Siirry suoraan sisältöön.
Naarila 2

Naarila 2

Tervetuloa Naarilakakkoselle!

Meitä on mukavan kokoinen joukko taivaltamassa kohti kesän konfirmaatiota.

Matka on alkanut!

Naarila 2 riparin aloituspäivää on vietetty 14.11. Mahlakankareen seurakuntatalolla. Jollet ole päässyt mukaan, osallistu jonkun muun ryhmän aloituspäivään. Sovi siitä Marika-papin kanssa.

Seurakunta tutuksi!

Rippikouluun kuuluu:

• Oman ryhmän tapaamisia: Aloituspäivä. Jumalanpalveluspäivä 11.4.2021 klo 14.00–17.00  Salon kirkossa (Kirkkokatu 7). 11.4. klo 17 Salon kirkossa toteutamme yhdessä messuun. Messuun ovat huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Diakonia- ja lähetysralli 13.3. klo 13-15 Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6),                                  16.6. Kaupunkipäivä kello 10-15 Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6).
  • 4 jumalanpalvelusta
  • 3 seurakuntatilaisuutta
  • palvelutehtävä huhtikuussa
  • leiri 17.6-24.6.

Alla olevaan riparipolkuun merkittyjen jumalanpalvelusten sijaan voit käydä jossain muissa jumalanpalveluksissa. Myös seurakuntatilaisuudet ovat ehdotuksia. Seurakuntatilaisuuksia ovat myös kirkolliset toimitukset.

- Joulun ajan (24.12.–6.1.2021) jumalanpalvelus.

-3.2. klo 17–19 Draamamessu Uskelan kirkossa. (Jumalanpalvelus)

- 22.1., 19.2. tai 19.3. klo 18 Nuorten messu Salon kirkossa (Kirkkokatu 7) (Seurakuntatilaisuus; siitä huolimatta, että kyseessä jumalanpalvelus)

- Pääsiäisajan (1.–5.4.) jumalanpalvelus

- 8.4. klo 16–17 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5). (Seurakuntatilaisuus)

- 7.5. klo 16–17 Veisukinkerit Uskelan kirkossa. (Seurakuntatilaisuus)

- Leiri 17.6.–24.6. Naarilassa

- Konfirmaatio Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) 4.7. klo 10.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Marika Huhtasalo (@evl.fi) 050 5909521 on pappimme

Aila Parkkinen (@evl.fi) 044 774 5229 on diakonimme

Matti Rantatalo toimii leirillä kanttorin hommissa

Maritta Järveläinen (@evl.fi) 044 774 5276 on nuorisotyönohjaajana

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.