Lauletaan yhdessä

Lauletaan yhdessä

Kesäveisut

3.6.–12.8. maanantaisin klo 18 Salon kirkon pihalla, Kirkkokatu 7. Sateen sattuessa lauletaan kirkossa.

Muita yhteislaulutilaisuuksia

• To 20.6. klo 18 laulu- ja saunailta Juvankosken kesäkodilla Perttelissä, järj. Muurlan alue.
  • Ke 26.6. klo 18 lauluilta Vaskion kirkon pihassa.
  • Ke 10.7. klo 18 kesälauluja Kirsi-kanttorin johdolla Pellonpään kotiseutumuseossa Perttelissä yhteistyössä kotiseutuyhdistyksen kanssa.
  • Ke 10.7. klo 18 kesäinen keskiviikkoilta Kiskon Pappilanniemessä yhdessä laulellen ja makkaraa paistaen.
  • To 11.7. klo 18 laulu- ja saunailta Juvankosken kesäkodilla Perttelissä, järj. Muurlan alue.
  • Ke 7.8. klo 18 kesäinen keskiviikkoilta Kiskon Pappilanniemessä yhdessä laulellen ja makkaraa paistaen.
  • To 15.8. klo 18 laulu- ja saunailta Juvankosken kesäkodilla Perttelissä, järj. Muurlan alue.