Siirry suoraan sisältöön.

Naarila 4

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Naarila 4 riparin aloituspäivää vietetään 21.11. Mahlakankareen seurakuntakodissa. (Palomäenkatu 2) Aloitamme klo 10, vanhemmat ovat tervetulleita mukaan infotilaisuuteen klo 15.

Aikataulumme

ke 3.2. klo 17 draamallinen messu Uskelan kirkossa. Saat riparipassiin jumismerkinnän.

to 11.2. klo 16 - 19 yhteisvastuukeräys, tästä saat palvelumerkinnän

su 14.3. klo 10 - 12 diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalossa.

su 28.3. klo 14 jumalanpalvelusopetuspäivä Salon kirkossa, valmistelemme ja toteutamme yhdessä klo 17 alkavan messun. Saat riparipassiin jumismerkinnän.

huhtikuussa Gospelkonsertti Uskelan kirkossa. Saat riparipassiin seurakuntatilaisuusmerkinnän.

pe 7.5. klo 16 veisukinkerit Uskelan kirkossa. Saat riparipassiin seurakuntatilaisuusmerkinnän.

su 16.5. klo 15 - 19 riparipäivä Salon kikrossa, osallistumme klo 17 alkavaan messuun ja sen jälkeen noin klo 18 jatkamme seurakuntatalolla yhdessä huoltajien kanssa. Infoa leiristä! Saat riparipassiin jumismerkinnän.

ma 5.7. klo 10 - 15 kaupunkipäivä Uskelan kirkossa

Leirijakso Naarilassa 6 - 13.7.

Konfirmaatio Uskelan kirkossa su 18.7. klo 10.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Jos pääset kaikkiin yhteisiin tapahumiimme, saat niistä kolme jumalanpalvelusmerkinättä ja kaksi seurakuntatilaisuusmerkintää. Itsenäisesti sinun tulee käydä yksi jumalanpalvelus ja yksi seurakuntatilaisuus (ja jos huoltaja tulee heidän omaan riparipäivään, saat tästä sen yhden seurakuntatilaisuuden)

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Päivi Pulkkinen-Watson, pappi, **@**

Simone Koivisto, nuorisotyönohjaaja, **@**

puh 044 774 5249

Kaisa Suutela-Kuisma, kanttori, **@**

puh 044 774 5291

Maija-Liisa Ristola-Niskala, diakoni, **@**

puh 044 774 5272

Ja tiimiimme liittyy kesällä vielä kesätyöntekijä.

Yhteydenotot ja kyselyt leiristä ensisijaisesti Päivi-papille!

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.