Israelin-matka 2019

Toiviomatkojen kanssa matkan Israeliin
15.–23.2.2019.

Lennot ja kuljetus

• Finnairin suorat lennot Helsinki – Tel Aviv – Helsinki:
    15.2. Helsinki klo 19.55 – Tel Aviv klo 00.20
    23.2. Tel Aviv klo 1.10 – Helsinki klo 5.50
  • Yhteiskuljetus Helsinki-Vantaalle ja takaisin.
    Lähtö kentälle 15.2. klo 15.30 Halikon kirkolta
    Salon keskustan kautta.

Majoitus

• 16.–19.2. (3 yötä) Tiberiaassa, hotelli Astoria
  • 19.–20.2. (1 yö) Betlehemissä, hotelli Paradise
  • 20.–22.2. (2 yötä) Eilatissa, hotelli Caesar

Opas ja matkanjohtajat

• Asiantuntijaoppaana Ariel Livson.
  • Matkanjohtajina kappalainen Erkki Kiiski,
    lapsi- ja perhetyöntekijä Merja Palokankare,
    ja viulunsoitonopettaja Leena Kiiski.

Hinta

• Matkan perushinta on 1299 €. Hintaan sisältyvät suorat lennot, majoitus 2hh, puolihoito (runsas aamupala ja päivällinen buffetpöydässä), lentokenttä- ja muut bussikuljetukset, Betlehemin ja Jerusalemin käyntikohteet sekä hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat.
  • Galilean ja Eilatin päiväretket eivät sisälly matkan perushintaan. Ne maksavat yhteensä 240 €.
  • Yhden hengen huoneen saa lisämaksusta.

Tutustumiskohteita

• La 16.2. Vuorisaarnan vuori, Tabhga (ruokkimisihmeen paikka), Kapernaum, Betsaida. Jeesuksen aikainen vene.
    Purjehdus Genesaretilla.
  • Su 17.2. Jordanjoen alkulähteet – Banias eli Filippuksen Kesarea. Kirkastus-vuori (Hermon). Kazrinin kaupunki. Näkymä Golanilta Kuneitran kylään ja kolmen valtakunnan kulma. Uudessa Magdalan kirkossa ehtoollisen vietto.
  • Ma 18.2. Beit She´an, uiminen Sachnen luonnonpuistossa. Gilboan vuori. Nainin kaupungin kirkko. Alassyöksemisen vuori Nasaretissa. Kaana.
  • Ti 19.2. Siirtyminen kohti Betlehemiä. Jordan-virran viertä Jeesuksen kastepaikalle(Qaser el Jehudi). Jerikon rauniokumpu. Jerusalemissa Öljymäki, Getsemane, Betesdan lammikko, itkumuuri. Illaksi Betlehemin Paradise-hotelliin.
  • Ke 20.2. Betlehemissä Paimenten kedon kappeli ja Kristuksen syntymäkirkko. Jerusalemissa puutarhahauta. Siirrytään Kuolleellemerelle kellumaan Ein Bokekin rannalle. Matka jatkuu Eilatiin.
  • To 21.2. käynti vedenalaisessa akvaariossa + puolen tunnin kiertoajelu Eilatissa. Puolenpäivän retki.
  • Pe 22.2. Ajetaan Punaisen kanjonin vieritse Bersevaan. Jaffan kaupungissa käynti Beit Immanuel- nimisessä messiaanisessa seurakunnassa. Tel Aviv.

Ilmoittautumiset ja lisäinfo

Erkki Kiiski

Merja Palokankare

Gennesaretin järven maisemaa.
Kuva Ari Törmä.

Autuuksien vuori.
Kuva Ari Törmä.

Yksi matkanjohtajista on Halikon kappalainen Erkki Kiiski. Kuva Mikael Laine.

Uimassa Kuolleessa meressä.
Kuva Mikael Laine.

Matka huipentuu Punaisen meren maisemiin Eilatissa.
Kuva Merja Palokankare.