Siirry suoraan sisältöön.
Tervetuloa Kairos-kurssille!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Kairos-kurssi kasvattaa globaalikristityksi 

Innostava yhdeksän opintokokonaisuuden mittainen lähetyskurssi katsoo maailmaa Jumalan näkökulmasta. Kaikki eivät ole vielä kuulleet ilosanomaa Kristuksesta ja löytäneet tietä kristittyjen yhteyteen. Multimediaa hyödyntävä vuorovaikutteinen Kairos-kurssi kouluttaa, inspiroi ja haastaa tavoittamaan näitä ihmisiä ja ryhmiä lähellä ja kaukana. Sekä seurakuntalaisille että työntekijöille tarkoitettu kurssi voi auttaa jokaista löytämään paikkansa tässä työssä. 

Kairos-kurssi pidetään kahtena viikonloppuna 9.-11.4. ja 16.–18.4., jos epidemiatilanne sallii. Perjantai-illat ollaan koolla Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Lauantaina ja sunnuntaina kurssipaikkana on Bergvikin toimintakeskus, Bergvikintie 43, Kruusila. 

Kurssi maksaa materiaaleineen ja aterioineen Salon ev.lut. seurakuntalaisilta 80 € ja muilta 150 €. Bergvikissä on mahdollisuus yöpyä eri maksusta. 

Ilmoittautuminen Henna Seppälälle p. 044 774 5214, **@** (Salon seurakuntalaiset) tai Yrjö Rossille p. 045 324 3290, **@** tai **@**

Kurssi järjestetään Salon seurakunnan ja Bergvikin toimintakeskuksen yhteistyönä. 

Lisätietoja: kairoskurssi.fi

 

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.