Retki Flowparkiin 17.8

Retki Flowparkiin 17.8

Syyskauden kickstart-retki suuntautuu tällä kertaa flowparkiin 17.8.

"Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kahdenkymmenen metrin korkeudella. Tehtävät ovat eritasoisia yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja.

Jokainen Flowpark on oma uniikki kokonaisuutensa, joten kahta samanlaista rataa ei mistään puistosta löydy. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille tyypeille – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille!"

Hinta reissulle on 15 euroa/henkilö kuljetuksineen. Ilmoittautuminen on sitova eli jos lippujen lunastamisen jälkeen muuttaa mielensä niin on silti seurakunnalle auki 10 eurorahaa. Lähtö Salon seurakuntatalolta n 12-13 aikoihin ja paluu n 19-20. Ensin menemme keikkumaan liaaneissa ja sen jälkeen omakustanteisesti syömään johonkin lähistöllä olevaan pikaruokapaikkaan. Varaathan siis ruokarahaa mukaasi. Tarkemmat tiedot päivittyvät, kun ne selviävät. Tiedustelut Katri Yli-Jaakkola 0401847627.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautumiset viimeistään 9.8 (päivä voi vielä muuttua)
Etunimi
Ikä
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelin
Minulla on virallinen opiskelijatodistus (esim lukiolaistenliiton kortti)

Vanhemman puhelinnumero(alle 18 vuotiailta)
Muuta huomioitavaa
Sairaudet yms.