Siirry suoraan sisältöön.
Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia ja kirkkohetkiä

Ekumeeninen rukousviikko

Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään aina 18.–25. tammikuuta. Tällöin kaikkialla maailmassa rukoillaan yhteisten tekstien pohjalta. Lisää tietoa www.ekumenia.fi

Ekumeenisen rukousviikon iltakirkko

Kuusjoen kirkosta katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla. Mukana Salon kristilliset kirkot ja yhteisöt.

Sunnuntaina 24.1.

Jumalanpalvelus Kuusjoen kirkosta klo 10 suoratoistona seurakunnan YouTube-kanavalla; Marika Huhtasalo, Lauriina Hurtig; Heli Hautamäki, laulu.

Jumalanpalvelus Halikon kirkosta klo 10 kuunneltavissa Järviradion taajuudelta 102,9 MHz; Erkki Kiiski, Mari Vihinen, Samuli Takkula.

Muissa kirkoissa ei pidetä jumalanpalveluksia eikä näihin kahteen jumalanpalvelukseenkaan voi osallistua paikan päällä.

Suoratoisto ja tallenteet
jumalanpalveluksista
seurakunnan YouTube-kanavalla

Striimatut jumalanpalvelukset säilyvät YouTubessa katsottavissa kaksi viikkoa. Seurakunnan kanavalla tallenne ei kuitenkaan näy heti suoran lähetyksen päätyttyä, vaan varmimmin vasta maanantaiaamuna. Jos sen sijaan hakeutuu osoitteeseen www.youtube.com ja laittaa siellä hakusanaksi Salon seurakunta, pääsee katsomaan tallennetta jo sunnuntaina.

Nettiradiosta kuuluu Uskelan kirkon sunnuntain klo 10 jumalanpalvelus:

Paina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Ikkuna, avonainen Raamattu pöydällä

Suoratoisto ja tallenteet

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 suorana lähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalla.

Radiointi

Halikon tai Uskelan kirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin klo 10
Järviradion taajuudella
102,9 MHz.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.