Naarila 5

Naarila 5

Tervetuloa Naarila 5 -riparille!

Yhteiset tapaamiset

la 30.11. Aloituspäivä Mahlakankareen seurakuntakodissa klo 10-16.

to 19.12. Draamallinen nuorten messu Uskelan kirkossa klo 17. Jos et pääse tähän, tule jo ke 18.12. klo 17. Messusta saa jumismerkinnän passiin.

pe 7.2. Hyväntekijäpäivä alkaen klo 16 Salon seurakuntatalolla, päättyy klo 18.30, välipalaa tarjolla.

pe 13.3. klo 15 alkaen valmistellaan klo 18 alkava nuortenmessu. Välipalaa tarjolla. Messusta saa jumismerkinnän passiin.

su 15.3. Diakonia- ja lähetysralli Salo-Uskelan seurakuntatalolla​ klo 15 - 17, jos et pääse tähän oman ryhmäsi kanssa, voit tulla toisten ryhmien kanssa klo 10 tai klo 12.30. Jos päiväkään ei sovi, niin vaihtoehtona on la 14.3. klo 10, 12.30 tai 15!

to 2.4. Gospelkonsertti Uskelan kirkossa klo 16.30. Konsertista saa seurakuntatilaisuusmerkinnän passiin.

to 7.5. Veisukinkerit Salon kirkossa, tule klo 18.30, jos et pääse tähän, tule jo klo 17. Kinkereiltä saa seurakuntatilaisuusmerkinnän passiin.

to 23.7. klo 14 - 17 riparimme tekee jotain yhdessä jossain, todennäköisesti ulkona, infoamme myöhemmin.

to 23.7. klo 17 - 18 riparilaisten vanhempaintuokio Salon seurakuntatalolla, infoa leiristä, myös nuoret mukana.

27.7. - 3.8. leiri Naarilassa

pe 7.8.  kaupunkipäivä ja konfirmaatioharjoitus Uskelassa

la 8.8. konfirmaatio Uskelan kirkossa klo 11. Rippikoululaiset tulevat paikalle jo klo 10.

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Kaisalle, puh 044 774 5291, **@****@**

Vetäjätiimi

Pappi Marika Lähteenmäki, nuorisotyönohjaaja Simone Koivisto, kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, diakoni Niina Jyllilä ja tanssija Venla Viisanen. Ja tietysti monta ihanaa isosta

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja kolmessa seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kolme jumismerkintää ja kaksi seurakuntatilaisuutta. Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Muissa kirkoissa kysele asiasta suntioilta, papeilta ja kanttoreilta. Ota itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirja sekä mahdollinen käsiohjelma, älä jää ihan taakse istumaan, edempää on mukavampi seurata tilaisuuden kulkua.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 2.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri Kesä-Angelassa, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Rippikoulu maksaa 70 euroa. Tästä voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Ota tarvittaessa yhteyttä diakoniimme Niina Jyllilään.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Kaisalle, 044 774 5291, **@****@**