Pirjo Lahti

Salo-Uskelan alue

" Lapsi on ilo,

lapsi on pyhä,

lapsi on Jumalan salaisuus.

Jumalan silmissä kaunis."

(K. Eerola)

Olen Pirjo Lahti ja työskentelen kanttorina Salo-Uskelan alueella päävastuualueenani lapsityö. Lapsen ilo, aitous, kauneus ja mystiikka ovat suuria aarteita, joista työssäni nautin. Arkena kohtaan niin alle kouluikäisiä lapsia, heidän perheitään kuin alakouluikäisiäkin lapsia.

Keskustan alueella kokoontuvat lapsikuoro Allegron eri ryhmät tuovat viikoittain vauhtia ja vipinää työhöni. Tämän lisäksi organisoin koko seurakunnan lapsikuorojen yhteisprojekteja retkien, leirien ja muun toiminnan muodossa.

Ihmisten kohtaaminen on mielestäni tärkeintä seurakunnan työssä. Olipa kyseessä pieni lapsi, nuori tai sureva omainen, jokainen kohtaaminen on yhtä arvokas.

Toivon, että voin olla mukanasi kulkemassa ja tukemassa Sinua elämänmatkallasi yhdessä laulaen, leikkien, surren ja iloiten.

Maria Rainio-Alaranta ja Pirjo Lahti

Kanttorikuoro Roomassa

Lapsityön tiimi: Pirjo, Tarja, Johanna ja Annukka, sekä nuket Klaara, Pekka ja Auli