Seurakuntamatka Tukholmaan

Tutustumismatka Sankta Claran ihmeeseen

La 16.5. - ma 18.5.2020

Toukokuun matkalla tutustutaan Tukholman Sankta Claraan, josta on kolmenkymmenen vuoden aikana tullut esimerkki kasvavasta seurakunnasta. Matkalla kuullaan, mitä ja miten siellä on tehty ja edelleen tehdään.

Matka alkaa lauantai-iltana 16.5. jolloin lähdetään bussilla kohti Turun satamaa. Sieltä sekä matkustajat että bussi jatkavat laivalla Tukholmaan.

Sunnuntaina osallistutaan jumalanpalvelukseen Sankta Clarassa ja kuullaan seurakunnan toiminnasta. Iltapäivän ohjelmassa on myös opastettu bussikierros Tukholmassa ja kävely Drottningholmin linnan puistossa.

Maanantaiaamuksi palataan laivalla Turkuun, josta jatketaan bussilla Saloon. Tarkempi matkaohjelma on oheisessa liitetiedostossa.

Matka maksaa osallistujamäärästä riippuen 215–270 €/henkilö. Lapset (alle 15-vuotiaat) aikuisen seurassa ja tämän kanssa samassa hytissä noin 100 €.

Matkanjohtajina ovat pastorit Yrjö Rossi ja Erkki Kiiski, tulkkina toimii Taru Koskinen.

pdf liite

Matkaesite, Sankta Clara

Ilmoittautuminen on täynnä.

Valitettavasti tähän ryhmään ei voi enää ilmoittautua.

Mahdollisia lisä- tai peruutuspaikkoja voi tiedustella Erkki Kiiskeltä 044 774 5251.