Tuomasmessu

Tuomasmessu

Tuomasmessu on Euroopan suosituin luterilainen jumalanpalvelus. Ensimmäinen Tuomasmessu vietettiin Helsingissä huhtikuussa 1988. Sen jälkeen se levisi nopeasti Helsingistä ympäri maailmaa. Sen liturgiassa ja symboliikassa yhdistyvät moderni spiritualiteetti ja vanhan kirkon perinne. Katso www.tuomasmessu.fi.

Tuomasmessussa on tunnelmaa - siellä voit jättää oman rukouksesi, kiitoksesi ja huokauksesi esirukousalttareille, laulaa sydämesi kyllyydestä messulauluja, nuorten veisuja ja joskus virsiäkin bändin ja esilaulajaryhmän johdolla sekä tulla yhteiseen ehtoollispöytään.

Oletko utelias tai innostunut Tuomas?

Jos haluat kokea, mitä tuomasmessujen toteutus yhdessä voisi antaa, ilmoita itsestäsi sähköpostiosoitteeseen **@**. Monenlaista tekemistä on tarjolla ja kaikkia taitoja tarvitaan.

***********************

Tuomasmessut Salon seurakunnassa

• Su 10.9. klo 17 Salon kirkossa. Jatkot sivusalissa.
  • Su 29.10. klo 18 Halikon kirkossa.
  • Su 26.11. klo 17 Salon kirkossa.