Vaatekammari

Salotto, Kirkkokatu 5,
ti–pe klo 10–14

Vaatekammarin vuodenvaihteen aukiolot

Vaatekammari on viimeistä päivää auki ke 4.12.2019.

Vaatekammari avautuu taas ke 8.1.2020

Lahjoituksia voi tuoda Saloton aukioloaikoina. Salotto on auki viimeistä päivää pe 20.12.2019. Salotto aukeaa jälleen ti 7.1.2020.

Ohjeita Vaatekammarissa asioiville

Vaatekammarista voivat vähävaraiset hakea omiin tarpeisiinsa vaatteita, kenkiä, kodintekstiilejä, astioita yms. Vähävaraisuuden määrittelee jokainen itse.

Ota mukaan henkilökortti. Mikäli sinulla on lapsi(a), ota myös koko perheen kelakortit mukaan. Teemme tilastointia kävijämääristä.

Vaatekammarista voit hakea 10 kassia vuodessa yhdelle hengelle (esim. 5 hengen perhe saa 50 kassia vuodessa) tai halutessasi voit maksaa 0,50 € /tuote diakoniatyön hyväksi.

Ohjeita Vaatekammariin lahjoittaville

Kaikki lahjoitukset tuodaan Olohuone Salottoon, joka on avoinna ti-pe klo 10-14.

Lahjoitathan vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä, kenkiä, astioita, leluja ja pientavaraa.

Ajankohtaista Vaatekammarissa

Tällä hetkellä toivotaan lahjoituksena:

• Aikuisten talvitakkeja
  • Lasten vaatteita kokoa 120-140
  • Aikuisten vaatteita, isoja kokoja!
  • Aikuisille pipoja, hanskoja, kaulahuiveja, käsineitä
  • Aikuisten syys- ja talvikenkiä, lenkkareita

Näitä on tällä hetkellä riittävästi:

• Lakanoita ja pyyhkeitä
  • Vauvan vaatteita

Vaatekammarin kuulumisia

Syksyn aikana olemme saaneet runsaasti lahjoituksia. Kiitokset kaikille lahjoittajille!

Seurakuntasanomissa peräänkuulutimme uusia vapaaehtoisia. Heitä ilmoittautui yhteensä 7 henkilöä.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Lastenkammariin!

Lisätiedot ja kyselyt:

puh 050-3811717 diakoniatyöntekijä Laura Masih

Vaatekammarin toiminta perustuu kristilliseen lähimmäisen rakkauteen.

"Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistä, sen te olette tehneet minulle." Matt. 25:40