Muualla rippikoulun käyvät

Muualla rippikoulun käyvät

Hei sinä, joka käyt rippileirisi muualla kuin Salon seurakunnassa!

Rippikouluun kuuluu varsinaisen rippileirin lisäksi tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan. Muualla rippileirinsä käyvät nuoret ovat koulupappimme Villen kaitsettavissa.

Tutustuminen seurakunnan toimitaan

Ennen koronaviruspandemiaa, suunnitelmana oli tehdä tutustuminen kotiseurakunnan toimintaan yhdessä ryhmänä. Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kävimme:

• 9.11. rippikoulun aloituspäivä, Salon srk-talo klo 11
  • 17.1. riparitapaaminen ja nuorten messu, Salon srk-talo klo 16:30
  • 14.2. riparitapaaminen, Salon srk-talo klo 15:30

Näiden lisäksi nuori käy itsenäisesti kuudessa muussa seurakunnan tapahtumassa. Tapahtumista saa passiinsa merkinnän.

Seurakunnan toiminta käynnistynee uudelleen hiljalleen kesäkuussa. Ville on välittänyt ohjeet, kuinka tapahtumia saa käytyä myös etänä.

Riparipassi

Läsnäolomerkinnät kerätään niin sanottuun riparipassiin. Passi tulee antaa työntekijälle ennen tilaisuuden alkua. Mikäli passi unohtuu eikä Ville ole samassa tilaisuudessa, ota työntekijän kanssa selfie ja lähetä Villelle.

Ville kuittaa kaikki passimerkinnät toukokuun lopulla.

Todistus osallistumisesta seurakunnan toimintaan

Ville laittoi toukokuun lopulla rippikoulun alkujakson todistukset postiin ja jäi lomalle. Kesäkuun aikana huolissa ja murheissa auttaa rippikoulupappi Lasse Lindberg.

Hyvää kesää ja leiriä!

Ville Väänänen