Naarila 3

Tervetuloa Naarila 3 rippikouluun 24.6.-1.7

YHTEISET TAAPAMISET

• su 15.3 Diakonia ja lähetysrallit klo 10-12 Salo-Uskelan seurakuntatalo

Jos, et pääse tähän kyseiseen ryhmällesi tarkoitettuun Diakoni ja lähetyspäivään, voit käydä esim. 17.5. Halikon srk-talolla vastaavassa tapahtumassa klo 12.30-14.30.

• to 2.4 klo 16.30 Gospelkonsertti Uskelan kirkossa.
  • su 5.4. klo 13 Jumalanpalveluspäivä Salon srk-talo, valmistelemme Salon kirkossa klo 17 alkavan messun.
  • pe 14.2, 13.3 ja 24.4 Nuortenmessu, valitse näistä yksi
  • to 7.5 klo 18.30 Veisukinkerit Salon kirkossa, jos et pääse tähän, tule jo klo 17 alkavaan samaan tilaisuuteen
  • ti 13.5. klo 16.30 Riparipäivä ja vanhempainilta klo 18 Salon srk-talo
  • ti 23.6. klo 10 Aamupäivä Uskelan kirkossa ja Salon srk-talolla, päättyy klo 15
  • Rippileiri 24.6-1.7 Naarilan leirikeskus
  • ke 1.7. Konfirmaatioharjoitukset leirin perään Uskelan kirkossa
  • su 5.7 klo 10 Konfirmaatio Uskelan kirkossa

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Tarjalle, puh 0447745293 tarja.laurila **@**@evl.fi

Palvelutehtävä

Palvelutehtävä suoritetaan itsenäisesti. Tee jotain mukavaa jonkun yksinäisen ihmisen kanssa, ilahduta häntä jollain tavalla. Sukulainen, naapuri, ystävä... Käy juttelemassa, auta jollain tavoin, tarjoudu seuraksi! Ota itsestäsi kuva hänen kanssaan.
Vastatkaa seuraaviin kohtiin yhdessä kohtaamasi henkilön kanssa.

1. Mitä teitte yhdessä?
2. Miltä avun saaminen tuntui?
3. Miltä avun antaminen tuntui?
4. Mitä sinä toivot omalta rippikouluajaltasi?
5. Terveiset kohtaamaltasi henkilöltä meidän ripariporukalle.

Lähetä vastauksesi kuvan ja nimesi kanssa Niina-diakonille **@** tai whatsappina 0414424747 PÄÄSIÄISEEN MENNESSÄ Tästä saat merkinnän riparipassin palvelutehtäväosioon.

Vetäjätiimi

Papit Tarja Laurila ja Marika Lähteenmäki, diakoni Niina Jyllilä

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja kaksi seurakuntatilaisuutta. Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Niina Jyllilään.

Yhteydenotot

Ryhmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pastori Tarja Laurilaan.