Lasten ja nuorten kuorot

Lasten ja nuorten kuorot

Lapsikuorot

Lapsikuorot on tarkoitettu erityisesti alakouluikäisille, mutta mukaan voi tulla myös eskarilaisia ja yläkoululaisia. Kuoroihin ei ole pääsykoetta vaan kaikki laulamisesta innostuneet ovat tervetulleita. Tämä harrastus on ilmainen.

Lapsikuorot esiintyvät perhekirkoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa. Perinteeksi on jo tullut kaikkien lapsikuorojen yhteinen laululeiri keväällä Naarilassa ja konsertti sen päätteeksi. Lisäksi järjestetään retkiä.

Salo-Uskelan ja Halikon lapsikuoro Allegro

Allegro-kuorolla on useampi ryhmä. Mukaan voit tulla mihin ryhmään vain. Harjoitukset alkavat viikolla 39.

SALO-USKELAN RYHMÄ 1.-2. -luokkalaisille KESKIVIIKKOISIN klo 17-17.45 Salo-Uskelan seurakuntatalon Pikkusalissa, Kirkkokatu 6. Tässä ryhmässä laulamisen lisäksi soitamme muun muassa Chimes-kelloilla (handchimes / choirchimes).

SALO-USKELAN RYHMÄ 3.-7. -luokkalaisille KESKIVIIKKOISIN klo 18-19 Salo-Uskelan seurakuntatalon Pikkusalissa, Kirkkokatu 6. Tässä ryhmässä laulamisen lisäksi soitamme muun muassa Chimes-kelloilla (handchimes / choirchimes).

TUPURIN RYHMÄ 1.-6. -luokkalaisille TIISTAISIN klo 15-16 Tupurin koulun musiikkiluokassa. Harjoitusten alkuun on varattu aikaa omien eväiden syömiseen.

Kuoroa johtaa Lauriina Hurtig, puh. 044 774 5346, **@**

Kiskon lapsikuoro Crescendo

Alakoululaisille ja esikoululaisille. Harjoitukset tiistaisin klo 15-16 Valopilkussa, Kuusitie 8. Alkaa viikolla 37.

Kuoroa johtaa Hanna-Leena Keinänen, puh. 044 774 5270, **@**

Perniön lapsikuoro Laurin lapset

Keskiviikkoisin klo 15 - 16 Perniön seurakuntatalolla. Välipalaa tarjolla klo 14. Harjoitukset alkavat 2.9.

Kuoroa johtaa Maria Rainio-Alaranta,
puh. 044 735 8626, **@**

Perttelin lapsikuoro Pikkolo

Torstaisin klo 17.30 - 18.15 Perttelin seurakuntatalolla, Mikolantie 5. Harjoitukset alkavat 10.9.

Kuoroa johtaa Kirsi Laakkonen,
puh. 040 088 4699, **@**

Nuorisoryhmät

Perniön Nuorisokuoro

Seitsemäsluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille
keskiviikkoisin klo 16–17.30. Alkaa 2.9.
Perniön seurakuntatalossa, Lupajantie 9.

Kuoroa johtaa Maria Rainio-Alaranta
puh. 044 735 8626, **@**

Salo-Uskelan Diskantti

Diskantti on sekakuoro, jonka laulajat ovat noin 13–25-vuotiaita. Diskantti toteuttaa vuosittain isoja musiikillisia draamaproduktioita, laulaa tuomasmessuissa ja pitää konsertteja. Säestyksistä vastaa yleensä bändi.

Ohjelmistossa on gospelmusiikkia Suomesta ja maailmalta, uutta ja vanhaa, kevyttä ja vähemmän kevyttä, säestettynä ja ilman. Ja tietysti myös espanjalaista ja afrikkalaista musiikkia tanssin kera.

Harjoitukset torstaisin klo 17.30–19 Salo-Uskelan seurakuntatalon pikkusalissa, Kirkkokatu 6. Alkaa 3.9.

Syksyllä 2021 kuoro tekee taas seuraavan esiintymismatkan ulkomaille, joten nyt on oikein hyvä aika tulla mukaan laulamaan.

Kuoroa johtaa Kaisa Suutela-Kuisma, puh. 044 774 5291,

Lapsikuorolaisia Uskelan kirkossa alttarin vieressä

Lapsikuorolaisia Uskelan kirkossa syksyllä 2018

Nuorisokuoro Diskantin kuorolaisia vuorella Romaniassa

Nuorisokuoro Diskantti Romanian matkalla syyslomalla 2017

Kolme nuorisokuoro Diskantin laulajaa vuorella selin kameraan

Diskantti Romaniassa, huimat maisemat

Kaisa Suutela-Kuisma, Vilho Routasalo ja Marika Lähteenmäki auringossa vuorella Romaniassa

Romanian auringon alla.

Lauriina Hurtig ja Kaisa Suutela-Kuisma käsissään soittimia

Lauriina ja Kaisa harjoittelevat Chimesin ja kellojen soittoa Allegron keskiviikkoisia harjoituksia varten

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.