Siirry suoraan sisältöön.

Naarila 5

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Naarila 5 riparin aloituspäivää vietetään 22.11. Salon seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6).

Aloituspäivän ohjelma:

12:00 Tule paikalle
13:00 Ruokailu
13:45 Hieman ulkoilu
14:00 Salon kirkossa
15:30 Vanhemmat paikalle infoa varten
16:30 Lopetamme yhteisen päivän

Aloituspäivän työskentely

Klikkaa itsesi tästä työskentelyyn!

Yhteisiä kokoontumispäiviä

Itsenäinen osallistuminen johonkin joulun jumalanpalvelukseen aikavälillä 24.12.2020 - 6.1.2021.

4.2.2021   Draamamessu kello 17:00 Uskelan kirkko

14.3.2021 Diakonia - lähetysralli kello 13-15
                Salon keskustan seurakuntatalo

Helmi-maaliskuun aikana palvelutehtävä

8.4.2021   Gospelkeikka 16:00 Uskelan kirkko

7.5.2021   Veisukinkerit 16:00 - Uskelan kirkko

23.5.2021 Jumispäivä 14:00 - 19:00
                Salon keskustan srk talo ja Salon kirkko

Lisäksi sinun tulee osallistua itsenäisesti nuortenmessuun, jonka voit itse valita. Nuorten messu on Salon kirkossa kello 18:00 seuraavina päivinä. 27.11., 18.12., 22.1., 19.2., 19.3. ja 16.4.

Lisäksi vapaavalintaisesti osallistuminen nuorteniltaan jonakin perjantaina Salon kirkossa kello 18-21 TAI vapaavalintainen jumalanpalvelusvierailu.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Palvelutehtävä

Maalis-huhtikuun aikana palvelemme lähimmäisiämme. Pohdi jonkinlainen tapa auttaa tai tukea jotakuta toista, kuten vanhempiasi, isovanhempiasi, kummiasi, naapuriasi. Kun keksit tavan auttaa, kerro ideasi whatsapp-viestillä diakoni-Annelle. Ota selfie auttamasi ihmisen kanssa ja lähetä sekin Annelle ja kerro miltä tuntui auttaa.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Nuorisotyönohjaaja Timo Sjöblom 044 774 5294 **@**
Pappi: Lasse Lindberg 044 7745378 **@**
Diakoni: Anne Kössi 044 7745386
Kanttori: Matti Rantatalo

pdf liite

Tästä voit ladata kastetehtävän...
Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.