Lauletaan yhdessä

Lauletaan yhdessä

Pihaveisut

Salon kirkon pihalla (Kirkkokatu 7) lauletaan yhdessä maanantaisin klo 18. Sateen sattuessa tilaisuus pidetään sisällä kirkossa.

Tänä vuonna lauletaan virsikirjasta ja käytetään myös uutta virsikirjan lisäosaa eli numerosta 900 alkavia virsiä. Näin juhlistetaan virsikirjan 30-vuotista taivalta.

Veisuiltojen aiheet ja mukana olevat kanttorit:

• 24.7. Oi ihmeellistä armoa; Sanna Räisänen
  • 31.7. Leipää pelloilta maan; Eeva-Stiina Snellman
  • 7.8. Mitä silloin multa puuttuu; Lauriina Hurtig
  • 14.8. Tule kanssani, Herra Jeesus; Kaisa Suutela-Kuisma

Yhteislaulutilaisuuksia

• Muurlan Rantamajalla aiempina kesinä pidetyt yhteislauluillat ovat tänä kesänä Perttelissä Juvankosken kesäkodilla, Juvankoskentie 212. Iltoja on vielä 26.7. ja 16.8. klo 18. Laulamisen ohessa voi grillailla, ja saunakin lämpiää.
  • Pellonpään kotiseutumuseossa Perttelissä lauletaan yhteislauluja kanttori Kirsi Laakkosen johdolla ke 23.8. klo 18. Kotiseutuyhdistys tarjoaa kahvit.
  • Kiskon Pappilanniemessä vietetään kolme kesäistä keskiviikkoiltaa yhdessä laulellen ja makkaraa paistaen. Illat ovat 15.6., 3.8. ja 24.8. klo 18.
  • Juvankosken kesäkodilla Perttelissä lauletaan yhteislauluja ke 30.8. klo 14. Perttelin eläkeyhdistys tarjoaa kahvit.