Kesäajan tapahtumia

Kesäajan tapahtumia

Kesätoimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalvelukset

Tulethan täysin terveenä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Sunnuntaina 12.7.

• Angelniemen kirkossa iltakirkko klo 18.
  • Halikon kirkossa messu klo 10.
  • Kiskon kirkossa messu klo 10.
  • Kuusjoen kirkossa sanajumalanpalvelus klo 10. Kahvit kirkkopihassa lähetystyön hyväksi.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Suomusjärven kirkossa messu klo 18.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10.

Jumalanpalvelus radiossa

Jumalanpalvelus Uskelan kirkosta radioidaan sunnuntaisin Järviradiossa taajuudella 102,9 MHz.

Jumalanpalvelus tallenteena

Su 12.7. klo 10 Halikon kirkosta. Videotallenne katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla

> Katso jumalanpalvelukset

Lähetyspiha

Ma 6.7. klo 13 Salon kirkon pihamaalla, Kirkkokatu 7 (sateella kirkossa). Kahvia tarjolla. Kuulumisia ja hartaus klo 14. Vieraana Pirjo Harstinen. Mukana myös Henna Seppälä ja Tarja Laurila.

Kesäyö

Konsertti ma 6.7. Perniön kirkosta klo 15 alkaen seurakunnan YouTube-kanavalla. > Konserttitiedot

Luontokirkko Slätholmassa

Särkisalon Slätholmassa luontokirkko su 12.7. klo 11. Yhteislähtö seurakuntakodin parkkipaikalta klo 10.30. Mukaan istuinalusta ja piknik-eväitä. Jos sataa, jumalanpalvelus on kirkossa.

Suvi-ilta Kesä-Angelassa

Ti 14.7. Kesä-Angelan rantasaunalla, Angelantie 77. Sauna lämpimänä klo 17 alkaen, klo 18 arpamyynti ja kahvit ja klo 19 kanttori Lauriina Hurtigin lauluhetki. Ohjelmassa myös Sansan lähettien Matti ja Tuula Korpiahon terveiset Kroatian luterilaisesta kirkosta. Arpavoittoja vastaanotetaan! Tuotto menee Medialähetys Sanansaattajien työlle.

Saunailta Reilassa

Saunailta ke 15.7. klo 17 alkaen Perniön leirikeskus Reilan rantasaunalla, Kuivastontie 351. Hartaushetki klo 19.

K-20 saunailta

La 11.7. klo 16 alkaen Naarilan leirikeskuksessa, Naarilantie 369. Jos haluat vaikuttaa siihen, mitä illalla syödään, niin tule Halikon Prismaan klo 15 ja etsi sieltä Kaisa-kanttori!

Saunaillat Kesä-Angelan rantasaunalla

Keskiviikkoisin os. Angelantie 77

Sauna lämpimänä klo 17.30 alkaen. Grilli on käytettävissä, omat grillattavat mukaan. Uintimahdollisuus. Iltahartaus pidetään klo 19.45.

Kesäilta Lammenjärvellä

14.7.–11.8. tiistaisin klo 18–20 Kiikalan Lammenjärvellä, Hyyppäräntie 330. Vapaamuotoista kesäillan viettoa, uintimahdollisuus. Omat eväät mukaan.

Perhepiknik Lammenjärvellä

Hyyppäräntie 330, Kiikala

Ti 21.7. * 28.7. * 4.8. klo 10–18.

Pihapelejä ja muuta ulkopuuhaa oman perheen kesken. Mahdollisuus grillata omia eväitä & uida.

Pyhäpiknik

Su 19.7. klo 15 Halikon seurakuntatalon sisäpihalla.

Pihapelejä, yhdessäoloa ja pop-up-pyhäkoulu. Ota halutessasi omat eväät mukaan.

Kesäkonsertit livekonsertteina

Kaksi ensimmäistä kesäkonserttia ovat nähtävillä tallenteina seurakunnan YouTube-kanavalla. Su 12.7. alkaen konsertit siirtyvät tallenteista livekonserteiksi. Tervetuloa kirkkoon! > Kaikki konserttitiedot

Kesäjumppaa Särkisalossa

Kesäjumppa gospelmusiikin tahtiin Särkisalon kirkkopuistossa keskiviikkoisin klo 18–19 aina kun sää sallii. Järjestelyt viranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Mukaan jumppamatto ja juomapullo. Ohjaajana Kaisa Vainio. Osallistumismaksu 5 €/kerta; voi maksaa myös sopivaksi katsomansa summan. Tuotto Arja Koskisen työn tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Piiritoimintaa

• Raamattu- ja rukouspiiri torstaisin klo 18 Halikon seurakuntatalossa.

Yhdessä torille

La 1.8. klo 11 kristittyjen yhteinen tilaisuus Salon torilla. Mukana Shalom-musiikkiryhmä, vierailevana puhujana Seppo Niemeläinen. Järjestäjinä Salon seurakunta, Vapaakirkko, Helluntaiseurakunta ja Raamattu puhuu -seurakunta.

Lähetyksen kesäkahvio

Ma 10.8. klo 13–15 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Mukana Japanissa lähetystyössä toiminut Arto Hukari Kansanlähetyksestä.

Hiljaisuuden polku

La 15.8. Teijon kansallispuistossa. Kuljetaan hiljaa Matildajärven ympäri 5,7 km. Tietoa hiljaisuuden polusta.

Verkkoseurat

Herättäjä-Yhdistys järjestää verkkoseurat torstaisin klo 19 Facebook-sivullaan

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 3.7.2020

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 26.6.2020
Ikkuna jonka edessä avonainen raamattu

Jumalanpalvelus

Kesän aikana sunnuntaisin kirkoissa

Videotallenteena seurakunnan
YouTube-kanavalla

Radiointi

Uskelan kirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin
Järviradion taajuudella
102,9 MHz

Piirroskuva; kirkko, nurmikko, puita, taivas, pilviä, aurinko

Kesällä ovat avoinna Halikon, Kiskon, Perniön, Suomusjärven, Särkisalon, Teijon ja Uskelan kirkko.

> Katso kirkkojen aukiolo