Siirry suoraan sisältöön.

Konsertteja ja muuta musiikkia

Club For Five

To 1.10. klo 18 Halikon kirkossa

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ja lähtee syyskuussa kirkkokiertueelle.

24.9. julkaistava Virret on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty levy. A cappella -yhtye hellii kuulijaa uusilla, raikkailla tulkinnoillaan kauneimmista suomalaisista virsistä kuten Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Suomalainen rukous. Levynjulkaisukonsertissa kuullaan myös muuta kauniisti soivaa ohjelmistoa yhtyeen uran varrelta sekä mm. Sibeliuksen, Rahmaninovin ja Saint-Saënsin säveltämää musiikkia. Kirkoissa esitettävät konsertit ovat täysin akustisia.

Kansainvälisesti arvostettu Club For Five on tullut tunnetuksi musiikillisesta monipuolisuudestaan. Viime vuosien rakastettujen Hiljainen hetki -kirkkokonserttiensa myötä tyyliään laajentanut yhtye on kerännyt suurta huomiota mm. klassisen kauniilla versiollaan Sibeliuksen Finladia-hymnistä.

Konsertti on maksullinen.
Liput 32 € lippu.fi:stä.

Huiluresitaali

Pe 9.10. klo 19 Salon kirkossa

Vilma Huldén, huilu
Leena Tammisto, piano
Reeta Tikkanen, piano

Konsertissa kuullaan monipuolista 1900-luvun huilumusiikkia Büsseriltä, Chaminadelta, Debussyltä, Fukushimalta, Gaubertilta, Gubaidulinalta ja Ibertiltä. Luvassa on huilun ja pianon sävelin sekä kauniin romanttista että vauhdikkaampaa modernia musiikkia. Konsertti on osa Salon musiikkiopiston 50-vuotisjuhlavuotta.

Vapaa pääsy.

**********

Konserttitaltiointeja kesältä 2020

Seurakunnan YouTube-kanavalla on katsottavissa neljä konserttia:

• Kesäyö: Kanttorit Lauriina Hurtig, Hanna-Leena Keinänen, Jari Parviainen ja Samuli Takkula tulkitsevat Perniön kirkossa mm. Kaj Chydeniuksen, Kassu Halosen ja Taisto Wesslinin lauluja.
  • Yllätyksiä Yliskylässä: Veera Kuisma, viulu, ja Elias Frigård, saksofoni, soittavat Yliskylän kirkossa omia sävellyksiään ja sovituksiaan.
  • Laulun lapsi: Jazzlaulaja Sanni Orasmaa esittää säveltämiään kesäisiä lauluja Eino Leinon runoihin. Video on taltioitu Suomusjärven kirkossa.
  • Sellojuhlaa Perttelissä: Varosen selloduon ja perhekvartetin konsertti.

Club For Five -yhtyeen viisi jäsentä ryhmäkuvassa

Club For Five Halikon kirkossa to 1.10.

Vilma Hulden huiluineen

Vilma Huldénin huiluresitaali Salon kirkossa pe 9.10. klo 19

.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.