Siirry suoraan sisältöön.

Naarila 6

Tervetuloa rippikouluun!

Matka alkaa!

Naarila 6 riparin aloituspäivää vietetään 28.11. Salon seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6) kello 10. Vanhemmat kutsumme paikalle kello 14 alkaen. Päivä päättyy viimeistään kello 15. Päivän aikana tarjoamme ruoan.

Riparipolkumme

- Aloituspäivä 28.11.Salon seurakuntatalola kello 10

- Itsenäinen osallistuminen johonkin joulun jumalanpalvelukseen aikavälillä 24.12. - 6.1.

- 4.2. Draamamessu Uskelan kirkossa klo 17. Bongaa paikalta Heidi.

- 14.3. Diakonia- lähetysralli Salon seurakuntatalolla kello 13 Bongaa paikalta Heidi.

- 8.4. Gospelkeikka Uskelan kirkossa kello 16 Bongaa paikalta Lasse.

- 18.4. Yhteisvastuukeräys ja jumispäivä Salon seurakuntatalolla kello 12. Valmistelemme Salon kirkossa kello 17 vietettävän jumalanpalveluksen. Jumalanpalvelukseen on vanhemmat ja kummit ja kaverit tervetulleita mukaan

- 7.5. Veisukinkerit Uskelan kirkossa kello 16 Bongaa paikalta Simppa.

- Itsenäinen osallistuminen nuortenmessuun Salon kirkossa kello 18 jonakin seuraavista päivistä 22.1., 19.2., 19.3. tai 16.4.

- Leiri 27.7. - 3.8. Naarilan leirikeskuksessa.

- Konfirmaatio 8.8. Uskelan kirkossa.

Riparipassi

Riparipassin avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ota riparipassi mukaan yhteisiin tapaamisiin. Riparipassin kanssa kuitataan läsnäolo riparipolkumme tapaamisissa. Anna siis riparipassisi ryhmäsi ohjaajalle sitä pyydettäessä. Jumalanpalveluksissa vieraillessa riparipassi tiputetaan kirkossa olevaan koriin, johon suntio laittaa niihin merkinnän jumalanpalveluksen aikana. Muista hakea passisi jumalanpalveluksen jälkeen suntiolta. Riparipassin tulee olla täynnä ennen leirijaksoa.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille (ei riparilaisille)

30.1.2021. Naarilan leirikeskuksessa

Tule elämään yksi riparipäivä uudelleen!

Ohjelmassa yhteistä tekemistä, leirijumiksen viettoa, syömistä ja kahvia, keskusteluja, leikkejä jne. Voit myös halutessasi ottaa myös sauna-/uintivarusteet mukaan.
Tarjoamme ruoat ja kahvit. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä.

Ilmoittautumiset seurakunnan nettisivujen kautta.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 80 euroa ja lasku siitä lähetetään sähköpostilla ennen leiriä. Maksusta voi taloudellisista syistä hakea vapautusta seurakunnan diakoniatoimesta. Tällöin ole yhteydessä ryhmämme diakoniin.

Entä jos jotain jää välistä?

Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tilaisuuteen, ole siitä hyvissä ajoin yhteydessä ryhmäsi ohjaajaan. Jos jokin yhteinen tilaisuus jää välistä, tulee se korvata osallistumalla toiseen. Kerran kuussa on myös rippikoulujen korvauspäivä Salon kirkossa kello 15, jossa voi korvata poissaoloja. Korvaavuuksista tulee aina sopia etukäteen ohjaajan kanssa.

Pappi: Lasse Lindberg 044 7745378 **@**
Nuorisotyön ohjaaja: Simone "Simppa" Koivisto 044 774 5249
Kanttori: Hanna-Leena Keinänen 040 0669055
Diakoni: Heidi Matinlassi 044 7745273

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.