Ruskaretki Lappiin

Ruskaretki Lappiin

19.–26.9.2020

Seurakunnan järjestämä ruskaretki suuntautuu Pyhätunturin maisemiin, kortteerina Kairosmaja.

Päivittäin tehdään sään niin salliessa erimittaisia ja vaatimustasoltaan vaihtelevia vaelluksia, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Päivämatkat ovat yleensä 8–14 km, mutta myös lyhyempiin on mahdollisuus. Huonolla säällä teemme bussiretkiä lähiseudun mielenkiintoisiin kohteisiin. Päivän matkojen jälkeen meitä odottavat saunat ja Kairosmajan makoisat ruoat.

Iltaisin voi halutessaan osallistua Kairosmajan ohjelmaan, kuten hartauksiin ja musiikkitilaisuuksiin.

Matkanjohtajana on aluekappalainen Miika Rosendahl ja mukana on myös seurakuntamme kanttori.

Ruskamatkan hinta on alustavasti noin 770 €. Tarkka hinta varmistunee tammikuun aikana.

Hinta vaihtelee majoituksen tason mukaan (pääsääntöisesti 2-3 hengen huoneita, osassa oma WC ja suihku).

Hintaan sisältyvät bussimatka Salo–Kairosmaja–Salo, kuljetukset perillä, opastetut päivävaellukset sekä majoitus, saunat, ruokailut ja retkieväät Kairosmajalla.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja antaa Miika Rosendahl puh. 044 774 5390, **@**.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Etunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin
Sähköposti
Ensisijainen majoitusvaihtoehto (alustavasti)

Toive huonetoverista
Muuta majoitukseen liittyvää
Ruoka-allergiat
Muuta huomioitavaa

Vaellus kurun halki sujuu kevyesti pitkospuita pitkin.

Vaelluksen lomassa on mukava keitellä nokipannukahvit ja nauttia aamulla Kairosmajalla tehdyistä eväistä.

Pyhätunturin maisemat ovat vaikuttavia pilviselläkin säällä.

Hienointa on kuitenkin ruskan väriloisto auringonpaisteessa.