IkäArvokas-hanke

IkäArvokas-hanke

IkäArvokas on vanhustyön hanke, jota rahoitetaan vuoden 2013 Yhteisvastuukeräyksen varoilla. Salo on yksi hankkeen kuudesta pilottiseurakunnasta.

IkäArvokkaan kuulumisia

Oletko yksinäinen? Kaipaatko seuraa tai apua?

Näihin kysymyksiin myöntävästi vastaavia ihmisiä halutaan tavoittaa ja auttaa vuonna 2014 käynnistyneellä IkäArvokas-hankkeella.

Arvon kellari

Kohtauspaikka yli 65-vuotiaille, jotka kaipaavat juttuseuraa ja yhdessäoloa, toimii maanantaisin klo 10–12 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19. Seuran lisäksi on tarjolla kahvia ja teetä.

IkäArvokas-kerho

Juttuseuraa ja yhdessäoloa yli 65-vuotiaille torstaisin klo 13-15 Paunalan seurakuntakodissa, Sillanpäänkatu 5.

Puhelinpäivystys

IkäArvokkaan puhelinpäivystykseen voi ottaa yhteyttä, jos kokee itsensä yksinäiseksi tai haluaa vapaaehtoiseksi yksinäisyyttä torjumaan. Keskustassa puhelin 044 774 5216 päivystää keskiviikkoisin klo 9–10. Kiskossa ja Muurlassa voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään p. 041 442 4747 ja Perttelissä p. 040 849 6720.

Vapaaehtoisia tarvitaan!

IkäArvokas-hanke tarvitsee toteutuakseen vapaaehtoisten apua. Heitä kaivataan juttuseuraksi, ulkoilu- ja leiriavustajiksi ja myös auttamaan ryhmiin ja leirille lähdössä henkilöitä, joiden on vaikea päästä kotoa liikkeelle. Tehtäviin koulutetaan ja perehdytetään.

Jos asia kiinnostaa, voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijä Sanna Saramoon p. 044 774 5296, **@**.

Halikon vanhustyön hanke

Halikon etsivän vanhustyön hanketyöntekijän diakoni Railimaria Lehdon puhelinnumero on 044 774 5308. Ota yhteyttä, jos koet olevasi todella yksin tai tunnet jonkun, joka kaipaa muita ihmisiä. Lue lisää.

Lisätietoa hankkeesta

• Valtakunnallisesti täältä.