Naarila 4

Naarila 4

Tervetuloa Naarila 4 rippikouluun 20-24.7

YHTEISET TAAPAMISET

- ti 30.6. klo 13 Ryhmäytymispäivä Uskelan kirkossa. Tutustutaan kirkkoon, jaetaan isosryhmät, ryhmäytyään. Päivän aikana saa välipalan, mutta kotona on hyvä syödä kunnon lounas. Päivä päättyy klo 16

Palauttakaa leirikirjeen mukana tullut leirin osallistujakortti ryhmäytymispäivään!

Leirijakso Naarilassa 20.7-24.7

Lähtö leirille Salon seurakuntatalon edestä ma 20.7 klo 9.30

palautamme nuoret samaan paikkaan pe 24.7 noin klo 18.20 :)

Konfirmaatio Uskelan kirkossa 13.9 klo 10

Nuoret saapuvat kirkkoon klo 8.50.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Marikalle, puh 0401416867 **@**

Vetäjätiimi

Papit Marika Lähteenmäki ja Ville Väänänen, kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, diakoni Maija-Liisa Ristola-Niskala nuorisotyöntekijä Rami Laaksonen

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja kaksi seurakuntatilaisuutta. Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Maija-Liisa Ristola-Niskalaan.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Marikalle 0401416867