) Missä ja milloin teit? 3) Miltä tehtävä sinusta tuntui? 4) Miltä tehtävä tuntui lähimmäisestäsi? 5) Kirjoita viestiin myös nimesi.

4. SIIRTYY huhtikuuhun / toukokuuhun: Sunnuntaina 21.3. jumalanpalveluspäivä Salon kirkossa (Kirkkokatu 7). Kaksi ryhmää. Ryhmä 1 klo 13-15, ryhmä 2 klo 15-17. Henna lähetti 19.2. viestin (wa-ryhmään ja sp-osoitteisiin) siitä, kumpaan ryhmään kuulut. Jos sinun on PAKKO vaihtaa ryhmää, ota yhteyttä Hennaan.

5. Torstaina 8.4. striimattava gospelkonsertti. Lisätietoa myöhemmin.

---

- 9.6. Kaupunkipäivä alkaa Uskelan kirkossa kello 10 ja päättyy Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6) kello 15. (Oman ryhmän kokoontuminen)

- Leiri 10.6.–17.6. Naarilassa. Lähtö Naarilaan bussilla klo 12 Salo-Uskelan seurakuntatalolta (Kirkkokatu 6).

- Konfirmaatio Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) 20.6. klo 10.

Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Seurakunta tutuksi!

Rippikouluun kuuluu:

• Oman ryhmän tapaamisia (aloituspäivä, jumalanpalveluspäivä, diakonia- ja lähetysralli, kaupunkipäivä)
  • 4 jumalanpalvelusta
  • 3 seurakuntatilaisuutta
  • palvelutehtävä
  • leiri

Alla olevaan riparipolkuun merkittyjen jumalanpalvelusten sijaan voit käydä jossain muissa jumalanpalveluksissa. Myös seurakuntatilaisuudet ovat ehdotuksia. Seurakuntatilaisuuksia ovat myös kirkolliset toimitukset.

Palvelutehtävä

Työntekijä merkitsee riparipassiin palvelutehtävän suoritetuksi seuraavassa tapaamisessa.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatyöltä. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin Tainaan (**@**, 044 774 5385).

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä Hennaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Korvaamiset sovitaan Hennan kanssa.

Vetäjätiimi

Taina Lindholm, diakoniatyöntekijä

Miika Rosendahl, pappi

Kai Ruha, nuorisotyönohjaaja

Henna Seppälä, lähetyssihteeri

Maria Sirén, kanttori

sekä kesätyöntekijä

Henna Seppälä, **@**, p. 044 774 5214

pdf liite

pdf liite

Diakonia- ja lähetysrallin korvaava tehtävä
Kolme ikkunakoristetta kartongista ja silkkipaperista. Kynttilöiden väreinä punainen ja sininen.

Aloistupäivässä riparilaiset tekivät ikkunakoristeita lahjoitettavaksi vanhusten hoitolaitoksiin.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.