Naarila 3
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Naarila 3

Tervetuloa Naarila 3 rippikouluun 1-5.7

YHTEISET TAAPAMISET

 

 

Ryhmäytymispäivä Uskelan kirkossa maanantaina 29.6 klo 13-17

Tuokaa mukananne Leirin osallistujakortti täytettynä ja allekirjoitettuna!

Tutustumme Uskelan kirkkoon, Raamattuun ja ryhmäydymme :) Jakaudumme isosryhmiin ja valmistaudumme pian alkavaan leirin koitoksiin :) Paikallaolo terveenä välttämätöntä :)

Leirijakso Naarilassa 1.7-5.7

Lähtö leirille 1.7 Salon seurakuntatalolta klo 9.30 bussilla.

Paluu samaiseen paikkaan 5.7 noin klo 18.20

Konfirmaatio Uskelan kirkossa lauantaina 12.9 klo 11

Nuoret saapuvat kirkkoon 8:50

 

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Tarjalle, puh 0447745293 tarja.laurila **@**@evl.fi

Palvelutehtävä

 
Palvelutehtävä suoritetaan itsenäisesti. Tee jotain mukavaa jonkun yksinäisen ihmisen kanssa, ilahduta häntä jollain tavalla. Sukulainen, naapuri, ystävä... Käy juttelemassa, auta jollain tavoin, tarjoudu seuraksi! Ota itsestäsi kuva hänen kanssaan.
Vastatkaa seuraaviin kohtiin yhdessä kohtaamasi henkilön kanssa.
 
1. Mitä teitte yhdessä?
2. Miltä avun saaminen tuntui?
3. Miltä avun antaminen tuntui?
4. Mitä sinä toivot omalta rippikouluajaltasi?
5. Terveiset kohtaamaltasi henkilöltä meidän ripariporukalle.
 
Lähetä vastauksesi kuvan ja nimesi kanssa Niina-diakonille **@** tai whatsappina 0414424747 PÄÄSIÄISEEN MENNESSÄ Tästä saat merkinnän riparipassin palvelutehtäväosioon.

Vetäjätiimi

Papit Tarja Laurila ja Marika Lähteenmäki, diakoni Niina Jyllilä

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja kaksi seurakuntatilaisuutta. Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Niina Jyllilään.

Yhteydenotot

Ryhmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pastori Tarja Laurilaan.

044 774 5293
**@**