Naarila 2

Naarila 2

Kiitos kaikista etätehtävistä, joita olette jaksaneet tehdä ja lähettää!

Jos jollakin vielä on yksi tai useampi tehtävä tekemättä, niin korvauskerrat ovat torstaina ennen leiriä 11.6. klo 14 tai leirin jälkeen 20.8. klo 16 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Siellä voi hoitaa puuttuvat hommat. Jos kumpikaan noista päivistä ei sovi, sovi rippikoulutyöstä vastaavan papin, Lasse Lindbergin, kanssa joku muu ajankohta, puh. 044 774 5378.

Leirijakso on siis Naarilassa 6.7. - 10.7. Konfirmaatio on Uskelan kirkossa 6.9. klo 10. Jos Luoja suo, niin kuin vanha viisaus tietää.

Leirille ei saa osallistua sairaana. Leirillä suositaan ulkona toteutettavia työskentelyjä. Virustilannetta tarkkaillaan läpi kesän. Mikäli tilanne muuttuu, olemme valmiina muuttamaan kaikki rippikoulut päivätoteutuksella. Tällöin kuitenkin pyrimme pitämään kiinni sovituista päivämääristä.

Mutta näillä näkymin, maanantaina 6.7. lähdemme Naarilaan klo 10 Salo-Uskelan seurakuntatalon edestä, Kirkkokatu 6, yhteiskuljetuksella eli bussilla. Perjantaina 10.7. tulemme takaisin samaan paikkaan noin klo 18.30.

Rippikoululaisille ja huoltajille on lähetetty leirikirje niihin sähköpostiosoitteisiin, jotka on ilmoitettu. Jos ette ole saaneet leirikirjettä, ottakaa yhteys Marikaan.

Naarila 2 vetäjäporukka + ihanat isoset!

Marika Huhtasalo, pastori, puh. 050 590 9521

Liisi Kärkkäinen, pastori

Samuli Takkula, kanttori

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi

Lasse Lindberg on Salon seurakunnan rippikoulutyöstä vastaava pappi, puh. 044 774 5378.