Juhannusjuhlat

Juhannusaattona juhlitaan

Juhannusta juhlitaan perjantaina 21. kesäkuuta Salon seurakunnan neljässä leirikeskuksessa.

Juvankoski

Juvankoskentie 212

Juvankosken juhannus aloitetaan klo 14. Tarjolla juhannussalon rakentelua, saunomista, makkaranpaistoa, lettuja, kahvia ja pullaa. Arpajaispalkintoja otetaan vastaan ja talkooväkeä tarvitaan. Juhannussalkoa varten jokaisen toivotaan tuovan mukanaan luonnonkukkia tai muuta materiaalia. Juhla päättyy lipunnostoon ja iltavirteen klo 18.

Lammenjärvi

Hyyppäräntie 330

Kiikalan Lammenjärven juhannusjuhla alkaa metsäkirkossa klo 14 pidettävällä hartaudella, jonka jälkeen on luvassa juhannuskahvit, yhteistä ajanviettoa ja yhteislaulua. Saunaan ja uimaankin pääsee. Grillausmahdollisuus omin eväin. Juhla päättyy klo 16.

Naarila

Naarilantie 369

Naarilan leirikeskuksessa Naarjärven rannalla juhannussaunaan ja uimaan pääsee klo 16 alkaen. Kanttiini on avoinna ja grilli kuumana koko illan. Onneaan voi kokeilla arpajaisissa. Klo 17.30 on yhteislaulua ja klo 18 lipunnosto. Varsinainen juhla alkaa klo 18.30, mukana Anu ja Juha Väliaho Viron Sauelta. Sään salliessa kokko sytytetään klo 20.

Bussikuljetus:

Bussireitti 1: Vaskion Sale klo 15.25 – Halikon kirkon parkkipaikka 15.40 – Halikontie – Ruuhikoskenkatu – Ristinkedonkatu – Salaistentie – Metsäkedonkatu – Vanutehtaankatu – Hämeenojankatu – Sepänkatu – Kirkkokadun seurakuntatalo 16.00 – Naarila.

Bussireitti 2: Kirkkokadun seurakuntatalo klo 17.00 – Naarila.

Paluulähtö viimeistään klo 21 reittiä 1 eli Vaskiolle asti.

Meno-paluu maksaa aikuisilta 5 €, alle 12-vuotiailta 2,50 €.

Perniön Reila

Kuivastontie 351

Perniön leirikeskuksessa Reilassa sauna on lämpimänä klo 16 alkaen. Lipunnosto on klo 18 ja ohjelma alkaa klo 19. Kahvia, leivonnaisia, grillimakkaraa ja arpoja on myynnissä lähetystyön hyväksi. Ilta päättyy klo 21.

Juhlaan voi varata taksikyydin Jaloselta torstai-iltaan (klo 20) mennessä, p. 040 563 1164. Kyydin omavastuu on 5 € ja alle 12-vuotiailta 2,50 €.