Saunaillat

Sauna lämpiää kesällä

Leirikeskuksissa on kesällä saunailtoja, joihin ovat kaikki tervetulleita uimaan, saunomaan ja viettämään kesäiltaa.

Halikon Kesä-Angelassa Angelniemellä

Angelantie 77

Keskiviikkoisin klo 17.30–20 syyskuun loppuun saakka.

Saunomisen ja merivedessä pulikoinnin ohella voi myös kahvitella, grillata ja osallistua hartaushetkeen.

Juvankosken kesäkodilla Perttelissä

Juvankoskentie 212

6.7.-7.9. perjantaisin klo 17.30–20.

Saunakahvia tarjolla vapaaehtoista maksua vastaan, tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankille. Laulunhaluisille on yhteislaulutuokio päärakennuksen salissa klo 19.30.

Kiikalan Lammenjärvellä

Hyyppäräntie 330

Vielä elokuun ajan keskiviikkoisin klo 18–20.

Luonnonkaunis harjumaisema ja puhdasvetinen lampi tarjoavat hienot puitteet virkistymiseen. Kahvia ja pullaa tarjolla lähetystyön hyväksi, ja grillaamiseenkin on mahdollisuus, mukaan omat grillattavat.

Naarilan leirikeskuksessa

Naarilantie 369

Naarilan leirikeskuksen keskiviikkoiset saunaillat alkavat elokuussa, kun kaikki rippileirit ovat ohi.

Saunat ovat lämpiminä elokuussa keskiviikkoisin klo 17:stä lähtien. Kanttiini on avoinna klo 17–20, ja grillikatoskin on käytettävissä. Salissa pidetään ohjelmatuokio klo 19.30 ja hartaus klo 20.

Naarilaan lähtee bussi Kirkkokadun seurakuntatalon edestä klo 17.30. Paluumatka alkaa viimeistään klo 21 ja bussi ajaa tarvittaessa Rappulaan saakka. Meno-paluu maksaa 5 €, alle 12-vuotiailta 2,50 €.

Perniön leirikeskus Reilassa

Kuivastontie 351

Heinä-elokuussa keskiviikkoisin klo 17.30–20.

Saunan päälle maistuu grillimakkara, jota on kahvin ohella myynnissä lähetystyön hyväksi. Pieni hartaus pidetään noin klo 19.

Halikon Kesä-Angela

Perttelin Juvankoski