Siirry suoraan sisältöön.
Vaatekammari

Diakoniatyön Vaatekammari

Vaatekammari toimii vapaaehtoisvoimin. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille vaate- ja tavaralahjoituksia. Sinun avullasi Vaatekammari mahdollistaa salonseutulaisille tasa-arvoista arkea rakkauden kaksoiskäskyn mukaisesti: "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." (Matt.22:34-40)

Vaatekammari

Kirkkokatu 5

Vaatekammari on suljettuna tammikuun 2021 ajan.

Ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia lahjoituksia otetaan vastaan Saloton eteisessä 12.1. alkaen ti-pe klo 10-14, os. Kirkkokatu 5.

Akuutissa tarpeessa vaatteille, kengille ja kodintarvikkeille voit varata ajan diakoniatyöntekijälle Salo-Uskelan ajanvarauksesta: ma-ti ja to-pe klo 10-12 puh. 044 774 5216 tai **@**

Vaatekammarin esittelyä Facebookissa

Ohjeita Vaatekammariin lahjoittaville

Kaikki lahjoitukset tuodaan Olohuone Salottoon, keskimmäinen ovi.

Lahjoitathan vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä, kenkiä, astioita, leluja ja pientavaraa.

Emme vastaanota minkäänlaisia huonekaluja, kahviastiastoja, lasten turvaistuimia tai kaukaloita, miesten pukuja, kirjoja ja kesävaatteita säilytystilojen puutteen vuoksi!

Tällä hetkellä toivotaan lahjoituksena:

• Koosta 42 ylöspäin kaikenlaiset aikuisten vaatteet ovat kysyttyjä
  • Aikuisten talvikenkiä
  • Lasten ja aikuisten huppareita / fleecejä / kollareita / verkkareita
  • Lasten ja aikuisten ulkoiluvaatteita /asusteita
  • Paistinpannuja, kattiloita, ruokailuvälineitä
  • Villalankoja
  • Lakanoita
  • Pyyhkeitä
  • Peittoja ja tyynyjä
  • Ajanmukaisia leluja

Lisätiedot ja kyselyt:

puh. 050 381 1717, diakoniatyöntekijä Laura Masih / **@**

Ohjeita yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanit pääsevät käymään vaatekammarissa myös keskiviikkoaukioloaikojen ulkopuolella tarpeen mukaan, ottamalla yhteyttä diakoni Laura Masihiin puh. 050 381 1717 tai **@**.

Vaatekammarin kuulumisia

Lahjoitustauon aikana Vaatekammarissa on aloitettu säännöllinen yhteistyö paikallisten yleishyödyllisten järjestöjen ja kaupungin toimijoiden kanssa. Pyrimme siihen, että yhä useampi lahjoitus, jolle ei löydy Vaatekammarin kautta vähävaraista tarvitsijaa, jää Salon seudulle tekemään hyvää!

Perniön Vaateaitta

Lahjoituksia ei oteta vastaan toistaiseksi!

Tiesitkö, että Sinulla on mahdollisuus hakea hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita/tekstiilejä Perniön seurakuntatalolta, Lupajantie 9.

Asiointia varten otathan yhteyttä Perniön diakoniatyöntekijöihin:

Anne Kössi puh. 044 774 5386; **@**

Hanna Hannula puh. 044 735 8624; **@**

Lahjoittamalla tarpeettomat, ehjät, hyväkuntoiset ja puhtaat vaatteesi ja kodintavarasi Vaatekammarille tuet nyt myös paikallisia yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyötahot

Waltin tekstiili- ja kädentaitopaja

OpenDoor

Ekocenter

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.