Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lähetystyö on esillä monissa seurakuntamme tilaisuuksissa. Seuraa internetsivujen pääsivua sekä alueiden omia sivuja!

Uusi stipendiaatti

Salon seurakunta on toivonut Suomen Lähetysseuralta uutta stipendiaattia Thaimaasta. Uusi stipendiaatti on Chanda Saiyothaa, joka tekee jatko-opintoja Hongkongin luterilaisessa seminaarissa.

Koskisen lähetysrahaston toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Lähetysjohtokunta on kokouksessaan 20.9. päättänyt kohdistaa avustukset seuraavasti:20 000 € Viron kirkolle/ Keilan seurakunnalle Sauen kirkon arkkitehtityöhön ja rakennustöiden aloittamiseen, mikäli kaupunki antaa rakennusluvan. 2) 832 € vaikeavammaisten ja sairaiden lasten perheitä tukevalle Jokainen-säätiölle (Venäjä, Inkerin kirkko) integroidun leirin järjestämiseen.

Nimikkolähetti Marika Lähteenmäki Romaniaan

Salon seurakunnan entinen nuorisopappi ja edelleen kesäisin rippikouluihin osallistuva Marika Lähteenmäki on työskennellyt Espanjan Valenciassa 7 vuotta Lähetysyhdistys La Rocan lähettämänä. Sinne on perustettu 4 seurakuntaa, joista paikalliset ihmiset ovat jo pitkälti ottaneet vastuuta. Jatkossa Marika Lähteenmäen työpanoksen on tarkoitus kohdistua pääosin Romaniaan (Campinan seurakunta), mutta hän vierailee aika ajoin myös Valencian seurakunnissa.