Siirry suoraan sisältöön.
Hyvän mielen koulu

Hyvän mielen koulu

Lokakuussa alkava Hyvän mielen koulu on työikäisille suunnattu viikkotapaamisten sarja, jossa opiskellaan masennuksen itsehoitoa työkirjan tehtävien avulla. Opiskelulla tavoitellaan taitoja, jotka tukevat arkipäivässä selviytymistä ja antavat voimavaroja elämään koronarajoitusten keskellä. Hyvän mielen koulun toteuttavat yhteistyössä Salon A-klinikka ja Salon seurakunta.

Sinulle sopiva?

Olet sopiva oppilas Hyvän mielen kouluun, jos olet lievästi tai keskivaikeasti masentunut tai masennukseen taipuvainen, voit sitoutua osallistumaan jokaiseen ryhmätapaamiseen ja ehdit ja jaksat tehdä työkirjan kotitehtävät tapaamisten välissä. Onnistunut opiskelu edellyttää sinnikkyyttä, keskittymiskykyä ja motivaatiota muutokseen.

Aikataulu

Ryhmätapaamisia on kymmenen. Ne pidetään 5.10. lähtien kerran viikossa maanantaisin klo 13 Saloton tiloissa, Kirkkokatu 5. Tapaaminen kestää kaksi tuntia, ja päivittäiseen kotitehtävien tekemiseen kuluu noin puoli tuntia.

Ilmoittautuminen päättynyt!

Tiedustelut:

Tuula Kankaanpää
sairaanhoitaja, psykoterapeutti
A-klinikka Oy

Maija-Liisa Ristola-Niskala
diakonissa, psyk. sairaanhoitaja
Salon seurakunta

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.