Siirry suoraan sisältöön.
Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia ja kirkkohetkiä

Tulethan täysin terveenä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Yleistä maskisuositusta noudatellen maskin käyttöä suositellaan myös seurakunnan tilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan osallistuessasi tilaisuuksiin.

Jumalanpalvelukset

Lauantaina 24.10.

• Uskelan kirkossa ekumeenisen vastuuviikon iltakirkko klo 18. Puhujina vastuuviikon ihmisoikeuslähettiläs Niina Siivikko, kirkkoherra Timo Hukka, pastori Eero Ketola helluntaiseurakunnasta ja kirkkoherra Ion Durac ortodoksisesta seurakunnasta, liturgina Miika Rosendahl. Musiikissa mukana lapsikuorot Allegro ja Tähti, Jippii-yhtye, kvartetti Turun ortodoksisen kirkon kuorosta ja kanttori Lauriina Hurtig. * Yle taltioi tilaisuuden ja lähettää sen su 25.10. klo 11 Yle Radio 1:ssä.

Sunnuntaina 25.10.

• Halikon kirkossa iltamessu klo 18; Lasse Lindberg, Jari Parviainen; mukana Gideonit.
  • Kiikalan kirkossa sanajumalanpalvelus klo 10; Elina Joutsiniemi, Maria Sirén. Mukana Eläkeliiton Kiikalan yhdistys.
  • Kiskon kirkossa perhekirkko klo 10; Annukka Saarinen, Hanna-Leena Keinänen, Anne-Maarit Pesola, lapsikuoro Crescendo.
  • Muurlan kirkossa perhekirkko klo 12; Annukka Saarinen, Hanna-Leena Keinänen, Anne-Maarit Pesola, Johanna Routasalo, päiväkerholaisia ja pyhäkouluväkeä.
  • Perniön kirkossa messu klo 10; saarna professori Janne Saarikivi, Johannes Alaranta, Maria Rainio-Alaranta; Merja Husa, laulu.
  • Perttelin kirkossa jumalanpalvelus klo 10; Marika Huhtasalo, Kirsi Laakkonen.
  • Särkisalon kirkossa sanajumalanpalvelus klo 13; Juha Hekkala, Maria Rainio-Alaranta.
  • Uskelan kirkossa sanajumalanpalvelus klo 10; Ari Oinas, Pirjo Lahti.

Radiointi ja suoratoisto su 25.10.

• Jumalanpalvelus Uskelan kirkosta su klo 10 kuultavissa Järviradiossa taajuudella 102,9 MHz.
  • Jumalanpalvelus Kiskon kirkosta katsottavissa suoratoistona ja tallenteena Salon seurakunnan YouTube-kanavalla.

Striimatut jumalanpalvelukset säilyvät YouTubessa katsottavissa kaksi viikkoa. Seurakunnan kanavalla tallenne ei kuitenkaan näy heti suoran lähetyksen päätyttyä, vaan varmimmin vasta maanantaiaamuna. Jos sen sijaan hakeutuu osoitteeseen www.youtube.com ja laittaa siellä hakusanaksi Salon seurakunta, pääsee katsomaan tallennetta jo sunnuntaina.

Suoratoisto ja tallenteet
jumalanpalveluksista
seurakunnan YouTube-kanavalla

Nettiradiosta kuuluu Uskelan kirkon sunnuntain klo 10 jumalanpalvelus:

Paina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Ikkuna, avonainen Raamattu pöydällä

Jumalanpalvelus

Sunnuntaisin kirkoissa

Suoratoisto ja tallenteet

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 suorana lähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalla, missä myös videotallenteita aiemmista jumalanpalveluksista eri puolilta seurakuntaa.

Radiointi

Uskelan kirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin klo 10
Järviradion taajuudella
102,9 MHz.

naisen kasvot musta-punaisella taustalla. Teksti: Tue Itä-Aasian koulutus- ja hanketyötä.

Kolehti 25.10. Lähetysyhdistys Kylväjälle.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.