Tilaa virkatodistus/sukuselvitys

Tilaa virkatodistus/sukuselvitys

Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävät maksut

Maksuttomia ovat kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetut yksittäistä seurakunnan jäsentä koskevat todistukset (ns. elää-todistus).

Kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetusta muusta kuin elää-todistuksesta peritään 8 euroa ja manuaalisesti laaditusta todistuksesta 30 euroa. Todistus laaditaan manuaalisesti silloin, kun siihen on haettu tietoa muusta rekisteristä kuin kirkon jäsentietojärjestelmästä.

Sukututkimusta varten laadittavan todistuksen lähtöhinta on 30 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksuna jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta 15 euroa. Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Virkatodistus/sukuselvitystilaus henkilöstä:
Entiset sukunimet
Etunimet
Syntymäaika
Syntymäpaikka

Kuolinpäivä
Nykyinen/viimeisin kotikunta (jos tiedossa)
Muuttotiedot
Muuttanut mistä, mihin ja milloin
Muut tiedot
Tarkoitus