Siirry suoraan sisältöön.
Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Toimenpiteet koronatilanteessa

Varsinais-Suomen koronaryhmä on antanut 1.12.2020 uusia suosituksia henkilörajoituksista ja toimenpiteistä, joilla pyritään rajaamaan koronaviruksen leviämistä. Suositukset astuvat voimaan 3.12. ja päättyvät 23.12.2020.

Seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta keskeytetään 23.12. saakka.

Kirkollisten toimitusten poikkeusjärjestelyt

Kauneimmat joululaulut: Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi kaikki tilaisuudet joudutaan perumaan. Kauneimpia joululauluja striimataan, niistä tietoa myöhemmin.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus sunnuntaisin

Radiointi ja suoratoisto

• Jumalanpalvelus Uskelan kirkosta klo 10 kuultavissa Järviradiossa taajuudella 102,9 MHz.
  • Jumalanpalvelus sunnuntaisin katsottavissa suoratoistona ja tallenteena Salon seurakunnan YouTube-kanavalla.

Reppuretkiä lähiluontoon

Reppuretkiä järjestetään syksystä 2020 kevääseen 2021 joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Katso reppuretket.

Joulupolkuja

Eri puolilla seurakuntaa on tarjolla joulupolkuja, joita voi kiertää yksin, perheen kanssa tai pienryhmissä. Katso joulupolut

Kauneimmat hengelliset laulut

Salon kanttorit toteuttivat etukäteen ilmoitettuja laulutoiveita. Katso tallenne seurakunnan YouTube-kanavalla.

Bergvikin Säätiön toimintaa

Joulupäivän iltarukous 25.12. klo 18
Bergvikin kappelissa, Bergvikintie 43,
Kruusila.

Lisätietoja www.bergvik.fi/tapahtumat

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 27.11.2020

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 20.11.2020

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.