Muualla rippikoulun käyvät

Muualla rippikoulun käyvät

Hei sinä, joka käyt rippileirisi muualla kuin Salon seurakunnassa!

Rippikouluun kuuluu varsinaisen rippileirin lisäksi tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan. Muualla rippileirinsä käyvät nuoret ovat koulupappimme Villen kaitsettavissa.

Tutustuminen seurakunnan toimitaan

Tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan on tarkoitus tehdä yhdessä ryhmänä. Ryhmän ohjelma on seuraavanlainen:

• 9.11. rippikoulun aloituspäivä, Salon srk-talo klo 11
  • 17.1. riparitapaaminen ja nuorten messu, Salon srk-talo klo 16:30
  • 14.2. riparitapaaminen, paikka ja aika selviää myöhemmin
  • 15.3. diakonia- ja lähetysralli, Salon srk-talo klo 12:30 tai 15
  • 2.4. gospelkonsertti, Uskelan kirkko klo 16:30
  • 7.5. veisukinkerit, Salon kirkko 16:30 tai 18:30, tavataan seuriksella kuitenkin klo 18

Lisäksi nuori käy itsenäisesti missä tahansa neljässä jumalanpalveluksessa.

Mikäli olet estynyt tulemasta paikalle, ole yhteydessä Villeen. Kaikkeen löytyy jotain korvaavaa menoa.

Riparipassi

Läsnäolomerkinnät kerätään niin sanottuun riparipassiin. Passi tulee antaa työntekijälle ennen tilaisuuden alkua. Mikäli passi unohtuu eikä Ville ole samassa tilaisuudessa, ota työntekijän kanssa selfie ja lähetä Villelle.

Ville kirjaa passimerkintöjä ylös yhteisissä tapaamisissa passin häviämisen varalta.

Todistus osallistumisesta seurakunnan toimintaan

...tai millä nimellä sen kukin rippileirin järjestejä tuntee. Ville kuittaa todistukset toukokuussa. Katsokaa, että kirkoissa on tullut käytyä siihen menneessä. Mikäli rippileirin järjestäjältä ei kyseitä paperia tule, sen saa Villeltä.

Kaikkea saa kysyä. Tervetuloa rippikouluun!

Ville Väänänen
koulupappi