Naarila 5

Naarila 5

Tervetuloa Naarila 5 -riparille!

Yhteiset tapaamiset

Heippa ihanat nuoret! Tällä hetkellä tilanne on rippikoulumme suhteen niinkin valoisa, että näyttää siltä, että pääsemme leirille. Mahtavaa! Rippikoulumme ollaan toteuttamassa vaihtoehdon 1. mukaisesti, mutta kaikkien rippikoulujen konfirmaatiot pidetään syksyllä.

Vaihtoehto 1:

Leirin etukäteispäivä Uskelan kirkossa ke 24.6. klo 11-16!

Leirijakso Naarilassa 27.7. - 31.7. Lähdemme Salon seurakuntatalon edestä maanantaina klo 9.30 ja palaamme samaan paikkaan perjantaina noin klo 19.15

Leirin jälkeen tapaamme keskiviikkona 2.9. klo 16-19 Uskelan kirkossa ja valmistelemme konfirmaatiota.

Varsinainen konfirmaatioharjoitus on perjantaina 18.9. Uskelan kirkossa klo 16-18.

Konfirmaatio Uskelan kirkossa lauantaina 19.9. klo 11.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia, miten asian suhteen toimitaan.

Vetäjätiimi

Pappi Marika Lähteenmäki, nuorisotyönohjaaja Simone Koivisto, kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, diakoni Niina Jyllilä ja tanssija Venla Viisanen. Ja tietysti monta ihanaa isosta

Seurakunta tutuksi!

Riparipasseista ei nyt sattuneesta syystä tarvitse stressata!

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Kaisalle, 044 774 5291, **@****@**