Siirry suoraan sisältöön.
Muualla rippikoulun käyvät

Muualla rippikoulun käyvät

Hei sinä, joka käyt rippileirisi muualla kuin Salon seurakunnassa!

Tutustuminen seurakunnan toimitaan

Rippikouluun kuuluu varsinaisen rippileirin lisäksi tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan. Muualla rippileirinsä käyvät nuoret ovat koulupappimme Villen kaitsettavissa.

Rippikoulun aloituspäivä

Muualle menevien rippikoulun aloituspäivä, oikeastaan aloitusilta, pidetään perjantaina 20.11. klo 16-18.30.  Paikkana on Salon seurakuntatalo (Kirkkokatu 6).

Aloituspäivässä puhutaan miten rippikoulun alkujakso toteutetaan, pohdimme miltä rippikoulutaipaleesi näyttää sekä ihmetellään mm. ehtoollista rippikoulun aikana.

Aloituspäivässä nälkäiset ruokitaan. Päivästä on myös helppo luikahtaa nuorteniltaan keräämään ensimmäinen merkitä riparipassiin.

Mikäli et pääse aloituspäivään, ilmoita siitä Villelle.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa.

Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta.

Riparipassin tulee olla täynnä ennen kesää.

Todistus osallistumisesta alkujaksoon

Todistus kotiseurakuntaan tutustumisesta, tai millä nimellä rippileirisi pitäjät sitä kutsuvatkaan...

Ville antaa sinulle todistuksen kotiseurakuntaan tutustumisesta toukokuussa.

Ville Väänänen
koulupappi

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.