Siirry suoraan sisältöön.
Syyskuun konfirmaatioiden järjestelyt

Syyskuun konfirmaatioiden järjestelyt

Konfirmaatioita vietetään syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. Päivämäärät löydät täältä.

Jotta saamme konfirmaatiot vietettyä turvallisesti, on konfirmaatiovieraiden kokonaismäärää rajoitettu. Vieraiden enimmäismäärät vaihtelevat ryhmittäin, sillä rippikouluryhmät ovat eri kokoisia. Asiasta on tiedotettu rippikoululaisia ja heidän huoltajiaan. Konfirmaatiomessu kestää noin tunnin. Konfirmaatiomessuissa ehtoollista jaetaan vain juuri konfirmoiduille. Kummit ovat tervetulleita siunaamaan konfirmoitavia, mutta tänä vuonna siunaus tapahtuu poikkeuksellisesti istumapaikalta seisten, jotta kirkon etuosa ei ruuhkaudu. Maskin käyttäminen konfirmaatiossa on suositeltavaa.

Uskelan kirkossa vietettävien suurien ripariryhmien konfirmaatiot myös videoidaan suoratoistona Salon seurakunnan Youtube-kanavalle.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä rippikoulupastoriin

Lasse Lindberg

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.