Retriitit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Retriitit

Retriitti on muutaman päivän – usein viikonlopun – mittainen vetäytyminen pois arjen rutiineista ja kiireestä. Se on paikka levähtää ja kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa.

Retriittejä Naarilan leirikeskuksessa

Bibliodraamaretriitti 20.–22.9.2019

Tämä retriitti koostuu hiljaisuudesta ja eläytyvästä raamattutyöskentelystä, jossa draaman ja jakamisen aikana voi puhua. Bibliodraamatyöskentelyn ulkopuolella palataan hiljaisuuteen. Hiljaisuudessa voi kuulostella lisää, mitä minulle tapahtui työskentelyn aikana ja mihin se minua kutsuu.

Raamattutyöskentelyn menetelmiä ovat kuvat, maalaaminen, piirtäminen, musiikki, liike, draama ja jakaminen. Draamassa eläytymällä ei näytellä kenellekään toiselle vaan itselle, ja draamassa on lupa samaistua toisten rooleihin, jos ei halua itse ottaa Raamatun henkilöiden rooleja.

Retriittiin tulijalla ei tarvitse olla etukäteen kokemusta bibliodraamasta eikä tarvitse osata mitään erityistä. Jokainen saa osallistua omalla tavallaan ja mikä itselle on sillä hetkellä mahdollista. Bibliodraamasta sanotaan, että se ei ole terapiaa, mutta vaikutukset voivat olla terapeuttisia.

Retriitin hinta

  • työssä käyviltä 75 €
  • eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä 55 €
  • muilta kuin Salon seurakuntalaisilta 100 €

Ilmoittautumiset:
Liisi Kärkkäinen 044 774 5266
**@**

Bibliodraamaretriitti syyskuussa 2019 Naarilan leirikeskuksessa.