Siirry suoraan sisältöön.

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Sivun alalaidasta löytyy liitetiedostona kotiin lähetetty riparipolkumme-paperi.

Seurakunta tutuksi!

Rippikouluun kuuluu:

• Oman ryhmän tapaamisia (aloituspäivä, jumalanpalveluspäivä, diakonia- ja lähetysralli, kaupunkipäivä)
  • 4 jumalanpalvelusta
  • 3 seurakuntatilaisuutta
  • palvelutehtävä
  • leiri

Alla olevaan riparipolkuun merkittyjen jumalanpalvelusten sijaan voit käydä jossain muissa jumalanpalveluksissa. Myös seurakuntatilaisuudet ovat ehdotuksia. Seurakuntatilaisuuksia ovat myös kirkolliset toimitukset.

Riparipolku

- 7.11. klo 10–15 Riparin aloituspäivä Mahlakankareen seurakuntakodissa (Koivulankuja 2). Vanhemmat osallistuvat ripari-infoon klo 14–15. (Oman ryhmän kokoontuminen)

- Joulun ajan (24.12.–6.1) jumalanpalvelus.

- 24.1. klo 14.30–17.00 Jumalanpalveluspäivä Salon kirkossa (Kirkkokatu 7). (Oman ryhmän kokoontuminen)
-24.1. klo 17 Salon kirkossa toteutamme yhdessä messuun. Messuun ovat huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. (Jumalanpalvelus)

-3.2. klo 17–19 Draamamessu Uskelan kirkossa. (Jumalanpalvelus)

- 22.1., 19.2. tai 19.3. klo 18 Nuorten messu Salon kirkossa (Kirkkokatu 7) (Seurakuntatilaisuus; siitä huolimatta, että kyseessä jumalanpalvelus)

- 13.3. klo 10–12 Diakonia- ja lähetysralli Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6). (Oman ryhmän kokoontuminen)

- 13.3.–28.3. välisenä aikana palvelutehtävä.

- Pääsiäisajan (1.–5.4.) jumalanpalvelus

- 8.4. klo 16–17 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5). (Seurakuntatilaisuus)

- 7.5. klo 16–17 Veisukinkerit Uskelan kirkossa. (Seurakuntatilaisuus)

- 9.6. Kaupunkipäivä alkaa Uskelan kirkossa kello 10 ja päättyy Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6) kello 15. (Oman ryhmän kokoontuminen)

- Leiri 10.6.–17.6. Naarilassa

- Konfirmaatio Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) 20.6. klo 10.

Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Palvelutehtävä

Palvelutehtävä on yksilötehtävä arjen diakoniasta. Miten sinä voit auttaa ja ilahduttaa lähimmäistäsi (esim. sukulaistasi, naapuriasi tai ystävääsi)? Lähetä Tainalle p. 044 774 5385 Whatsapp-viestinä kuva tilanteesta (kuvassa sinä ja lähimmäisesi; älä halaa k-aikana) ja kerro: 1) Mitä teit? 2) Missä ja milloin teit? 3) Miltä tehtävä sinusta tuntui? 4) Miltä tehtävä tuntui lähimmäisestäsi? 5) Kirjoita viestiin myös nimesi.

Työntekijä merkitsee riparipassiin palvelutehtävän suoritetuksi seuraavassa tapaamisessa.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatyöltä. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin Tainaan (**@**, 044 774 5385).

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä Hennaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Korvaamiset sovitaan Hennan kanssa.

Vetäjätiimi

Taina Lindholm, diakoniatyöntekijä

Miika Rosendahl, pappi

Kai Ruha, nuorisotyönohjaaja

Henna Seppälä, lähetyssihteeri

Maria Sirén, kanttori

sekä kesätyöntekijä

Henna Seppälä, **@**, p. 044 774 5214

pdf liite

Naarila 1
Kolme ikkunakoristetta kartongista ja silkkipaperista. Kynttilöiden väreinä punainen ja sininen.

Aloistupäivässä riparilaiset tekivät ikkunakoristeita lahjoitettavaksi vanhusten hoitolaitoksiin.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.