Siirry suoraan sisältöön.
Joulukonsertteja

Joulukonsertteja

Konsertteihin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita. Käsiohjelman ostolla voi tukea konserttien järjestämistä ja hyväntekeväisyyttä.

Osallistuthan vain terveenä ja noudatathan turvaohjeita. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, otathan oman maskin mukaan.

Tangokuninkaiden joulu

Pe 4.12. klo 18 Halikon kirkossa, Kirkkorinne 1

Tangokuninkaat Aki Samuli ja Teijo Lindström konsertoivat rakkaimpien joululaulujen tunnelmissa. Kynttilät, tuoksut ja joulumusiikki, siinä resepti mikä saa jokaisen meistä hetkessä lapsuuden joulumuistohin.

Kauneimmat joulun sävelet kuullaan konsertissa raikkaina sovituksina, herkästi tulkittuina.Tutut, kauniit joululaulut virittävät kuulijansa säihkyvään ja koskettavaan joulutunnelmaan.

Konsertti järjestetään kaikki turvallisuusseikat ja suositukset huomioon ottaen, ja siksi lippuja myydään vain rajoitettu määrä.

Maksullinen konsertti.

Liput alkaen 25 €, ennakkomyynti Lippupiste.

Hurma-yhtyeen joulukonsertti

Ti 8.12. klo 19 Halikon kirkossa, Kirkkorinne 1

Lämminhenkisessä konsertissa kuullaan tuttujen perinteisten joululaulujen lisäksi myös uudempia joulukappaleita Hurman näköisinä tunnelmallisina sovituksina. Konsertti toteutetaan Hurman omalla viisihenkisellä kokoonpanolla, ja solisteina kuullaan useaa yhtyeen jäsentä. Konserttikiertueen keskeisenä teemana on tänä vuonna auttaminen, ja siksi osa ohjelmatuotosta ohjataan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen.

Vapaa pääsy, ohjelma 20 €.

Huom! Rajoitetun yleisökapasiteetin vuoksi otamme vastaan käsiohjelmavarauksia sähköpostiin **@**. Muista mainita, mihin konserttiin teet varauksen. Varauksia otetaan vastaan konserttia edeltävään iltaan klo 21 saakka. Varaamalla käsiohjelman ennakkoon varmistat paikkasi konsertissa.

Diandra – Lumivalkea joulu

Ke 9.12. klo 18 Perniön kirkossa, Lupajantie 6

Valovoimaisen naisartisti Diandran joulunkonsertista ei puutu tunnelmaa, joka johdattelee aitoon jouluajan rauhaan musiikin siivin. Konsertin ohjelmisto on koottu kauneimmista joululauluista. Mukana on sekä yleisön että Diandran rakastamia tuttuja lauluja mm. joulualbumilta Kerran joulukuun aikaan.

Maksullinen konsertti. Liput 30 € Ticketmaster.

Kanttoritrion joulu

Ti 15.12. klo 19 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Kanttorikollegat Maria Sirén, Kaisa Suutela-Kuisma ja Samuli Takkula laulavat rakastetuimpia joululauluja sooloina, duettoina ja triona.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Joulun valo

Pe 18.12. klo 19 Halikon kirkossa, Kirkkorinne 1

Tomi Metsäketo ja Milana Misic.

Voiko joulu saapua ilman kauneimpia joululauluja? Talven pimeisiin iltoihin tuovat kauniin joulutunnelman ja valoa Milana Misic ja Tomi Metsäketo. Tomi ja Milana haluavat toivottaa joulun kaikkien sydämiin Joulun valo -konserteillaan, joita kuullaan sekä kirkoissa että konserttisaleissa.

Maksullinen konsertti. Liput 30 € Ticketmaster ja Lippupiste.

Halikon Joulu

la 19.12 klo 19 Halikon kirkossa

Halikon musiikkiyhdistys järjestää jälleen Halikon joulun. Esiintyjinä tänä vuonna ovat Saara Rauvala, Jussi Vänttinen, Roope Pelo ja Peppi Laine sekä Leena Kiisken Jouluyhtye.

Vapaa pääsy, ohjelma 20 €.

Henri Jussila & trio Isiemme Pojat

Ti 22.12. klo 18 Perttelin kirkossa, Kaivolantie 150

"Mökit nukkuu lumiset, nukkuu hanki, tanteret..."

Perttelin kirkossa kuitenkaan kukaan ei torku, kun bassobaritoni Henri Jussila sekä trio Isiemme Pojat tulkitsevat joulun säveliä monipuolisesti soivalla kokoonpanollaan. Henri Jussilan äänen pehmeä sointi ja kappaleiden herkkä tulkinta yhdessä harmonikkataiteilija Tarvo Kantolan, sellisti-pianisti Aki Yrjän ja lyömäsoitintaiteilija Aleksi Putkisen muodostaman trion kanssa tuo joulumielen jokaiselle. Konsertissa kuullaan laaja kattaus niin perinteisiä, rakastettuja joululauluja kuin tuoreempiakin kappaleita sovitettuina raikkaasti juuri tälle kokoonpanolle.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Sopraanojen joulu

La 26.12. klo 18 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Sirénin sisarukset Riikka, Ilona ja Maria, sekä Kaisa Suutela-Kuisma jouluisissa tunnelmissa.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Lippu vai ohjelma?
Maksullisesti vai maksutta?

Moniin tämänvuotisista joulukonserteista myydään lippuja. Lippujen myynti on luvallista silloin, kun kirkko on vuokrattu konsertin järjestäjälle. Vuokraaminen on ollut mahdollista vuoden 2017 alusta lähtien. Mahdollisuus annettiin, koska kaikki konsertoijat eivät uskalla lähteä konserttia järjestämään, jos tulopuoli jää vapaaehtoisen ohjelmamyynnin varaan.

Aki Samuli ja Teijo Lindström Halikon kirkossa pe 4.12. klo 18.

Hurma-yhtye Halikon kirkossa ti 8.12. klo 19.

Henri Jussila ja Isiemme Pojat Perttelin kirkossa ti 22.12.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.