Saunaillat

Sauna lämpiää kesällä

Leirikeskuksissa on kesällä kaikille avoimia saunailtoja. Tervetuloa uimaan, saunomaan ja viettämään kesäiltaa!

Halikon Kesä-Angelassa Angelniemellä

Angelantie 77

Kesä-Angelassa saunotaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun keskiviikkoisin klo 18–20.

Saunomisen ohella voi myös kahvitella, grillata ja osallistua hartaushetkeen.

Juvankosken kesäkodilla Perttelissä

Juvankoskentie 212

Saunaan ja uimaan pääsee 30.6.–8.9. perjantaisin klo 18–20.

Saunakahvia on tarjolla vapaaehtoista maksua vastaan, tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankille.

Kiikalan Lammenjärvellä

Hyyppäräntie 330

Sauna lämpiää keskiviikkona 5.7., 19.7. ja 9.8. klo 18–20.

Luonnonkaunis harjumaisema ja puhdasvetinen lampi tarjoavat oivat puitteet rauhoittumiseen, mutta myös seurusteluun.

Kahvia ja pullaa on tarjolla lähetystyön hyväksi, ja grillaamiseenkin on mahdollisuus.

Naarilan leirikeskuksessa

Naarilan leirikeskuksen keskiviikkoiset saunaillat alkavat, kun kaikki rippileirit siellä ovat ohi.

Ensimmäisen kerran Naarjärven rannalla (Naarilantie 369) saunotaan 19.7. Saunat ovat lämpiminä klo 17:stä lähtien.

Kanttiini on avoinna ja grillikatos käytettävissä. Salissa pidetään hartaus klo 20. Saunaillat jatkuvat elokuun loppuun saakka.

Naarilaan lähtee bussi Kirkkokadun seurakuntatalon edestä klo 17.30. Paluumatka alkaa viimeistään klo 21 ja bussi ajaa tarvittaessa Rappulaan saakka. Meno-paluu maksaa 5 €, alle 12-vuotiailta 2,50 €.

Perniön leirikeskuksessa

Kuivastontie 351

Reilassa saunotaan 5.7.–30.8. keskiviikkoisin klo 17.30–20.

Saunan päälle on myynnissä kahvia ja grillimakkaraa lähetystyön hyväksi. Pieni hartaus pidetään noin klo 19.

Kuvat Mikko Mäkinen ja Josefiina Mäkinen