Fitness-alfa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Fitness-alfa

Hiki päässä elämän tarkoitusta etsimään…!

Se on täällä taas: Fitness-alfakurssi, jossa yhdistyvät liikunnan riemu, vahva yhteisöllisyys ja ravinto hengelle ja ruumiille. Kurssilla saa epäillä ja kyseenalaistaa, mutta siellä voi myös etsiä ja löytää.

Salon kolmas Fitness-alfa alkaa torstaina 31. tammikuuta. Kurssin toteuttavat yhteistuumin Hanhivaaran liikuntakeskuksen ryhmäliikunnan ohjaajat ja personal trainerit, Agricola-opintokeskus, Salon seurakunnan pastorit Erkki Kiiski ja Mari Vihinen sekä vapaaehtoiset ryhmänohjaajat. Mukaan ovat tervetulleita vähintään 16-vuotiaat salonseutulaiset.

Jumppasalista syömään

Fitness-alfan illat alkavat 45 minuutin ryhmäliikunnalla, jossa tutustutaan joka kerta eri lajiin. Nopean saunan ja suihkun jälkeen istutaan ruokapöytään ja kuullaan ruokailun lomassa alustus jostakin kristinuskon perusaiheesta arkikielellä. Lopuksi keskustellaan ryhmissä.

Kymmenen kertaa + viikonloppu

Kurssi pidetään 31.1.–11.4.2019 torstaisin klo 17.45–20.30 Hanhivaaran liikuntakeskuksessa, Salorankatu 5–7. Kymmenen illan lisäksi kurssiin kuuluu Alfa-viikonloppu 16.–17.3. leirikeskus Kesä-Angelassa Angelniemellä.

Sadan euron kurssimaksu sisältää ryhmäliikunnan, päivällisen, kurssin työkirjan ja tilojen käytön. Kurssi maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla Hanhivaaran infoon.

Ilmoittaudu!

Fitness-alfakurssille ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Kurssille mahtuu 16 nopeinta ilmoittautujaa.

Lisätietoja antavat:

  • ryhmäliikuntavastaava Laura Henttinen-Moilanen
    **@**
  • pastori Erkki Kiiski
    **@**
Paikkoja jäljellä 2 / 16
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautumislomake
*
Nimi
*
Puhelinnumero
*
Sähköpostiosoite
*
Syntymävuosi
*
Ruoka-aineallergiat/ruoka, jota en voi syödä
Alfa-kurssiin sisältyy yhteinen ruokailu.
Muuta huomioitavaa