Siirry suoraan sisältöön.
Jumalanpalvelukset ja kirkkohetket

Jumalanpalveluksia ja kirkkohetkiä

Tilaisuuksiin voi osallistua vain verkon ja radion välityksellä.

Sunnuntaina 11.4.

Jumalanpalvelus Särkisalon kirkosta klo 10 striimattuna seurakunnan YouTube-kanavalla; Juha Hekkala, Maria Sirén.

Jumalanpalvelus Uskelan kirkosta klo 10 kuunneltavissa Järviradion taajuudelta 102,9 MHz; Liisi Kärkkäinen, Pekka Airaksinen, Kaisa Suutela-Kuisma.

Suoratoisto ja tallenteet
jumalanpalveluksista
seurakunnan YouTube-kanavalla

Striimatut jumalanpalvelukset säilyvät YouTubessa katsottavissa kaksi viikkoa. Seurakunnan kanavalla tallenne ei kuitenkaan näy heti suoran lähetyksen päätyttyä, vaan varmimmin vasta maanantaiaamuna. Jos sen sijaan hakeutuu osoitteeseen www.youtube.com ja laittaa siellä hakusanaksi Salon seurakunta, pääsee katsomaan tallennetta jo sunnuntaina.

Nettiradiosta kuuluu Uskelan kirkon sunnuntain klo 10 jumalanpalvelus:

Paina Play-nappia avataksesi nettiradion:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Koululainen kirjoittaa taululle

Lukutaitokahvit

Pipliaseuran Fb-sivulla 11.4. klo 11.30.

Voit antaa lahjan Lukutaitoa naisille Afrikassa -hankkeelle Pipliaseuran kautta. Lukemaan oppiminen omalla kielellä on perustava ihmisoikeus ja elämän suuri käännekohta. Hankkeen kautta 20 000 naista oppii lukemaan Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa.

• Piplia.fi
  • Mobile Pay numeroon 92600
  • Tekstiviestillä (10 €) PIPLIA SALO numeroon 16499

Pipliaseuran keräyslupa: RA/2017/786

Jumala lahjasi siunatkoon!

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.