Jumalanpalvelus Uskelan kirkossa

Jumalanpalvelus Uskelan kirkossa

Jumalanpalvelusradioinnissa muutoksia

Jumalanpalvelus Uskelan kirkosta radioitiin taajuudella 88,2 viimeistä kertaa su 29.12. Lähetysten päättyminen johtuu muutoksista paikallisradion toiminnassa. Parhaillaan selvitellään mahdollisuuksia korvata radiointi esimerkiksi niin, että kirkonmenoja pääsisi kuuntelemaan seurakunnan verkkosivujen kautta.

Alla olevista tiedostoista voit ladata kuunneltavaksesi
Uskelan kirkon jumalanpalveluksia.

mp3 liite

Messu su. 19.1.2020. Liturgia ja saarna Benjamin Kasari. Kanttori Samuli Takkula.

mp3 liite

Messu su. 12.1.2020. Liturgi Päivi Pulkkinen-Watson. Saarna Mari Vihinen. Kanttori Lauriina Hurtig.

mp3 liite

Messu su. 5.1.2020. Liturgia ja saarna Timo Viitanen. Kanttori Jari Parviainen.

mp3 liite

Messu su. 29.12.2019. Liturgia ja saarna Timo Viitanen. Kanttori Jari Parviainen

mp3 liite

Neljäs adventtisunnuntai. Liturgia ja saarna Tarja Laurila. Kanttori Kaisa Suutela-Kuisma.

mp3 liite

Kolmas adventtisunnuntai. Liturgia ja saarna Timo Viitanen. Kanttori Jari Parviainen. Musiikissa avusti Toivon laulajat

mp3 liite

Toinen adventtisunnuntai. Liturgia ja saarna Liisi Kärkkäinen. Kanttori Lauriina Hurtig.

mp3 liite

Ensimmäinen adventtisunnuntai. Liturgia Liisi Kärkkäinen. Saarna Lasse Lindberg. Kanttorina toimi Kaisa Suutela-Kuisma. Musiikissa avusti Gospel Salo.

mp3 liite

Messu su. 24.11.2019. Liturgi Pekka Airaksinen. Saarna Pekka Rusava. Kanttori Pirjo Lahti. Musiikissa avusti Toivon laulajat.

mp3 liite

Messu su. 17.11.2019. Liturgia ja saarna Ari Oinas. Kanttori Kaisa Suutela-Kuisma.

mp3 liite

Messu su 10.11.2019. Liurga ja saarna Lasse Lindberg. Kanttorina toimi Kaisa Suutela-Kuisma. Musiikissa avusti Gospel Salo.

mp3 liite

Messu su 3.11.2019. Liturgia ja saarna Annukka Saarinen. Kanttoreina Samuli Takkula ja Lauriina Hurtig. Musiikissa avusti lapsikuoro Allegro.

wav liite

Messu su 27.10.2019.Liturgia ja saarna Marika Huhtasalo. Kanttori Pirjo Lahti. Musiikissa avustivat Tuuli-Maija Jaarinen ja Heidi Lahti.

wav liite

Messu su 20.10.2019. Liturgia ja saarna Lasse Lindberg. Kanttori Kaisa Suutela-Kuisma.

mp3 liite

Messu su 6.10.2019. Liturgi Päivi Pulkkinen-Watson. Saarna Liisi Kärkkäinen. Kanttori Kaisa Suutela-Kuisma.

mp3 liite

Messu su 29.9.2019. Liturgia Pekka Airaksinen. Saarna Päivi Pulkkinen-Watson. Kanttori Jari Parviainen.

mp3 liite

Messu su 22.9.2019. Liturgia Timo Viitanen. Saarna Pekka Airaksinen. Kanttori Lauriina Hurtig.

wav liite

Messu su 13.10.2019. Liturgia ja saarna Miika Rosendahl. Kanttori Lariina Hurtig. Musiikissa avusti lasten lauluryhmä.

mp3 liite

Messu su 15.9.2019. Liturgia Pekka Airaksinen. Saarna Erkki Kiiski. Kanttori Kaisi Suutela-Kuisma.

mp3 liite

Messu su 1.9.2019. Liturgia Päivi Pulkkinen-Watson. Saarna Erkki Kiiski. Kanttori Samuli Takkula.