Siirry suoraan sisältöön.
Naarila 2

Naarila 2

Korona vaikuttaa riparisuunnitelmiimme vahvasti. Jos et ole päässyt keräämään passileimoja, niin älä ota siitä stressiä.

Koronatilanteen takia jumalanpalveluksia ei voida pitää. "Osallistu" sen vuoksi videoituun jumalanpalvelukseen. Tammikuun kolme jumalanpalvelusta Kuusjoen kirkosta on tallenteina  Salon seurakunnan YouTube-kanavalla. Saat siitä yhden merkinnän.

Tee näin:
1. Mene rauhalliseen paikkaan, jossa voit keskittyä vain ja ainoastaan jumalanpalveluksen katsomiseen.
2. Mene Salon seurakunnan YouTube-kanavalle ja valitse jumalanpalvelus Kuusjoen kirkosta.
3. Kuuntele ja katsele keskittyneesti.
4. Tallenteen katsottuasi, lähetä Marikalle WhatsApp- tai tekstiviesti (p. 050-5909521). Kirjoita viestiin nimesi ja vastaa seuraaviin kysymyksiin.

Mikä on sunnuntain aihe? Miksi jumalanpalveluksia vietetään? Mistä virrestä, laulusta tai muusta musiikista pidit eniten?

5. Kun seuraavan kerran tapaamme livenä, saat riparipassiisi osallistumismerkinnän jumalanpalveluskohtaan.

• Diakonia- ja lähetysralli toteutetaan etätehtävänä, saat siitä viestiä. Tapahtuma Salo-Uskelan seurakuntatalossa on peruutettu.
  • Seuraavia oman ryhmän tapaamisia on toivottavasti:
  • Jumalanpalveluspäivä 11.4.2021 klo 14.00–18.00  Salon kirkossa (Kirkkokatu 7). Yhteinen messu alkaa  klo 17 Salon kirkossa. Messuun ovat huoltajat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita.
  • 16.6. Kaupunkipäivä kello 10-15 Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6).

Riparipassiin tulee merkittäviksi:

• 4 jumalanpalvelusta
  • 3 seurakuntatilaisuutta
  • palvelutehtävä huhtikuussa
  • leiri 17.6-24.6.

- Pääsiäisajan (1.–5.4.) jumalanpalvelus (mahdollisesti striimattuna)

- 8.4. klo 16–17 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5). (Seurakuntatilaisuusmerkintä)

- 7.5. klo 16–17 Veisukinkerit Uskelan kirkossa. (Seurakuntatilaisuusmerkintä)

Leiri on 17.6.–24.6. Naarilassa

Konfirmaatio Uskelan kirkossa (Sairaalantie 5) 4.7. klo 10.

Riparipassi

Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolosi. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Marika Huhtasalo (@evl.fi) 050 5909521 on pappimme

Aila Parkkinen (@evl.fi) 044 774 5229 on diakonimme

Matti Rantatalo toimii leirillä kanttorin hommissa

Maritta Järveläinen (@evl.fi) 044 774 5276 on nuorisotyönohjaajana

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.