Blogeja

Blogeja

Missioblogi
Missioblogiin kirjoittavat Suomen Lähetysseuran työntekijät eri puolilla maailmaa. Kirjoittajat tekevät havaintoja maailman laajan kirkon näkökulmasta globaaleista murroksista, kirkosta ja ihmisestä kaiken tämän keskellä.

Hiljaista elämää -blogissa
viipyilevää matkalla oloa, katselevaa ja kuuntelevaa kulkemista Jumalan kanssa.

Kotimaa24.fi-blogit
tarjoavat kiivasta ja kiihkeää keskustelua. Mahdollisuus perustaa myös oma blogi.

Changemaker-blogissa
nuoret tahtovat nähdä paremman maailman ja muuttavat maailmanmenoa kotona ja kaukana.

Onnen lähteet -blogissa
metsästetään merkityksiä elämästä, hengellisyydestä, arjesta. Runsaasti kauniita luontokuvia.

Pahan päivän varalle -blogi
irroittaa vähemmän tunnettuja Raamatun jakeita ja liittää ne kuvaan.

Karen kertoo -blogissa
näytetään sarjakuvan keinoin väläys siitä, miten uskonto voi erottaa ja yhdistää.

Ekumenia.fi-blogissa
ajankohtaisesta ja itselleen läheisestä ekumeniaan ja kristillisyyteen liittyvästä aiheesta.

Kirkolliskokousedustajien blogit
Kirkolliskokousedustajien blogeista voit lukea kuulumisia kokousviikoilta ja lähettää terveisiä kirkolliskokoukseen. Kirkolliskokous kokoontuu marras- ja toukokuussa.

Rukous-blogi
Rukoilkaa lakkaamatta! Kotiryhmäverkoston rukous-blogiin voi lähettää esirukouspyyntöjä, rukous- ja kiitosaiheita.

Ukinrannan päiväkirja
"Aina siellä, missä jokin yhteisö elää sovituksen käyteaineena tässä suuressa yhteisössä, kirkossa, muuttuu mahdoton mahdolliseksi." Blogimerkintöjä Ukinrannan yhteisön hiljaisuudesta.

Dosentin ikkunasta -blogi
Dosentin ikkunasta -blogissa tarkastellaan Raamattua, kirkkoa ja köyhyyttä. Kirjoittajana teologian tohtori, dosentti Kari Latvus.

Rehtorin huoneessa -blogi
Diakonia-ammattikorkeakoulun rehtori Jorma Niemelä liikuskelee blogissaan ajankohtaisten ja henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteiden alueilla.

RLL-blogi
Raamatunlukijain liiton (RLL) blogikirjoituksissa tuodaan esiin Raamatun näkökulmia tähän päivään.

Merimieskirkon blogi
Suomen Merimieskirkon blogi tuo terveisiä maailmalta ja kertoo kotimaantyöstä.

Hiljaista elämää -blogiin pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.