Lahja kotikirkkoasiantuntijana

Kuka olet? - Lahja

Ikäsi? - 7 vuotta

Kotikirkkosi? - Perttelin kirkko

Mitä sinulle tarkoittaa kotikirkko? - Paikka, jonne on helppo mennä, tuttu paikka.

Ensimmäinen vierailusi kotikirkossasi? - 8 päivän ikäisenä jouluaaton kirkossa (äiti kertoi).

Kuinka usein käyt kirkossa? - Käyn esiintymässä lapsikuoron kanssa ja muutenkin kirkonmenoissa.

Mitä teet kirkossa? - Lapsikuoron kanssa laulan ja tuttuja virsiäkin on. Takana on leluja ja kirjoja, joita voi käyttää.

Mikä on mukavinta kirkossa? - ”Apulaisen” tehtävät: kynttilöiden sammutus, virsinumeroiden laittaminen ja rukouskynttilän sytyttäminen maapalloon.

Mikä on mielestäsi kauneinta kotikirkossasi? Pitkä, pitkä hiljaisuus… - Valoisa, kaikki.
Käy itse katsomassa, niin et ihmettele vaikeutta vastata (toimittajan huomautus).

Mitä muuta haluat kertoa kotikirkostasi? - Tärkeä paikka, koska se on tuttu, mukava paikka.

Kiitos Lahja!

Lahjaa haastatteli nuorisotyönohjaaja Lea