Juhannusjuhlat
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Juhannusaattona juhlitaan

Neljässä Salon seurakunnan leirikeskuksessa vietetään keskikesän juhlaa perjantaina 22. kesäkuuta.

Juvankoski

Juvankoskentie 212

Juvankosken kesäkodin juhannusjuhlassa on tarjolla juhannussalon rakentelua, saunomista, makkaran- ja letunpaistoa, kaffetta ja pullaa, yhteislaulua, arpajaiset ja muuta perinteistä ohjelmaa. Juhla alkaa juhannussalon rakentamisurakalla klo 14 ja päättyy iltahartauteen ja lipunnostoon klo 18.

Juvankosken rento tunnelma sopii kaikenikäisille. Paikalla voi olla alusta loppuun tai liittyä mukaan silloin, kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Kukkia ja muuta salon koristeluun soveltuvaa materiaalia voi halutessaan tuoda tullessaan. Arpajaispalkintojakin otetaan vastaan, ja myös letun- ja makkaranpaistajia kaivataan.

Lammenjärvi

Hyyppäräntie 330

Kiikalan Lammenjärven juhannusjuhla alkaa metsäkirkossa klo 17.30 pidettävällä hartaudella, jossa lauletaan Suvilinnun laulut -vihkosta. Lipunnoston jälkeen on luvassa juhannuskahvit, mukavaa yhdessäoloa ja pelailua Lammenjärven rannalla. Saunaan ja uimaankin pääsee, ja myös grillikatos on käytettävissä. Juhla päättyy noin klo 19.30.

Naarila

Naarilantie 369

Naarilassa Naarjärven rannalla juhannussaunaan ja uimaan pääsee klo 16:sta alkaen. Kanttiini on avoinna ja grilli kuumana koko illan. Onneaan voi kokeilla arpajaisissa. Juhannuksenvietossa on mukana myös seurakunnan uusin nimikkolähetti Sanna Kelkka. Yhteislauluja lauletaan klo 17.30 ja lippu nostetaan salkoon klo 18. Varsinainen juhla alkaa klo 18.30. Mikäli sää sallii, kokoonnutaan rantaan ihastelemaan kokkoa klo 20.

Naarilan juhannukseen on entiseen tapaan
bussikuljetus Vaskiolta asti:

Bussireitti 1:

Vaskion Sale klo 15.25 – Halikon kirkon parkkipaikka 15.40 – Halikontie – Ruuhikoskenkatu – Ristinkedonkatu – Salaistentie – Metsäkedonkatu – Vanutehtaankatu – Hämeenojankatu – Sepänkatu – Kirkkokadun seurakuntatalo 16.00 – Naarila.

Bussireitti 2:

Kirkkokadun seurakuntatalo klo 17.00 – Naarila.

Paluulähtö viimeistään klo 21 reittiä 1 eli Vaskiolle asti.

Meno-paluu maksaa aikuisilta 5 €, alle 12-vuotiailta 2,50 €.

Perniön Reila

Kuivastontie 351

Perniön leirikeskuksessa Reilassa sauna on lämpimänä klo 16 alkaen. Lippu nostetaan klo 18, ja ohjelma alkaa klo 19. Kahvia, leivonnaisia, grillimakkaraa ja arpoja on myynnissä lähetystyön hyväksi. Ilta päättyy klo 21.

Juhlaan voi varata taksikyydin Seppo Jaloselta torstai-iltaan (klo 20) mennessä, puh. 040 563 1164. Kyydin omavastuu on 5 € ja alle 12-vuotiailta 2,50 €.

Tervetuloa keskikesän juhliin!

Kuva Annika Määttänen