Osallistu!

Osallistu!

Adressit

Suomen Lähetysseuran surunvalitteluadresseja myydään kirkkoherranvirastossa, Torikatu 6, Salo. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti, ke, pe klo 9–13, to 9–16.

Hanna-piiri

Medialähetys Sanansaattajien Hanna-työ kokoaa naiset ympäri maailman rukoilemaan toistensa puolesta. Yli 120 maassa käytettävään Hanna-rukouskalenteriin on koottu rukousaihe kuukauden jokaiselle päivälle. Suomen Toivoa naisille/Hanna-työ on osa kansainvälistä TWR Women of Hope -rukousliikettä. Täältä voit ladata kuukauden rukouskalenterin.

Salon Hanna-rukouspiiri kokoontuu tiistaisin *5.9. *3.10. *7.11. Salo-Uskelan seurakuntatalon kansanvälisessä tilassa (katutaso). Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia teekupin äärelle ja rukoilemaan maailman naisten puolesta.

Tiedustelut: lähetyssihteeri Henna Seppälä, 044 774 5214, **@**

Kaffemuki & kesäkahvio

Lähetyskahvio Salon kirkon päädyssä syyskuusta toukokuuhun maanantaisin klo 13–15.30. Vapaaehtoisemäntien laittamaa kahvia, teetä ja leivonnaisia. Tuotto nimikkolähettien työn tukemiseen. Ohjelmaa klo 14.

Kesä-, heinä- ja elokuussa kahvitellaan kerran kuussa kesäkahviossa.

Emännäksi Kaffemukiin? Haluaisitko järjestää kahvitarjoilun yksin tai jonkun parina? Pirkko Lönnqvist, p. 050 548 1060, kertoo mielellään lisää.

Kitulan adventti- ja kesäkahvila

Kesäkahvila on avoinna adventti- ja kesälauantaisin Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 3.

Vapaaehtoisemännät keittävät hyvät kahvit ja tarjolla on myös maukkaita leivonnaisia. Kahville voi poiketa vaikka kauppareissulla. Kahvilan tuotto menee alueen nimikkolähetin Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseen Israelissa.

Kauneimmat Joululaulut

Jo perinteeksi muodostuneet Kauneimmat Joululaulut kajahtavat eri puolilla Saloa. Tilaisuuksissa kerättävä kolehti tilitetään Suomen Lähetysseuran työn tukemiseen.

Kirpputori

Lähetyskirppis Halikossa on auki elokuusta kesäkuuhun lauantaisin. Kirpputorille voit tuoda puhdasta ja ehjää tavaraa myyntiin, tehdä edullisia löytöjä ja nauttia kahvista ja hyvästä seurasta. Tervetuloa!

Kummilapset & Lasten Pankki

Kummina olet korvaamaton! Kummina voit tukea yhtä lasta tai lapsiryhmää. Kummitoimintaa on eri lähetysjärjestöillä. Kummitoimintaan pystyt tutustumaan alla olevista linkeistä:

Suomen Lähetysseuran Lasten Pankki on kummityön rahasto, joka täydentää kummiohjelmien antamaa apua. Lisätietoa tästä.

Kynttilä lähetyskynttelikköön

Kirkossa käydessäsi sytytä lähetyskynttelikköön kynttilä.

Langat

Lahjoita itsellesi tarpeettomat villalangat lähetystyölle. Vapaaehtoiset "taikovat" langoista tuotteita, jotka myydään lähetystyön hyväksi. Sukkia ja muita neuleita lahjoitetaan myös Vienan Karjalassa tarvitseville jaettavaksi. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin (044 774 5214) sopiaksesi, minne tuot langat. Suurkiitos!

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit ovat avoimia kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille. Voit käydä lähetyspiirissä säännöllisesti tai vain silloin tällöin. Lämpimästi tervetuloa!

Halikon lähetyspiirit

Katso tästä!

Perniön lähetyspiiri

Kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Perniön seurakuntatalossa.  Tiedustelut: Perniön lähetyspappi Pirkko Koivunen, p. 044 735 8622.

Salo-Uskelan alueen lähetyspiirit

Anjala-Haukkalan lähetyspiiri

Kokoontuu kodeissa. Seuraa kirkollisia ilmoituksia.

Ilosanomapiiri

Keskustelua Raamatun äärellä joka toinen tiistai klo 14-15.30 Salo-Uskelan seurakuntatalon alasalissa, Kirkkokatu 6. Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot: Riitta Helenius, p. 0400 127 753.

Lämmintä lähimmäiselle -käsityöpiiri

Piiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18-20 Särkisalon seurakuntakodissa.

Piirissä kudotaan sukkia ja nuttuja Särkisalon nimikkolähetin Arja Koskisen työalueelle Latinalaiseen Amerikkaan. Arja toimittaa neuleet perille. Sukat lämmittävät esim. lapsityöläisiä Boliviassa.

Markkinat

Elokuussa Perniön Laurin markkinoilla ja syyskuun lopussa Salon syysmarkkinoilla myydään hernekeittoa ja pannukakkua lähetystyön hyväksi.

Merkkipäivälahja

Lisätietoa täältä.

Myyjäiset

Myyjäisiin voi osallistua tulemalla talkoisiin tai lahjoittamalla elintarvikkeita tai valmiita tuotteita. Talkoissa löytyy monenlaista tekemistä - jokaiselle jotakin. Talkoista tiedotetaan Salon Seudun Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa sekä vapaaehtoistyön sivuilla. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja piristää ketä tahansa! Tule rohkeasti mukaan!

Onnen lahja

Mitä lahjaksi ystävälle, sukulaiselle tai yhteistyökumppanille? Hyvä vaihtoehto on Suomen Lähetysseuran eettinen ja ekologinen Onnen lahja.

Tutustu lahjavaihtoehtoihin tästä.

Postimerkit

Käytetyt postimerkit voi toimittaa Suomen Lähetysseuraan, joka huutokauppaa merkit ja käyttää saadut rahat lähetystyöhön. Postimerkkien lähettämiseen tarkoitettuja kuoria saa Kaffemukista ja lähetystoimistosta.

Rukous

Muista nimikkolähettejä ja -kohteitamme rukouksissasi. Sivun alalaidassa on Halikon ja Salo-Uskelan rukoustaulut pdf-tiedostoina.

Testamentti

Anna hyvän periytyä! Lisätietoa esimerkiksi Hyvä testamentti-kampanjan verkkosivulta.

pdf liite

Rukoustaulu 2015 Halikko

pdf liite

Rukoustaulu 2015 Salo-Uskela

Tervetuloa Kaffemukiin, Salon kirkon sivusaliin joka maanantai klo 13-15.30. Ohjelmaa klo 14.

Talkoissa on mukavaa - ja tulostakin syntyy!!

Salon syysmarkkinoilla seurakunta myy hernesoppaa ja pannukakkua lähetystyön hyväksi.