Tilaa virkatodistus/sukuselvitys

Tilaa virkatodistus/sukuselvitys

Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävät maksut

Kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetun yksittäistä seurakunnan jäsentä koskevan todistuksen (ns. elää-todistus) hinta on 9 €.

Kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetusta muusta kuin elää-todistuksesta peritään 9 € ja manuaalisesti laaditusta todistuksesta 30 €. Todistus laaditaan manuaalisesti silloin, kun siihen on haettu tietoa muusta rekisteristä kuin kirkon jäsentietojärjestelmästä.

Kastekirjan otteesta, monikielisestä virkatodistuksesta ja englanninkielisestä vihkitodistuksesta veloitetaan 9 €.

Kirkonkirjojen tietoihin perustuvasta, aiemmin laaditun todistuksen kopiosta veloitetaan 9 €.

Sukututkimusta varten laadittavan todistuksen lähtöhinta on 45 €. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksuna jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta 20 €. Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 €, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Virkatodistusten/sukuselvitysten toimitusaika
on noin 1-3 viikkoa.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Virkatodistus/sukuselvitystilaus henkilöstä:
Entiset sukunimet
Etunimet
Syntymäaika
Syntymäpaikka

Kuolinpäivä
Nykyinen/viimeisin kotikunta (jos tiedossa)
Muuttotiedot
Muuttanut mistä, mihin ja milloin
Muut tiedot
Tarkoitus
Mitä käyttötarkoitusta varten virkatodistus tilataan

Kenen jälkeen perunkirjoitus pidetään
(Kuka on kuollut)
Tiedot myös

Tilaajan tiedot
Tilaaja
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.