Teemarippikoulut 2018

Teemarippikoulut 2018

Teemarippikouluihin ilmoittautuminen alkoi toukokuussa. Ilmoittautua voit täältä löytyvällä lomakkeella.

Osallistujat leireille valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova!

Jos haluat tietää lisää, soita tai laita viestiä Annalle 044 774 5378,
**@**.

Seurakuntamme omissa leirikeskuksissa ja tiloissa järjetettävistä ripareista tulee lisätietoa viimeistään elokuussa. Saksalais-suomalainenripari järjestetään taas vuonna 2018.

Laskettelurippikoulu Åressa

• Aloituspäivä la 28.10. Mahlakankareen seurakuntakodissa, Palomäenkatu 2.
  • Viikonloppuleiri 13.–14.1.2018 Naarilan leirikeskuksessa.
  • Leiri pe 16.2. – su 25.2.2018 Vallbogårdenin leirikeskuksessa Ruotsin Åressa.
  • Konfirmaatio su 4.3. Uskelan kirkossa.
  • Hinta 550 € (muilta kuin salolaisilta 820 €) sisältää matkojen, majoituksen, aterioiden ja opetuksen lisäksi kuuden päivän hissiliput mutta ei mahdollisia välinevuokria.

Hinnasta 150 euroa laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 50.

Riparille lähdetään iltalaivalla Turusta perjantaina ja takaisin tullaan sunnuntai­aamuna. Vallbogårdenin leirikeskus sijaitsee pienessä tunturikylässä luonnonpuiston laidalla. Sieltä on vain puolen tunnin bussimatka Åren jopa yli kuusikilometrisille rinteille.

Lähtijöillä edellytetään olevan kokemusta laskettelusta, sillä Åren rinteet ovat vaativampia kuin Etelä-Suomen rinteet. Turvallisuuden vuoksi kaikilla pitää olla laskettelukypärä päässä.

Vaellusrippikoulu Pyhätunturilla

• Aloituspäivä la 2.12. Mahlakankareen seurakuntakodissa, Palomäenkatu 2.
  • Viikonloppuleiri 5.–6.5.2018 Naarilassa.
  • Leiri ma 4.6. – ti 12.6. Kairosmajalla Pyhätunturilla.
  • Konfirmaatio la 16.6. Uskelan kirkossa.
  • Hinta 260 euroa, muilta kuin salolaisilta 390 euroa.

Hinnasta 150 euroa laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 16.

Päivittäin tehdään kohtuumittaisia opastettuja vaelluksia lähituntureille sekä leirin aikana yksi kanoottivaellus. Majapaikkana on viihtyisä Kairosmajan leirikeskus.

Purjehdusrippikoulu Saaristomerellä

Purjehdusrippikoulu on täynnä!

• Aloituspäivä su 3.12. Mahlakankareen seurakuntakodissa, Palomäenkatu 2.
  • Viikonloppuleiri 26.–27.5.2018 Kesä-Angelassa.
  • Leiri ma 11.6. – su 17.6. Kuunari Helenalla.
  • Konfirmaatio la 30.6. Halikon kirkossa.
  • Hinta 550 euroa, muilta kuin salolaisilta 820 euroa.

Hinnasta 150 euroa laskutetaan viikolla 40 ja loput viikolla 16.

Riparilla purjehditaan ammattilaisten kipparoimalla Kuunari Helenalla, jossa myös majoitutaan. Leirin aikana päästään kokemaan kaunis saaristo, idylliset pikkukylät, majakat, sininen meri ja auringonlaskut. Samalla käydään tietysti rippikoulua.

Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita, vaan viikon mittaisen matkan aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta.

Ratsastusrippikoulu Melkkilässä

Ratsastusrippikoulu on täynnä!

• Aloituspäivä su 3.12. Perniön seurakuntatalossa.
  • Viikonloppuleiri 28.–29.4.2018 Perniön leirikeskuksessa.
  • Leiri ma 2.7. – la 7.7. Melkkilän Ratsutallilla.
  • Konfirmaatio su 8.7. Perniön kirkossa.
  • Hinta 440 euroa, muilta kuin salolaisilta 660 euroa.

Hinnasta 150 euroa laskutetaan viikolla 40 ja loput 16.

Ratsastusrippikoulu järjestetään yhteistyössä Perniössä sijaitsevan Melkkilän Ratsutallin kanssa. Rippikouluopetuksen ohella ohjelmassa on päivittäin kaksi tuntia ratsastusta ja lisäksi tietysti hevosten hoitoa.

Osallistujilta ei edellytetä ratsastuskokemusta tai -taitoa. Tallilla on hyvin koulutetut ja turvalliset ponit ja hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Majoitus on kauniissa kartanoympäristössä.