Lasten ja nuorten kuorot

Lasten ja nuorten kuorot

Lapsikuorot

Lapsikuorot on tarkoitettu erityisesti alakouluikäisille, mutta mukaan voi tulla myös eskarilaisia ja yläkoululaisia. Kuoroihin ei ole pääsykoetta (poikkeuksena Allegron AC pro-ryhmä), vaan kaikki laulamisesta innostuneet ovat tervetulleita.

Lapsikuorot esiintyvät erityisesti perhekirkoissa, gospelmessuissa ja omissa konserteissaan. Perinteeksi on jo tullut kaikkien lapsikuorojen yhteinen laululeiri keväällä Naarilassa ja konsertti sen päätteeksi. Lisäksi järjestetään retkiä.

Salo-Uskelan lapsikuoro Allegro

Kuoro toimii useina ryhminä, joista kolme on kouluilla. Uusin ryhmä on Allegro AC, jossa laulamisen lisäksi soitetaan muunmuassa Chimes-kelloilla.

Allegron ryhmiin ilmoittaudutaan 31.8. mennessä sähköpostitse **@**. Ilmoittautuessa kerro: 1. kuorolaisen nimi ja ikä, 2. huoltajan nimi ja puhelinnumero, 3. ryhmä, mihin lapsi osallistuu.

Sirkkulan ryhmä

Keskiviikkoisin klo 14–15 Sirkkulan koulun musiikkiluokassa. Harjoitusten alkuun on varattu aikaa omien eväiden syömiseen. Harjoitukset alkavat 5.9.

AC ja AC Pro

Keskiviikkoisin klo 17.15–18.15 Allegro AC 1.–2.-luokkalaisille.
Keskiviikkoisin klo 18.15–19.15 Allegro AC Pro 3.–6.-luokkalaisille.  Salo-Uskelan seurakuntatalon pikkusalissa, Kirkkokatu 6. Klo 18.15 alkavaan ryhmään on laulukoe, jossa tulee osata laulaa jokin itselle tuttu laulu nuotilleen. Harjoitukset alkavat 5.9.

Alhaisten ryhmä

Torstaisin klo 14–15 Alhaisten koulun musiikkiluokassa. Harjoitusten alkuun on varattu aikaa omien eväiden syömiseen. Harjoitukset alkavat 6.9.

Tupurin ryhmä

Perjantaisin klo 13–14 Tupurin koulun musiikkiluokassa. Harjoitukset alkavat 7.9.

Lisätietoa ryhmistä antaa kuoron johtaja Lauriina Hurtig, puh. 044 774 5346, **@**

Kiskon lapsikuoro Crescendo

Keskiviikkoisin klo 14–15 Toijan koulun 1. luokassa, Vilikkalantie 7. Harjoitusten alussa syömme pienen välipalan. Kuoroa johtaa Hanna-Leena Keinänen, puh. 044 774 5270, **@**

Perniön lapsikuoro Laurin lapset

Keskiviikkoisin klo 1516,
seurakuntatalossa, Lupajantie 9. Välipalaa tarjolla klo 14 alkaen.
Kuoroa johtaa Maria Rainio-Alaranta,
puh. 044 735 8626, **@**

Perttelin lapsikuoro Pikkolo

Torstaisin klo 17.30–18.15
seurakuntatalossa, Mikolantie 5.
Kuoroa johtaa Kirsi Laakkonen,
puh. 040 088 4699, **@**

Nuorisoryhmät

Perniön Nuorisokuoro

Seitsemäsluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille
keskiviikkoisin klo 16–17.30
Perniön seurakuntatalossa, Lupajantie 9.

Kuoroa johtaa Maria Rainio-Alaranta
puh. 044 735 8626, **@**

Salo-Uskelan Diskantti

Diskantti on sekakuoro, jonka laulajat ovat noin 13–25-vuotiaita. Diskantti toteuttaa vuosittain isoja musiikillisia draamaproduktioita, laulaa tuomasmessuissa ja pitää konsertteja. Säestyksistä vastaa yleensä bändi. Vuoden päästä kesällä tai syksyllä kuoro jälleen maailmanmatkailee!

Ohjelmistossa on gospelmusiikkia Suomesta ja maailmalta, uutta ja vanhaa, kevyttä ja vähemmän kevyttä, säestettynä ja ilman. Ja tietysti myös espanjalaista ja afrikkalaista musiikkia tanssin kera.

Harjoitukset torstaisin klo 17.30–19 Salo-Uskelan seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkokatu 6.

Vuonna 2019 on ohjelmassa kuoromatka jonnekin päin maailmaa.

Kuoroa johtaa Kaisa Suutela-Kuisma, puh. 044 774 5291,

Lapsikuorojen yhteinen konsertti Perniön kirkossa keväällä 2018

Nuorisokuoro Diskantti Romanian matkalla syyslomalla 2017

Diskantti Romaniassa, huimat maisemat