Siirry suoraan sisältöön.
Vaatekammari

Diakoniatyön Vaatekammari

Vaatekammari toimii vapaaehtoisvoimin. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille vaate- ja tavaralahjoituksia. Sinun avullasi Vaatekammari mahdollistaa salonseutulaisille tasa-arvoista arkea rakkauden kaksoiskäskyn mukaisesti: "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." (Matt.22:34-40)

Vaatekammari

Kirkkokatu 5

Avoinna ke klo 10–13

Lahjoituksia ei oteta vastaan toistaiseksi!

Kiitokset runsaista ja hyväkuntoisista lahjoituksista. Suljemme lahjoitusten vastaanoton toistaiseksi, jotta ehdimme lajitella kaikki tähän mennessä tulleet lahjoitukset.

Tiedotamme täällä heti kun voimme taas vastaanottaa lahjoituksia.

Vaatekammarin esittelyä Facebookissa

Ohjeita Vaatekammarissa asioiville

Vaatekammarissa voit asioida kerran kuukaudessa. Korona-aikana turvavälien pitäminen on haasteellista ja jonotusaika on ollut usein yli puoli tuntia.

Vaatekammarin tarkoitus on antaa vaateapua vähävaraisille tarpeeseen; näin haluamme erottua tavanomaisesta kirpputoritoiminnasta.

Rajoitus! Asiakkaiden enimmäismäärä; 10 henkilöä kerrallaan sisätiloissa

Suositeltu asiointiaika max. 30 min.

Vaatekammarista voivat vähävaraiset hakea omiin tarpeisiinsa vaatteita, kenkiä, kodintekstiilejä, astioita yms. Vähävaraisuuden määrittelee jokainen itse.

Ota mukaan henkilökortti. Mikäli sinulla on lapsi(a), ota myös koko perheen kelakortit mukaan. Teemme tilastointia kävijämääristä.

Vaatekammarista voit hakea 10 kassia vuodessa yhdelle hengelle (esim. 5 hengen perhe saa 50 kassia vuodessa) tai halutessasi voit maksaa 0,50 €/tuote diakoniatyön hyväksi.

Huomioithan, että vuoden 2020 alusta kenkiä voit ottaa kaksi paria kerralla ja takkeja kaksi kappaletta kerralla. Rajoitus tehty, koska näitä lahjoitetaan vähiten.

Otathan oman kassin mukaasi!

Ohjeita yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanit pääsevät käymään vaatekammarissa myös keskiviikkoaukioloaikojen ulkopuolella tarpeen mukaan, ottamalla yhteyttä diakoni Laura Masihiin puh. 050-3811717 tai **@**.

Vaatekammarin kuulumisia

Lahjoituksia on tullut erittäin runsaasti. Kiitokset lahjoittajille! Vinkkaathan tutuillesi Vaatekammarista. Mitä tahansa etsitkin löydät sen nyt Vaatekammarista!

Olemme iloisia, että kävijämäärä on kasvussa. Kävijöitä on keskimäärin 60 henkilöä keskiviikkoisin.

Perniön Vaateaitta

Tiesitkö, että Sinulla on mahdollisuus lahjoittaa/vastaanottaa hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita/tekstiilejä Perniön seurakuntatalolta, Lupajantie 9. Lahjoitukset jaetaan diakoniatyön kautta vähävaraisille Perniössä.

Asiointia varten otathan yhteyttä Perniön diakoniatyöntekijöihin;

Anne Kössi puh. 044 774 5386; **@**

Hanna Hannula puh. 044 735 8624; **@**

Yhteistyötahot

Salon Ekocenter

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.