Siirry suoraan sisältöön.

Naarila 3

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Naarila 3 riparin aloituspäivää vietetään 15.11. Salon seurakuntatalolla kello 12 alkaen. Vanhemmat kutsumme mukaan kello 16 ja päivä päättyy viimeistään kello 17.

Riparipolkumme

- Aloituspäivä 15.11.

- Itsenäinen osallistuminen johonkin kauneimmat joululaulut tilaisuuteen. (Suositus, Nuorten kauneimmat joululaulut 13.12.)

- Tammikuun aikana itsenäisesti toteutettava palvelutehtävä. Palautus Sannalle.

- 3.2. Draamamessu Uskelan kirkossa kello 17. Bongaa paikalta Maria ja Sanna

- 13.3. Diakonia- Lähetysralli. Salon seurakuntatalolla kello 15.30-17.30. Bongaa paikalta Liisi

- Itsenäinen osallistuminen johonkin pääsiäisen ajan jumalanpalvelukseen, 28.3. - 5.4. (Suositus: Kiirastorstai, pitkäperjantai tai pääsiäisyö)

- 8.4. Gospelkonsertti klo 16. Bongaa paikalta Sanna.

- 2.5. Jumispäivä Salon seurakuntatalolla kello 14. Valmistelemme Salon kirkon kello 17 messun. Messuun on vanhemmat, kummit ja kaikki kaverit tervetulleita. Messun jälkeen vanhempainilta.

- 7.5. Veisukinkerit Uskelan kirkossa klo 16. Bongaa paikalta Maria.

- Itsenäinen osallistuminen nuorten messuun Salon kirkossa jonain seuraavista perjantaista kello 18: 22.1., 19.2., 19.3. tai 16.4.

- 24.6. Leirin kaupunkipäivä Salon seurakuntatalolla kello 10.

- Leiri Naarilassa 28.6. - 5.7.

- Konfirmaatio Uskelan kirkossa 11.7. kello 10.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Palvelutehtävä

Tammikuussa saamme heittäytyä palvelemaan lähimmäisiämme!

Tee jotain mukavaa jonkun yksinäisen ihmisen kanssa. Ilahduta häntä jollain tavalla. Henkilö voi olla vaikka sukulainen, naapuri tai ystävä. Käy juttelemassa, tai auta jollain tavoin, tarjoudu seuraksi! Ota itsestäsi kuva hänen kanssaan.

Kirjoita kohtaamisestasi seuraavat asiat:

1. Mitä teitte?

2. Miltä tehtävä sinusta tuntui?

3. Mitä mieltä kohtaamasi henkilö oli tehtävästä?

4. Terveiset kohtaamaltasi henkilöltä meidän rippikouluryhmälle

Lähetä vastauksesi ja kuva Sanna-diakonille tammikuun loppuun mennessä Whatsapp-viestinä 044 7745 296.

Tästä saat merkinnän riparipassin palvelutehtäväosioon

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin Sanna Saramoon.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen.  Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Täältä lisätietoa.

Pappi: Lasse Lindberg: 044 7745378 **@**
Pappi: Liisi Kärkkäinen: 044 774 5266
Kanttori: Maria Sirén: 044 774 5300
Diakoni: Sanna Saramo: 044 774 5296

Konfirmaatiokirkko, Uskelan kirkko

Rukoushelmiä

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.